İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Canm benim çikolata kıstım vardı eşimde de sperm hızı düşüklüluğu vardı 4 4.5 yıldır falan düşünüyorduk ama Rabbim nasip etmedi şimdi tüp bebekle takrar hamileyim Rabbim nasip ederse nerede oturuyorsun bilmiyorum ama eğer Ankarada oturuyorsan başkent üniversitesinde Göğüşen hoca var hulusi hoca var şiddetle tavsiye ederim İnşallah darısı tüm bekleyenlere olsun
Amin canım.istanbuldayim malesef. nasipse memorialde yaptircam kararimi verdim

Amin cnm inş
Seninde rabbim kucağına almanı nasip etsin inş
Söylediklerini tüketmeye çalışıcam çok sağolasın bilgilendirdiğin için aklımda bi kaba çekirdeği ile ananas kalmıştı
Valla ben opudan hemen sonra başlamıştım tabi onlar vesile Rabbim ol der ve olur inşallah sende güzel haberler al

Coookk sevindim cok:emir_bebek::emir_bebek::21: insallah sağlıkla kucagina da alırsın evladina iki yoldaş geliyor ne mutlu öyle bi gelsinlerki unuttursunlar yaşadıklarını :KK15:darısı benim gibi bekleyenlere :KK36:
Sağol canm evet gerçekten çok bekledim Rabbim sabrımın sonunu selamete erdirdi darısı sizlere bekleyen isteyen herkese olsun inşallah

Evet yaaaaa bide hayırlısı ile keseleri görüp kalp atışlarını duysaydım herşeyi unutmusum yaa 8 yıl geçti oğlum şuan 8 yaşında ve tekrar o güzel duyguları yasiyacam inşallh
Ah ah benim büyükle minnoş arasında 11 yaş fark var. Minnoşu tam dört yıldır bekliyorduk. Evimize neşe hareket getirdi. İnşallah şimdi bu mutluluğu sende yaşayacaksın. Ayrıca hamilelik süreci de sıkıntılarına rağmen ayrı bir heyecan, ayrı bir keyif. Hele doktor kontrolünde ki ultrason görüntülerini seyretmenin keyfi paha biçilemez:anneadayı: :emir_bebek::emir_bebek:

Slm beni de alır mısınız aranıza? 32 yaşındayım 7 yaşında bir oğlum var. 3 yıldır 2. İçin uğraşıyorum. Sat 18 Kasım pcos var bat 20 Aralık diye tahmin ediyorum ama hamilelik YÖK Emin’im

Şnşallah olur yaaa sen adet olucak gibi belirtiden bahsetmişsin sanırım öbür çocuğunda o belirti olmuş oldu mu? Benim de karnım ağrıyo
Olmustu evet ayni adet sancısı gibiydi ama ben ayni belirtileri nerdeyse 3 senedir yasiyorum belirtiye takilmamak lazim adetin gecmesi tek sart digerleri malesef bizim düşünce gücüyle yaptıklarımız :KK51:

Olmustu evet ayni adet sancısı gibiydi ama ben ayni belirtileri nerdeyse 3 senedir yasiyorum belirtiye takilmamak lazim adetin gecmesi tek sart digerleri malesef bizim düşünce gücüyle yaptıklarımız :KK51:
Evet ama gerçekten de düşünmeyi bırakmıştım adet olsam da üzülmezdim düşün ama bırakınca düşünmeyi böyle oldu belki de tesadüf boşvermek en iyisi

Ķızlarrrrr hamileyimmmmm hamileee

Zaynap canım, benim nasıl sevindim. Nasıl heyecanla okudum anlatamam sana, inan ki gözlerim doldu... Rabbim inşallah önce kalp atışını duymayı sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, su gibi gelsin geçsin hamileliğin sağlıkla gelsin meleğin inşallah canım. Dualarım seninle inşallah sende bebeğine kavuşacaksın... Çok Çok sevindim inan ki tarifi yok, biz birirmizin 4 yıldır candan tanıdık, en büyük dertlerimizi bazen eşlerimizle bile konuşmadıklarımızı paylaştık... İnşallah sağlıkla gelsin meleğin abisine, annesine, babasına... Rabbim nazarlardan kötülüklerden korusun...

Veson Veson Rabbim sana da tez zamanda nasip edecek arkadaşım. İnşallah dualarım seninle bazen oluruna bırakmak biraz bu fikirden uzaklaşmak bile iyi gelebilir. Birde belki faydası olur sana diye yazmak istedim. Bir arkadaşımdan duymuştum. Bilinçaltı tekniği ile hamile kalmış, bu yönde hazırlanan bilinçaltı telkinleri varmış. Bilinçaltını ve vücudunu hamileliğe hazırlamış, birkaç düşükten sonra sağlıklı bir gebelik geçirmiş. Hatta bende keşke zamanında baksaydım diye düşündüm. Sonra size buraya yazmak aklıma geldi. Bu bilinçaltı yöntemini inanarak ve düzenli yapınca sonuç mucize dedi arkadaşım internet üzerinden incele istersen. Rabbimin neyi kimi nasıl vesile yapacağı belli olmaz. İnşallah tez zamanda müjdeni alırız. Bizim dönemimizden son sen kaldın. İnşallah senden de mucize haberini alacağız. Buna çok yürekten inanıyorum.

Zaynap canım, benim nasıl sevindim. Nasıl heyecanla okudum anlatamam sana, inan ki gözlerim doldu... Rabbim inşallah önce kalp atışını duymayı sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, su gibi gelsin geçsin hamileliğin sağlıkla gelsin meleğin inşallah canım. Dualarım seninle inşallah sende bebeğine kavuşacaksın... Çok Çok sevindim inan ki tarifi yok, biz birirmizin 4 yıldır candan tanıdık, en büyük dertlerimizi bazen eşlerimizle bile konuşmadıklarımızı paylaştık... İnşallah sağlıkla gelsin meleğin abisine, annesine, babasına... Rabbim nazarlardan kötülüklerden korusun...
Sağol canmm bende biran önce okuyup mutluluğuma şahit olmanı o kadar çok istedim ki evet hürrem artık bende ikinci bebişlerimi bekliyorum Rabbimin izni ile Rabbim tüm bekleyenlere isteyenlere o hastana kapılarında bekleyen herkese nasip etsin hala inanamiyorum

Veson Veson Rabbim sana da tez zamanda nasip edecek arkadaşım. İnşallah dualarım seninle bazen oluruna bırakmak biraz bu fikirden uzaklaşmak bile iyi gelebilir. Birde belki faydası olur sana diye yazmak istedim. Bir arkadaşımdan duymuştum. Bilinçaltı tekniği ile hamile kalmış, bu yönde hazırlanan bilinçaltı telkinleri varmış. Bilinçaltını ve vücudunu hamileliğe hazırlamış, birkaç düşükten sonra sağlıklı bir gebelik geçirmiş. Hatta bende keşke zamanında baksaydım diye düşündüm. Sonra size buraya yazmak aklıma geldi. Bu bilinçaltı yöntemini inanarak ve düzenli yapınca sonuç mucize dedi arkadaşım internet üzerinden incele istersen. Rabbimin neyi kimi nasıl vesile yapacağı belli olmaz. İnşallah tez zamanda müjdeni alırız. Bizim dönemimizden son sen kaldın. İnşallah senden de mucize haberini alacağız. Buna çok yürekten inanıyorum.
Güzel kalpli arkadaşım inşallah yürekten amin diyorum dileklerine.rabbim en doğrusunu biliyor elbette.biz de tamamen hayatımızdan çıkartamadık bebek işini ama öyle eskisi kadar da uğraşmıyorum açıkcası.folik asit bile içmiyorum hatta.her ay bat öncesi acabalar hep oluyor ama onun dışında çok da aklıma getirmiyorum.ama söylediklerine kesinlikle katılıyorum.ben ne kadar kafama takmıyorum desem de bilinçaltım hiç öyle düşünmüyor bence.yani bunu. İçin profesyonel yardım gerekli diye düşünmüştüm ve hiç araştırmadım açıkcası.ama evde netten araştırıp yapılabilecek birşeyler varsa çok iyiymiş.öutlaka ilk fırsatta bu konuda bir araştırma yaparım nette.yoksa öyle ilaç kür herşeyi bıraktım.tüp yolu gözüküyor artık bize.seni ve yavrularını kocaman öpüyorum.allaha emanet ol

Sağol canmm bende biran önce okuyup mutluluğuma şahit olmanı o kadar çok istedim ki evet hürrem artık bende ikinci bebişlerimi bekliyorum Rabbimin izni ile Rabbim tüm bekleyenlere isteyenlere o hastana kapılarında bekleyen herkese nasip etsin hala inanamiyorum
Canım benim nasılsın nasıl gidiyor? Keseyi gördünüz mü? İnşallah herşey yolundadır.

Güzel kalpli arkadaşım inşallah yürekten amin diyorum dileklerine.rabbim en doğrusunu biliyor elbette.biz de tamamen hayatımızdan çıkartamadık bebek işini ama öyle eskisi kadar da uğraşmıyorum açıkcası.folik asit bile içmiyorum hatta.her ay bat öncesi acabalar hep oluyor ama onun dışında çok da aklıma getirmiyorum.ama söylediklerine kesinlikle katılıyorum.ben ne kadar kafama takmıyorum desem de bilinçaltım hiç öyle düşünmüyor bence.yani bunu. İçin profesyonel yardım gerekli diye düşünmüştüm ve hiç araştırmadım açıkcası.ama evde netten araştırıp yapılabilecek birşeyler varsa çok iyiymiş.öutlaka ilk fırsatta bu konuda bir araştırma yaparım nette.yoksa öyle ilaç kür herşeyi bıraktım.tüp yolu gözüküyor artık bize.seni ve yavrularını kocaman öpüyorum.allaha emanet ol
Bazen oluruna bırakmak gerçekten iyi geliyor. Ama bende sana yazmadan önce biraz baktım, gerçekten faydasını görenler var. İş yerimde aldığım bir eğitimde eğitmen ile konuşmuştuk kendi deneyimini de anlattı, bilinçaltı konusu çok acayip ve derin bir konu inanarak yapınca bazı şeyler gerçekten oluyor. Buna bende yürekten inanıyorum. Hamilelikte bile önceki düşüklerde nasılsa buna da bişey olacak duygusu çok vardı. Ama kızımda o bize tutunacak, bu sefer oldu, bu sefer bizimle gitmeyecek diyordum hep kendi kendime bunu bilinçli olarak yapmıyordum ama doğru olan buymuş şimdi okuyunca anlıyorum. mutlaka dene araştır. Ben olumlu sonuçlanacağına inanıyorum. Diyorum ya neyin vesile olacağı bilinmez. İnşallah senin vesilende bu olur. Müjdeli güzel haberlerini paylaşmanı canı gönülden bekliyorum canım.

Bazen oluruna bırakmak gerçekten iyi geliyor. Ama bende sana yazmadan önce biraz baktım, gerçekten faydasını görenler var. İş yerimde aldığım bir eğitimde eğitmen ile konuşmuştuk kendi deneyimini de anlattı, bilinçaltı konusu çok acayip ve derin bir konu inanarak yapınca bazı şeyler gerçekten oluyor. Buna bende yürekten inanıyorum. Hamilelikte bile önceki düşüklerde nasılsa buna da bişey olacak duygusu çok vardı. Ama kızımda o bize tutunacak, bu sefer oldu, bu sefer bizimle gitmeyecek diyordum hep kendi kendime bunu bilinçli olarak yapmıyordum ama doğru olan buymuş şimdi okuyunca anlıyorum. mutlaka dene araştır. Ben olumlu sonuçlanacağına inanıyorum. Diyorum ya neyin vesile olacağı bilinmez. İnşallah senin vesilende bu olur. Müjdeli güzel haberlerini paylaşmanı canı gönülden bekliyorum canım.
CNM araştırdım.zaten daha önce subliminal mesaj ve 25. Kare hakkında detaylı bilgim vardı.ama nette bu konuda çok fazla ticaret var.güvrnilir bir yer olmalı.sonuçta bilinç altına senin duymadığın sesli mesajlar iletiliyor.ve ne iletildiğinden emin olmak gerekir.kk da acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mı diye biraz dolaştım.göğüs büyütme boy uzatma ve depresyon için telkin mesajları var:)) hamile kalmak için bu yöntemi uygulayan göremedim.arkadaşın tam olarak nerden almış telkin cd lerini cd lar hala elinde miymiş?

Canım benim nasılsın nasıl gidiyor? Keseyi gördünüz mü? İnşallah herşey yolundadır.
Yok daha görmedik bu c.tesi Rabbim nasip ederse giricem oğluma söylemedim henüz biraz da kurkuyorum yaa hiçbir belirtim yok onun için korkuyorum Rabbim korktuklarimizla sinamasin

Merhaba arkadaşlar....bende sizler gibi tam 5 sene mücadele ettim gebe kalmak için.2 tüp bebek deneyimim oldu.1 kez dış gebelik ardinda ameliyat.1 boş gebelik ardından kürtaj.3 kez rahim filmi çektirdim.

Olmadı olmuyordu.2016 kasım ayinda 2.tüp bebek denemem hüsranla sonuçlandı.birazda kilo almıştım diyetisyene gittim diyet uyguluyordum.eşimde sigarayı biraktı keçiboynuzu pekmezi içti..haa bu arada hiçbir problem yoktu 12 yaşında bir kızım var ama bi turlü gebe kalmıyordum.balik yaği kapsülü inofolik combi ve arisütu kullandım.bunların hepsini 3.tup bebek için yapıyordum.veeeee 2 ay sonunda kendiliğinden gebe kaldım

Kafamdaki tek şey zayıflamaktı.gebeligi unuttum
Sizlerde kendinize bir hedef bulun.inanın gebe kalacaksiniz

Back
X