İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

image.webp
inşallah görür de cvp yazar çok merak ediyorum ne yaptığını belki oda hamile kalmıştır inşalllah
Can'ım burdayim giremedim uzun zamandır Yaa kızlar tam iki bucuk sene oldu biliyirsunuz aralıkta başarısız tup Bebek denemem oldu ve bugun günüm uc gun gecikti tabii asla ihtimal vermiyorum evde test vardı zor ser yaptım ve sonuc :dua::KK17: simdi kan vermek icin geldim hastane dua edin bana

Aminnnn canimm Sagolasin veririm tabii cnm adetimi 3 gun gecti sonuc 106.6 normal mı sizce sonuc ?
Maşallah :) İstersen 2 gün sonra kan testini tekrarla. Allah'ın izniyle beta hcg ikiye katlanacak. E o zaman sevincimizde ikiye katlanacak :) darısı Z zaynap ın başına inşallah...
Bu arada bu yavrumuz kendi kendine mi geldi?

Maşallah :) İstersen 2 gün sonra kan testini tekrarla. Allah'ın izniyle beta hcg ikiye katlanacak. E o zaman sevincimizde ikiye katlanacak :) darısı Z zaynap ın başına inşallah...
Bu arada bu yavrumuz kendi kendine mi geldi?
Evet Can'ım kendi kendine oldu ztn aralıkta negatif tup olunca Dmeke ki biz Rabb'ime bırakacağız buyuk bir mesaj bu dedik ve attık. Kafadan bu isi ;) Cidde'n tatil bebesi oldu hıc aklımızda yoktu bu ay hele ne ovulasyon ne baska bisey Rabb'im ol
Demis oldu :dua: evet cumartesi tekrarlicam testi diger cumart si de kese icin gidicem bakalım hersey başlangıç bir suru badire var onumuzde sagsalim
Gelsin nazli kuzum insaallah .. Z zaynap Canımmm darısı sana dualarim seninle

Evet Can'ım kendi kendine oldu ztn aralıkta negatif tup olunca Dmeke ki biz Rabb'ime bırakacağız buyuk bir mesaj bu dedik ve attık. Kafadan bu isi :KK66: Cidde'n tatil bebesi oldu hıc aklımızda yoktu bu ay hele ne ovulasyon ne baska bisey Rabb'im ol
Demis oldu :dua: evet cumartesi tekrarlicam testi diger cumart si de kese icin gidicem bakalım hersey başlangıç bir suru badire var onumuzde sagsalim
yaaaaaaaa çok sevindim çokkk nasıl bildim ama benim kalbim temiz diyorum da kimse inanmiyor@enfal de söylemiştim bence hani kesin diye oda hamileydi hurremede söylemiştim eeee artık sıra bende dir inşlalllah hayırlı olsun canm benim dualarınızı eksik etmeyin gerçekten çok ihtiyacım olacak

Evet Can'ım kendi kendine oldu ztn aralıkta negatif tup olunca Dmeke ki biz Rabb'ime bırakacağız buyuk bir mesaj bu dedik ve attık. Kafadan bu isi :KK66: Cidde'n tatil bebesi oldu hıc aklımızda yoktu bu ay hele ne ovulasyon ne baska bisey Rabb'im ol
Yalnız bizi habersiz bırakmadan sevinirim

merhaba hanımlar benim de 4 yaşında bir kızım var o normal oldu ancak 2 yıldır kardeş istememize rağmen ikinci çocuğumuz olmadı.her türlü test vs gayet iyi sorun yok deniyor biz de bu ay tüp bebek denemesine karar verdik.
tsh:1,42
prolaktin:10,2
amh:3,97
doktorun yaptığı muayenede de kist vs bir şey çıkmadı
doktorumuz hemen ilk adetle başlayabileceğimizi söyledi
pazartesi adet olacağım ve iğnelere başlayacağız hayırlısıyla
Allah herkesin gönlündekini versin inşallah

fadiming fadiming amin Can'ım Rabb'im gönlüne gore versin insaallah bende aralık ayında tup yaptirdim iki sene denedik olmayınca halbuki oglum kendinkendine 7. Ayda gelmisti ama ikinci olmadı bir turlu benim esimde sperm kalitesi düşüktü sayi iyiydi velhasıl tup olmadı bizim negatif fkt simdi kendiliginden hamile kalmışım dun ögrendim Rabb'imin mucizesi resmen ..bu yolda hasret çekenleri oyle iyi anlıyorum Kı dualarim sizinle hep Rabb'im artık güldürsün evlat hasreti çeken herkesin yuzunu ..

merhaba hanımlar benim de 4 yaşında bir kızım var o normal oldu ancak 2 yıldır kardeş istememize rağmen ikinci çocuğumuz olmadı.her türlü test vs gayet iyi sorun yok deniyor biz de bu ay tüp bebek denemesine karar verdik.
tsh:1,42
prolaktin:10,2
amh:3,97
doktorun yaptığı muayenede de kist vs bir şey çıkmadı
doktorumuz hemen ilk adetle başlayabileceğimizi söyledi
pazartesi adet olacağım ve iğnelere başlayacağız hayırlısıyla
Allah herkesin gönlündekini versin inşallah
eşinede bakire cnm inşlalllah bu yolda çok fazla oylanmazsin Allah yardımcın olsun

Eşimde de her şey normal çok şükür
İnşallah ilk denemede kavuşur herkes bebeklerine
İnsanların tepkisi ya da tesellisi sizin var nasıl olsa bir tane hiç olmayanlar ne yapsın şeklinde oluyor ama bizim çocuklarımızın kardeşi olmasın mı

Eşimde de her şey normal çok şükür
İnşallah ilk denemede kavuşur herkes bebeklerine
İnsanların tepkisi ya da tesellisi sizin var nasıl olsa bir tane hiç olmayanlar ne yapsın şeklinde oluyor ama bizim çocuklarımızın kardeşi olmasın mı
Evet ona bende sinir oluyorum esas bizim hasretimiz daha fazla :( ve bizim Suan ki evlat isteisgimz yavrularimiza kardes yapmak onların istekleri cok baska oluyor .. Umarım hersey yolunda gider ve hasretin biter Can'ım

Back
X