İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Ayyy cnm yaaa Rabbim evladını sana senide evladına bağışlasın icim cızladı valla yaaa ama sana bisi diyimmi insan hamileyken iç organlarında oluşan hasarları bebis bi şekilde onarıyomuş bi yerde oludum sen kalbini ferah tut bende de çikolata kisti var ve üç yıl oldu ikinci bebiş için ugraşıyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin Allaha emanet ol

allah razı olsun canım güzel dileklerin için.inşaallah rabbim büyük evet biri demişti banada bebek annenin iç organlarını iyileştiriyormuş inş yarın kontrolum var güzel haberler bekliyorum..

Enfal97 Enfal97
Amiiin CNm aynen oyle insaallah günahlarımıza kefaret olsin imtihanı hkazananlardan olalım.. Bana da bu ay elhamdulillah bir rahatlama geldi baktım düşündüm dondum kendime : ya sen simdi elinde olanla yetin ona Bi guzel anne ol onu tam yetiştir ikincinin vaktı ne zmansa ztn Rabbim verecektir hem dua ederken allahım hayırlı zamanda de sonra da Rabbimin sana tayin ettigi zamanı beğenme olacak is mı dedim Bi silkelendim kendine geldim.. Cümlemizi elimizdekinin kıymetini bilenlerden şükredenlerden eylesin Rabbim kızlar seviyorm sizi dualarimdasiniz :KK68:Adetim bitti bu sabah namazından itibaren 7 sabah kerahatte 7 fetih duasına başlıcam inş kerahat bitip güneş dogunca da 23 tefriciye okunuyor dua da ısrar edınız buyuruyor Rabbim biz dua ve umut etmeye devam edicez tabii :) ( ben bu duayı yıllar once coook mühim bir istegim icin yaptım hic olacak gibi degildi ve duam kabul oldu kızlar .. Sonra ilk oglum da da 7 ay uğraştık 6. Ayda yine bu duayı istekleri sevkle aşkla aglayarak 7 gun yaptım sonraki ay Rabbim İhsan etti .. Merhameti hazinesi geniş yine verecek ins yine yine ...
ne güzel canım ya burdan birbirimize doğru yönde destek olmak... canım duayı kerahet girdikten sonra mı okuyorsun yani sabah namazının vakti çıktıktan sonra mı birde 7 tanesini aynı gün değil değil mi ben mi yanlış anladım günde 1 fetih 23 tefriciye oluyor değil mi..inşallah bende temizlendikten sonra okuyayım.. çok uzak kaldım bu dua işinden farkındayım kendi mi okadar çocuk konusuna adamışım ki kuran okumaz bile oldum... inşallah bir silkelenme vakti gelmişti iyi olacak bundan sonra biz duamızı yapalım inşaallah

Enfal97 Enfal97
Amiiin CNm aynen oyle insaallah günahlarımıza kefaret olsin imtihanı hkazananlardan olalım.. Bana da bu ay elhamdulillah bir rahatlama geldi baktım düşündüm dondum kendime : ya sen simdi elinde olanla yetin ona Bi guzel anne ol onu tam yetiştir ikincinin vaktı ne zmansa ztn Rabbim verecektir hem dua ederken allahım hayırlı zamanda de sonra da Rabbimin sana tayin ettigi zamanı beğenme olacak is mı dedim Bi silkelendim kendine geldim.. Cümlemizi elimizdekinin kıymetini bilenlerden şükredenlerden eylesin Rabbim kızlar seviyorm sizi dualarimdasiniz :KK68:Adetim bitti bu sabah namazından itibaren 7 sabah kerahatte 7 fetih duasına başlıcam inş kerahat bitip güneş dogunca da 23 tefriciye okunuyor dua da ısrar edınız buyuruyor Rabbim biz dua ve umut etmeye devam edicez tabii :) ( ben bu duayı yıllar once coook mühim bir istegim icin yaptım hic olacak gibi degildi ve duam kabul oldu kızlar .. Sonra ilk oglum da da 7 ay uğraştık 6. Ayda yine bu duayı istekleri sevkle aşkla aglayarak 7 gun yaptım sonraki ay Rabbim İhsan etti .. Merhameti hazinesi geniş yine verecek ins yine yine ...

ne guzel dile getirmissin. bende senin gibi dusunuyorum. hic durmadan Rabbimden istiyorum hayirli ise. birde once hep yavrularima uzun saglikli omurler diliyorum. sukrediyorum. sonra bi evlat daha diliyorum. ben kucukken annaannemin bi komsusu vardi. 4 kizi vardi galiba 5 de olabilir. hep bir ekek evlat diledi. dilerkenden gercek olacagini dusunmeden kelimeler dokulurdu. sonra Allah ona bi erkek evlat verdi ama kizlarinin icinde en guzel olani losemiye tutuldu ve onu kaybetti. aklima geldikce sukrederim bende. arkadasim bu tefriciye (4444 kere) duasini esimin ailesi okumustu gecen sene esim is bulsun diye. Allah kabul etti esim isini buldu. simdi de benim icin okudular. Rabbim kabul eder insallah.

Canım bugune kadar yaptım pozıtıftı bugun yaptım negatıf ıgnenın etkısı gecmış yanı öyle dsunuyorum zaten idrarda cıkmaz heralde olsada
İğneden 15 gün sonra idrar testi yap yok ben bekleyemem dersen şimdi kanda çıkar iğnenin etkisi gitmiş

Kızlar ne var ne yok yeni hamileler yok mu güzel haberler bekliyorum sizlerden HurremSultan HurremSultan cnm ilk sayfaya bir liste oluştursan batları yaz hamile kalanları yaz Görelim istediğimiz zaman

selam kızlar.
tedavi başladı ben de
ilaç kullanmaya başladım rahim kalınlığı için
15 i kontrol sonrası çözülme de sıkıntı olmazsa transfer
unutmuşum bu stresi heyacan çok fazla ben de

Back
X