İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Slm kızlar bende sizin gibiyim 4 yaşında bi oglum var bi senedir melegimi bekliyorum daha öncede oğluma tedaviyle kaldım yumurta tembelliği var geçen ay klomen kullandım adet günü test yaptım pozitif çıktı tam sevinmeye başladım 2saat sonra adet oldum bu ay tekrar başladım adetim iki gün geçti ama 13. Günü test yaptırdım negatifti şimdi neden olmadım anlamadım bu arada doktorum estrofem. Erdi kullaniyim die bugün 17 . Günü kizlar hamile olabilirmiyim acaba

Kızlar,
Geldim dr dan çok şükür şimdilik her şey yolunda çok küçük bir kese gördük, bugün 5+0 oldu. Kan değeri 1200 civarı olmalı ben görememeyi bile düşünüyordum dedi dr. Bir sıkıntı yok şimdilik ama çok gerildim, heyecan yaptım gidene kadar elim ayağım titredi resmen bir daha ki kontrol Pazartesi akşam onda da kesenin gelişimine bakacak, bu kontrol sadece dış gebelik riskine karşı dedi. Belirtin olmayabilir dedi, takılma daha geç başlayacak olabilir. Belirti ile gelişimin bir ilgisi yokmuş hoş siz söylediniz hep bende biliyorum ama elde değil işte insan şaşırıyor. Öncekiler de olup şimdi olmayınca, artık nasip inşallah Pazartesi gelişmiş olur kese ne diyeyim. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Yine de HCG bakalım içimiz rahat olsun dedi. Kan sonucu akşam üstü çıkacak yazarın size...İlaçlara devam Rabbim bu kez tamamına erdirsin inşallah hayırlısını nasip etsin...
Alttan mı GÖRDÜ cnm keseyi

Slm kızlar bende sizin gibiyim 4 yaşında bi oglum var bi senedir melegimi bekliyorum daha öncede oğluma tedaviyle kaldım yumurta tembelliği var geçen ay klomen kullandım adet günü test yaptım pozitif çıktı tam sevinmeye başladım 2saat sonra adet oldum bu ay tekrar başladım adetim iki gün geçti ama 13. Günü test yaptırdım negatifti şimdi neden olmadım anlamadım bu arada doktorum estrofem. Erdi kullaniyim die bugün 17 . Günü kizlar hamile olabilirmiyim acaba
Cnm klomen adet düzensizliği yapabiliyor 2 gün sonra tekrar test yap umarım hamilesindir

13. gunu kanda mi bakildi canim

HurremSultan HurremSultan canım darısı kalp atışlarını duymaya inşallah ne kaldı ki şurda pazartesiye... bu sefer herşey yolunda gidecek inşallah... inanıyorum...

HurremSultan HurremSultan canım darısı kalp atışlarını duymaya inşallah ne kaldı ki şurda pazartesiye... bu sefer herşey yolunda gidecek inşallah... inanıyorum...
Canım,
Pazartesi sadece kese gelişimine bakacak 5+5 olacak kalp için daha erken en erkan haftaya Cuma olabilir dedi. Hayırlısı canım ya duyayım da 10 gün daha beklerim. Hiç sorun değil inan ki bugün ara ara batmalar var, kasığımda normal herhalde bilmiyorum ki artık belirtilerimin hepsi başka başka oldu. Hayırlsı inşallah sen ne yaptın yumurtlama günü geldi mi?

Canım,
Pazartesi sadece kese gelişimine bakacak 5+5 olacak kalp için daha erken en erkan haftaya Cuma olabilir dedi. Hayırlısı canım ya duyayım da 10 gün daha beklerim. Hiç sorun değil inan ki bugün ara ara batmalar var, kasığımda normal herhalde bilmiyorum ki artık belirtilerimin hepsi başka başka oldu. Hayırlsı inşallah sen ne yaptın yumurtlama günü geldi mi?
oh bak ne güzel işte belirtilerinde başlamış... batmalar normal tabi canım bu günlerde bol bol dinlen sen inşallah iyi olacak... benim sanırım bu aralar yumurtlama günüm kasıklarımda müthiş ağrı var çalışıyoruz ama ekstra bişey yok yaptığımız bakalım neler olacak haftaya iki ay önce aldığım bir doktor kontrolü var çok yoğun bir doktor nasıl olsa hamile kaldığım yok diye almıştım bakalım ne diyecek onun dediklerini uygulamak istiyorum artık...bir tek ben varım düşükten sonra kolay hamile kalamayan çevremde herkes hemen hamile kalıp çocuğunu aldı kucağına benim bir yılı geçti ama yok olmuyor... napalım arkadaşım bitmemiş imtihanımız... bu arad ateş ölçüyorum birde bu gün artışa geçti yani yumurta çatladı büyük ihtimal... bakalım arkadaşım haftaya değil öbür hafta belli olacak ama sanki çok rahatım bu aralar olacak gibi hissediyorum inşallaha yanılmıyorumdur...

oh bak ne güzel işte belirtilerinde başlamış... batmalar normal tabi canım bu günlerde bol bol dinlen sen inşallah iyi olacak... benim sanırım bu aralar yumurtlama günüm kasıklarımda müthiş ağrı var çalışıyoruz ama ekstra bişey yok yaptığımız bakalım neler olacak haftaya iki ay önce aldığım bir doktor kontrolü var çok yoğun bir doktor nasıl olsa hamile kaldığım yok diye almıştım bakalım ne diyecek onun dediklerini uygulamak istiyorum artık...bir tek ben varım düşükten sonra kolay hamile kalamayan çevremde herkes hemen hamile kalıp çocuğunu aldı kucağına benim bir yılı geçti ama yok olmuyor... napalım arkadaşım bitmemiş imtihanımız... bu arad ateş ölçüyorum birde bu gün artışa geçti yani yumurta çatladı büyük ihtimal... bakalım arkadaşım haftaya değil öbür hafta belli olacak ama sanki çok rahatım bu aralar olacak gibi hissediyorum inşallaha yanılmıyorumdur...
Yanılmıyorsun bence arkadaşım, olacak inşallah en kısa zamanda, inşallah bu dr uğurlu gelir. İnan ki yalnız değilsin, biz burada birbirimizi bulduk, benim yaşadıklarımı biliyorsun, birde kim bilir daha yaşamadığımız neler var ? Rabbim inşallah hepimizin yüzüne gülsün, canım, evlatlarımızın yüzüne gülsün, bizlere yeniden anne olmayı çocuklarımıza kardeş sevgisini yaşamayı nasip etsin.

Merhabalar arkadaşlar çok hastaydım giremedim uzun süredir nete. Geçen hafta perşembe güzel haberi aldım 4haftalık çıktı kanda. Değer 427 idi. 5.ayın sonuunda mutlu haberi aldık. Rabbim herkese nasip etsin ve tüm şuan hamilr olanlarında sağlıkla kucagına almak nasip etsin. Bugün 5haftayı bitirdik. Dün dr gittim. Kese göründü ama kalp atışları henüz duyulmadı. 6.haftadan sonra duyuluyor. Yazarken de heeyecan yaptım :D

Merhabalar arkadaşlar çok hastaydım giremedim uzun süredir nete. Geçen hafta perşembe güzel haberi aldım 4haftalık çıktı kanda. Değer 427 idi. 5.ayın sonuunda mutlu haberi aldık. Rabbim herkese nasip etsin ve tüm şuan hamilr olanlarında sağlıkla kucagına almak nasip etsin. Bugün 5haftayı bitirdik. Dün dr gittim. Kese göründü ama kalp atışları henüz duyulmadı. 6.haftadan sonra duyuluyor. Yazarken de heeyecan yaptım :KK70:
Canım, hoş geldin hayırlı olsun sana da, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, o zaman tarihler çok yakın seninle, rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah geçmiş olsun bu arada :)

Merhabalar arkadaşlar çok hastaydım giremedim uzun süredir nete. Geçen hafta perşembe güzel haberi aldım 4haftalık çıktı kanda. Değer 427 idi. 5.ayın sonuunda mutlu haberi aldık. Rabbim herkese nasip etsin ve tüm şuan hamilr olanlarında sağlıkla kucagına almak nasip etsin. Bugün 5haftayı bitirdik. Dün dr gittim. Kese göründü ama kalp atışları henüz duyulmadı. 6.haftadan sonra duyuluyor. Yazarken de heeyecan yaptım :KK70:
tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin. Maşallah

Canım, hoş geldin hayırlı olsun sana da, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, o zaman tarihler çok yakın seninle, rabbim hayırlısınınasip etsin inşallah geçmiş olsun buarada :)

Hoşbuldum. Sağol canım. Hepimizin haayırlı olsun. Sağsalim kucağımıza alalım inşallah. Evet canım 5+1 gün bugün sanırım 4 5 gün aramız :) yazınızı okudum bendede belirtiler çok farklı. Dikkatimi çekti benimde. :)

Canım, hoş geldin hayırlı olsun sana da, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, o zaman tarihler çok yakın seninle, rabbim hayırlısınınasip etsin inşallah geçmiş olsun buarada :)

Hoşbuldum. Sağol canım. Hepimizin haayırlı olsun. Sağsalim kucağımıza alalım inşallah. Evet canım 5+1 gün bugün sanırım 4 5 gün aramız :) yazınızı okudum bendede belirtiler çok farklı. Dikkatimi çekti benimde. :)

Yo aynı gün benimde 5+1 :) tablodan baktım şimdi tarihlerimiz aynıymış zaten :) yeni eklenen bir kaç şey var, uyku hali, ve yorgunluk hissi var, ara ara batmalar, göğüslerde hala hiç birşey yok, ki bana çok ilginç geliyor bu durum. Neyse sağlıklı olsun da ben razıyım herşeye...

Aynen biliyormusunuz göğüsler de hala bişey yok.ilk çocuğum da ilk belirti göğüslerdi. Uyku yorgunluk ve kokuda hassasiyet var. İlk çocukta yemek yaparken sıkıntı olmuyordu şimdi soğan kokusu rahatsız ediyor.benimde bacak bacak üzerine atamıyorm. Sızı giriyor birden. Ben burdayım rahat etme okadar diyor galiba :)

Aynen biliyormusunuz göğüsler de hala bişey yok.ilk çocuğum da ilk belirti göğüslerdi. Uyku yorgunluk ve kokuda hassasiyet var. İlk çocukta yemek yaparken sıkıntı olmuyordu şimdi soğan kokusu rahatsız ediyor.benimde bacak bacak üzerine atamıyorm. Sızı giriyor birden. Ben burdayım rahat etme okadar diyor galiba :)
Nasip inşallah kalp atışlarını da duyarız canım. ilk hamileliğimden çok geçti bir çok şeyi hatırlamıyorum. Ya da yoktu belki de bilmiyorum ki ama sonraki 3 tane de göğüs hassasiyeti vardı. Belki de aceleci davranıyoruz. Dün dr um da bu konuda rahatlatmaya çalıştı beni ama kalbini görmeden rahat etmeyeceğim sanırım. İnşallah nasip olur.

Ne zaman bir sonraki kontrol ?

Birgün bende burda hamilelik anlarımı yazarmıym acaba oğlum yine ağlayarak uyudu benim niye kardeşim yok anne dedi o kadar hastaneye gidiyosun niye kardeş getiremedin bana dedi ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum artk ağlamaktan baska hiçbirşey gelmiyor elimden Allahmmm sen yardm et bana evladımı teselli edecek bir söz bile bulamıyorum çok yoruldum artk çok...

Back
X