İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Canım buralardayım yoğunluk var hem evde hem işte yazamadım kontrol Çarşamba günü hala hiç belirti yok bu işe ister istemez Can'ım sıkılıyor. Bakalım inşallah Dr dan güzel haberlerle dönerim. Düşünmemeye çalışıyorum tek belirti sabah erken wc için uyanıyorum normalde olmaz başka hiç bir şey yok garip geliyor hoş diğerlerde vardı da ne oldu :KK43: hüsran oğlum da da bir tek wc ye kalktığımı hatırlıyorum başka birşey yokmuş demek ki olsa hatırlardım herhalde... Sen ne yaptın regl olmadın galiba hadi bir güzel haber daha alalım inşallah...
bence bu defa sıkıntısiz olacak Allah'in izniyle. daha nolsun hem oglunda da aynisi olmus ya.:)

Canım buralardayım yoğunluk var hem evde hem işte yazamadım kontrol Çarşamba günü hala hiç belirti yok bu işe ister istemez Can'ım sıkılıyor. Bakalım inşallah Dr dan güzel haberlerle dönerim. Düşünmemeye çalışıyorum tek belirti sabah erken wc için uyanıyorum normalde olmaz başka hiç bir şey yok garip geliyor hoş diğerlerde vardı da ne oldu :KK43: hüsran oğlum da da bir tek wc ye kalktığımı hatırlıyorum başka birşey yokmuş demek ki olsa hatırlardım herhalde... Sen ne yaptın regl olmadın galiba hadi bir güzel haber daha alalım inşallah...
Yaaa belirti arayıp durma kendini üzdüğünle yetinirsin merak etme inşallah bu defa herşey güzel olacak bana gelirse hala regl olmadm ama bütün belirtileri var yada ben o kadar ümitsizim ondan heran regl olcakmış gibiyim bilmiyorum yaaa aklımdan bi atamıyorumki bi atsam olacak sanki merak ettim seni çok bak Şahmaran duası var aç onu oku 41 e tamamla inan insan çok rahatlıyo duadan başka sığınacak kapımız yok olmasında zaten Rabbim kendinden başkasına muhtaç etmesin hele hele o ağızlarından lafı cımbızla aldığımız doktorlara ne olur dua et banada bol bol inşallah güzel haberlerini bkliyoruz ve inşallah bende güzel haberler veririm cnm

Anladım canim sonuçları nezaman alican alınca mutlaka yaz inşallah duzelmistir bende bugün alıp basliycam bakalım hayırlısı artık...
Valla regl olunca gitcem işte 3.günü inşallah olmamda bklm o zaman alıcam dua edin kzlarrr ne olur

Öyle cnm yaa zaten bi ümidim yoktu sadece şimdi kararsz kaldgm nokta normalde ben .3. gün gidip klomene başlicaktm ama eşimde diyorki sonuçları baska bi doktora daha gösterelim diyor kararsz kaldm yaa ne yapcam karar veremedim

Kzlar adet oldum
Can'ım hayırlısı olsun üzülme en azından tedaviye başladın keçiboynuzunun yanında her gün bir tane nar ayıkla yesin muz da aynı şekilde sarımsak olmadı yemeklere at 1 diş ya da salataya birde havuç ben yoğurtlu sarımsaklı havuç salatası da yaptım reglden yumurtlama ya kadar bunlar sayı ve hareketliliği arttırıyor kaliteyi de tabii neyşn vesile olacağı bilinmez Rabbim nasip etsin inşallah

Can'ım hayırlısı olsun üzülme en azından tedaviye başladın keçiboynuzunun yanında her gün bir tane nar ayıkla yesin muz da aynı şekilde sarımsak olmadı yemeklere at 1 diş ya da salataya birde havuç ben yoğurtlu sarımsaklı havuç salatası da yaptım reglden yumurtlama ya kadar bunlar sayı ve hareketliliği arttırıyor kaliteyi de tabii neyşn vesile olacağı bilinmez Rabbim nasip etsin inşallah
Bilmiyorum cnm ya tedaviye bu ayda baslayamicam herhalde eşim bi iki doktora daha gösterelim sonuçları bklm onlar ne diyecek diyor zaten eğer eşimin değerleri yine düşük çıkarsa zaten klomene başlamaz doktor direk tüp bebege yönlendiririz demişti offffff çok sıkıldm fsh degerim falan gayet iyi çıktı kist engelliyo yaa ben ona bağlıyorum çünkü oğluma kistten ameliyat olduktan üç ay sonra hiçbir tedavi görmeden gebe kalmıştım sanki o olmasa hemen olacakmış gibi hissediyorum ne bilim yaaa ne yapmam gerektiği konusunda hicbir fikrim yok bklm bi sonuçları alimde

inşallah kese görülür cnm son durumun ne beta bakıldı mı tekrar yükselme oldu inşallah uzun zamandır girmedim yeni hamile de yok sanırım
İnşallah Can'ım bakalım büyük gün yarın öğlen gideceğim Dr a gelince yazarım hemen Hcg tekrarı bakılmadı en don c.tesi test yaptım ilk teste göre kopkoyu çıktı 3 sn içinde inşallah bu sefer olur sadece dua ediyorum belim çok ağrıyo hala başka belirti yok ama garip geliyor olmaması nedeniyle insanı strese sokuyor ister istemez neyse yarın çıkacak zaten ortaya Rabbim hayırlısını nasip etsin

İnşallah Can'ım bakalım büyük gün yarın öğlen gideceğim Dr a gelince yazarım hemen Hcg tekrarı bakılmadı en don c.tesi test yaptım ilk teste göre kopkoyu çıktı 3 sn içinde inşallah bu sefer olur sadece dua ediyorum belim çok ağrıyo hala başka belirti yok ama garip geliyor olmaması nedeniyle insanı strese sokuyor ister istemez neyse yarın çıkacak zaten ortaya Rabbim hayırlısını nasip etsin
Testte koyuluğun artmadı iyiye işaret belirtilere takılma o da insanı strese sokuyor ben de yaşadım biliyorum.illa belirti olacak diye bir kural yok kontrolden çıkar çıkmaz yaz

bat geçmiş sonuç ne cnm test yaptın mı
Bugün yaptım canım ama negatif...Zaten bu ay beklemiyorum...önemli zamanları hep boş geçtik. ..Geçen ayda 2 gün gecikmiş ti adetim.Bu ayda öyle olacak herhalde.Aslinda 28 günü hiç Şaşmazdı .

Kızlar ya çok gerildim yarın için sanki birşeyler ters gidecek gibi geliyor :( lütfen bu geceki dualarınıza ekleyin bizi :( Rabbim bu kez tamamına erdirsin inşallah

Kızlar ya çok gerildim yarın için sanki birşeyler ters gidecek gibi geliyor :KK43: lütfen bu geceki dualarınıza ekleyin bizi :KK43: Rabbim bu kez tamamına erdirsin inşallah
Canımgergin olman gayet normal daha önceki yaşadıklarını düşünerek oluşan birşey ama hiç bir hamileliğin diğeriyle uzaktan yakından alakası yoktur her hamilelik kendine özeldir... Dualarımızdasın canım yarın bekliyoruz güzel haberlerini inşaallah bizi merakta bırakma hemen yaz bizede keseyi görünce....rabbim yardımcı oldun sende bizleri unutma dualarında

Kızlar ya çok gerildim yarın için sanki birşeyler ters gidecek gibi geliyor :KK43: lütfen bu geceki dualarınıza ekleyin bizi :KK43: Rabbim bu kez tamamına erdirsin inşallah
Ya CNm Enfal97 Enfal97 e katılıyorum son yaşadıkların boyle geriyor seni ama rabbimin izniyle bu sefer gülecek senin evladinin ve esinin yuzu oyle innaiyirm dua da ettim CNm guzel haberler bekliyorm senden :KK19:

Back
X