Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son haziranda yazmış.dilfeza nerelerde aceba hiç göremiyorum sağol canm bi biz kaldı zaten inşallah darısı bizimdir
inşallah görür de cvp yazar çok merak ediyorum ne yaptığını belki oda hamile kalmıştır inşalllahEn son haziranda yazmış.
Can'ım burdayim giremedim uzun zamandır Yaa kızlar tam iki bucuk sene oldu biliyirsunuz aralıkta başarısız tup Bebek denemem oldu ve bugun günüm uc gun gecikti tabii asla ihtimal vermiyorum evde test vardı zor ser yaptım ve sonucinşallah görür de cvp yazar çok merak ediyorum ne yaptığını belki oda hamile kalmıştır inşalllah
Aminnnn canimm Sagolasin veririm tabii cnm adetimi 3 gun gecti sonuc 106.6 normal mı sizce sonuc ?Ayy çok sevindimdilfeza . Çok güzel bir haber bu. Haydi inşallah hayırlısı :) Bizi habersiz bırakma...
Maşallah :) İstersen 2 gün sonra kan testini tekrarla. Allah'ın izniyle beta hcg ikiye katlanacak. E o zaman sevincimizde ikiye katlanacak :) darısı Z zaynap ın başına inşallah...Aminnnn canimm Sagolasin veririm tabii cnm adetimi 3 gun gecti sonuc 106.6 normal mı sizce sonuc ?
Evet Can'ım kendi kendine oldu ztn aralıkta negatif tup olunca Dmeke ki biz Rabb'ime bırakacağız buyuk bir mesaj bu dedik ve attık. Kafadan bu isi
yaaaaaaaa çok sevindim çokkk nasıl bildim ama benim kalbim temiz diyorum da kimse inanmiyor@enfal de söylemiştim bence hani kesin diye oda hamileydi hurremede söylemiştim eeee artık sıra bende dir inşlalllah hayırlı olsun canm benim dualarınızı eksik etmeyin gerçekten çok ihtiyacım olacakEvet Can'ım kendi kendine oldu ztn aralıkta negatif tup olunca Dmeke ki biz Rabb'ime bırakacağız buyuk bir mesaj bu dedik ve attık. Kafadan bu isiCidde'n tatil bebesi oldu hıc aklımızda yoktu bu ay hele ne ovulasyon ne baska bisey Rabb'im ol
Demis olduevet cumartesi tekrarlicam testi diger cumart si de kese icin gidicem bakalım hersey başlangıç bir suru badire var onumuzde sagsalim
Gelsin nazli kuzum insaallah .. Z zaynap Canımmm darısı sana dualarim seninle
Yalnız bizi habersiz bırakmadan sevinirimEvet Can'ım kendi kendine oldu ztn aralıkta negatif tup olunca Dmeke ki biz Rabb'ime bırakacağız buyuk bir mesaj bu dedik ve attık. Kafadan bu isiCidde'n tatil bebesi oldu hıc aklımızda yoktu bu ay hele ne ovulasyon ne baska bisey Rabb'im ol
Demis olduevet cumartesi tekrarlicam testi diger cumart si de kese icin gidicem bakalım hersey başlangıç bir suru badire var onumuzde sagsalim
Gelsin nazli kuzum insaallah .. Z zaynap Canımmm darısı sana dualarim seninle
Can'ım bırakmam tabii dualarımız simdi seninle sende ver guzel haberi Mutlu et bizi insaallah canimmYalnız bizi habersiz bırakmadan sevinirim
İnşallah canm yaaaa o haberi vermek için neler vermezdim bklm tedaviye başladık inşallah hayırlı sonuçlarla dönerim bendeCan'ım bırakmam tabii dualarımız simdi seninle sende ver guzel haberi Mutlu et bizi insaallah canimm
İnsaallah Can'ım ne olursa cekinden sor olur mu tam 2.5 senedir denemedigimiz sey kalmadi biliyirsun ..İnşallah canm yaaaa o haberi vermek için neler vermezdim bklm tedaviye başladık inşallah hayırlı sonuçlarla dönerim bende
eşinede bakire cnm inşlalllah bu yolda çok fazla oylanmazsin Allah yardımcın olsunmerhaba hanımlar benim de 4 yaşında bir kızım var o normal oldu ancak 2 yıldır kardeş istememize rağmen ikinci çocuğumuz olmadı.her türlü test vs gayet iyi sorun yok deniyor biz de bu ay tüp bebek denemesine karar verdik.
tsh:1,42
prolaktin:10,2
amh:3,97
doktorun yaptığı muayenede de kist vs bir şey çıkmadı
doktorumuz hemen ilk adetle başlayabileceğimizi söyledi
pazartesi adet olacağım ve iğnelere başlayacağız hayırlısıyla
Allah herkesin gönlündekini versin inşallah
Evet ona bende sinir oluyorum esas bizim hasretimiz daha fazlaEşimde de her şey normal çok şükür
İnşallah ilk denemede kavuşur herkes bebeklerine
İnsanların tepkisi ya da tesellisi sizin var nasıl olsa bir tane hiç olmayanlar ne yapsın şeklinde oluyor ama bizim çocuklarımızın kardeşi olmasın mı
Tabiki Can'ım benim her zmn aklımdasinizYalnız bizi habersiz bırakmadan sevinirim