Benim bu ikinci olacak ins CNm, oglum 3 yasında 15 ay oldu korunmuyorum Eylul ekim aylarında bir suru testler tahliller rahim filmi cekildim herşey temiz herşey yolunda sonra yine kasım aralık olmadı bu sefer eşim test verdi sonuçta Ozellile bazi degerleri dusuk çıktı sebebine bakıldı kronik Bi rahatsızlığı icin sürekli kullandığı bir ilacın yan etkisi olduğunu öğrendik erkeklerde geçici kısırlık yapoyormus o ilacı bıraktık ve aralık sonun da tedaviye başladık eşim icin bir suru vitamin ilaçlar kullanıyoruz ve kürler yapıyorum iki ay oldu martta tekrar test var ins o zmna kadar olur kendiliginden ..gecen ay hatta kimyasaldan şüphelendik cunku adetime bir gun kala iki ayrı markada test yaptım saatler sonra silik çizgi çıktı ertesi gun adet oldum uzun sürdü adetim ve pihtili pihtili parça parça geldi cok sasırdım ilk defa böyle oldum forumlarda okudum kimyasaldan sonra ki adette oluyormus oyle .. İçimde umutlar çoğaldı belki de düzeldi esimin degerleri ve ben bu ay hamile kalicam diye düşünüp seviniyorum :) dua et benim icinde CNm olur mu

cok uzun oldu CNm sanırım anlatmaya ihtiyacım vardı