İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

benimde kızım 5 yaşında o da tedavi ile olmuştu o da çok istiyordu neden benim kardeşim yok diye üzülüyordu onun duasına Rabbim ikiz nasip etti kalp atışlarını da duyarsak rahatlayacağız inş
Duyarsin insallah canimmm ayyy ne güzel pek imreniyorum ikiz annelerine saglicakla al kucagina insallahhhh... cocugun kardes isteyipte olmamasi bambaska bir zorluk... o kadar uzuluyordum ki anlatamam... şükür simdi ucuyor havalara mutluluktan... allah hepimizinkini saglicakla tamamina erdirsin insallah

Slm cnm, bizdede durum aynı. 7.5 senelik evliyim.evlendikten 6 ay sonra korunmayi bıraktık yaklaşık 9 ay kadar olmayınca doktora gttk rahimde polip var belki o engel oluyodr die aldı ve klomenle ertesi ay ikizlerime hamile kalmıştım ama 8 haftalikken kalp atışları durdu. ve 1 sene daha kendiliğinden olmynca rahim filmi cekildim sağ tüpüm kapalı dendi esimin sonuclarida çok çok iyi cikmayinca tüp tedavimle şükürler olsn oğlumu kucağıma aldım. fakat 2 seneyi geçiyo kardeş istiyoruz olmuo, geçen ramazanda dondurulmuş 2tane kaliteli embriyo transferim kimyasalla sonuçlandı kasimdada son hakkımızı deneyelim dedik o transferim iptal oldu.araliktada histeroskopi + hsg yapıldı 3 adet polip temizlendi rahme çizik atıldı ve sağ tüpün hafif tikaliydi basınçla o da açıldı dendi. Eşimede tekrar tahlil yaptirdik sayı ve hareketlilik fena değil fakat morfoloji 1 çıktı. Ayrıca doktorun tavsiyesiyle eşli olarak ikimizde takviye ilaç kullanmaya başladık ve eşimin isteği üzerine buay klomene başladım yarinda 2.kontrol günüm, dün gittiğimde bitane yumurta oluşmuş fakat hâlâ rahmin ince dedi. Bakalım estrofemle kalinlasma olckmi, artık hayırlısı olsn düşünmek istemiyorum yoruldum. buarada senin ilkide tüplemi olmuştu? Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklı olanı nasip etsin inş ...
Merhaba canım dertleş tabiki hepimiz zaten o yüzden burdayız :) benim ilki 3 ayda oldu 5 yaşında istedim tekrar olmadı boşandık eski eşimle şimdi evliyim çok istiyorum ama tüplerim de sorun çıktı iki tüpüm de o yüzden tüp bebek tedavisi yaptırıyorum canım

Çok sevindim. Hamileliğin nasıl geçiyor. Mide bulantilarin var mi. Bütün zorluğuna rağmen hamilelik çok güzel. Bebeğini beklemek, onu hayal etmek çok güzel. Ben her gece hastaneye yattigim ve onunla ilk karşılaştığım anı hayal ederdim. Aşağı yukarı benim minnoşa olan hamileligimle seninkisi aynı. Hamileliğin son zamanlarını yaz ayına gelmesi biraz zor ama her şeye değer :)
Biz çok iyiyiz. Çok hareketli. Hergün yeni bişeyler kesfediyor. Neşeli güleryüzlü bir minnoş. Son bir haftadır biraz daha yoruyor. Hep oyun, ilgi alaka ve gezdirilmek istiyor :)
İyiym cnm cok sükur 9 haftalik olduk Rabbim nashayirlisiula kucağima aldirtsin insallah hersey yolunda canm sağol sen neler yaptn

Merhaba canım dertleş tabiki hepimiz zaten o yüzden burdayız :) benim ilki 3 ayda oldu 5 yaşında istedim tekrar olmadı boşandık eski eşimle şimdi evliyim çok istiyorum ama tüplerim de sorun çıktı iki tüpüm de o yüzden tüp bebek tedavisi yaptırıyorum canım
Anladım cnm, Rabbim gonlundekini hayırlı zamanda sağlıcakla nasip etsin inş :)

Çok sevindim. Hamileliğin nasıl geçiyor. Mide bulantilarin var mi. Bütün zorluğuna rağmen hamilelik çok güzel. Bebeğini beklemek, onu hayal etmek çok güzel. Ben her gece hastaneye yattigim ve onunla ilk karşılaştığım anı hayal ederdim. Aşağı yukarı benim minnoşa olan hamileligimle seninkisi aynı. Hamileliğin son zamanlarını yaz ayına gelmesi biraz zor ama her şeye değer :)
Biz çok iyiyiz. Çok hareketli. Hergün yeni bişeyler kesfediyor. Neşeli güleryüzlü bir minnoş. Son bir haftadır biraz daha yoruyor. Hep oyun, ilgi alaka ve gezdirilmek istiyor :)
Ayyy ne güzel yaa inşallah o gunleride görücem Rabbim izin verirse şimdilik aşiri halsizlik dışında birsey yok şukur akşamlari dayak yemiş gibi oluyorum ama hiç şikayetçi değilim hiç hergun sükrediyorum Rabbime oğluma bh mutluluğu yaşattigi için hergun şükrediyorum

benimde kızım 5 yaşında o da tedavi ile olmuştu o da çok istiyordu neden benim kardeşim yok diye üzülüyordu onun duasına Rabbim ikiz nasip etti kalp atışlarını da duyarsak rahatlayacağız inş
Maşallah hayırlı olsun inşallah, darısı bize, tedavi oldunuz mu, bende şuan klomen kullanıyorum

İyı geceler 2.bebeğini umutla bekleyen güçlü anneler nasilsınız tedavileriniz ne aşamada Rabbim hepimizin gönlündeki muradı nasip etsin inşallah

Ben hala ayni yerimde sayiyorum icim yaniyo kavruluyor
Dun aksam oglum dedi ki Anne baska evlere bebek nasil geliyo
Ben - cok dua edince gelir
Oglum -sen neden dua etmiyorsun ?:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Bunlarin hepsini defalarca kezlerce nasil yaşadim anlatamam kaç gecelerce ağladim kac gecelerce uykusuz kaldim inan arkadaşım sabrının sonu selamete erecek 5 yıl bekledim ben dile kolay 5 yil hergun kardeş bekleyen kardeş soran başkasının kardeşi olunca odalara kapanan oglumu gordukce nasıl ağlardim şimdi şükürler olsun gececek inşallah sen tedbirini al takdir Allahtan dualarim sizinle

Oglum -sen neden dua etmiyorsun ?:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Şuan aynı duyguları yaşıyoruz demekki,off gerçekten kimse anlamıyor. ....Evet benimde içim parça,parça oluyor:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Tesekkur ederim anlaşılmak cok değerli kimseye anlatamiyorum en azindan bi tane var diyorlar evet var zaten şükrediyorum ama bu baska cok baska :KK43:
Önceden 5yıl bekledik.tedavi siz mucize gibi geldi.....Kızım 6yasinda, ve hiç korunmadik.iki defa tup bebek yaptık transfer hep iptal oldu..sorunumuz sebebsiZzzz....
senin oğlun kaç yaşında?sorununuz nedir?

Benimde 8 yasinda bir kızım var 31 ocakta transferim yapıldı sabırla test günümü bekliyoruz canım kızım her gün gobegimi öpüyor hadi kardeslerim gelin artik cok iyi bir ablaniz ,anneniz ,babanız aileniz var ,odaniz var gelin artık diye ikna etmeye çalışıyor. Bir yanım gülüyor bir yanım ağlıyor.

Önceden 5yıl bekledik.tedavi siz mucize gibi geldi.....Kızım 6yasinda, ve hiç korunmadik.iki defa tup bebek yaptık transfer hep iptal oldu..sorunumuz sebebsiZzzz....
senin oğlun kaç yaşında?sorununuz nedir?
Benim oglum 5 bucuk yasinda ilk aylarda olmustu
İkinci icin 3. Senemdeyim esimde ufak bi sorun var
Ama engel olmadığını söylüyorlar
Ne yapacagimi şaşırdım
Bi kac ay daha bekleyip tüp bebek yolunu tutacagim sanirim:KK51:

O kadar iyi anliyorum ki sizi... kizima cevao vermekte zorlandığım cok fazla anim oldu :( benim kardeşim neden yok? Ne zaman gelecek? Herkesin var bizim neden yok? Gidip alalim nerden aliniyorsa.... cok agladim cok üzüldüm ama sabrin sonu selamet insallah allah en kisa zamanda size de yasatsin insallah....

Herkese Merhaba
İkinci çocuk için uğraşmak çok zordur çevrenizde kimse sizi anlamaz insanlara şımarıklık gibi geliyor ne zaman kendi başına gelir o zaman anlarlar... Bende ikinci Yavrumu çok bekledim 3,5 yıl türlü türlü üzüntüler yaşadım bir kaç kez kürtaj olmak zorunda kaldım :( Hamileliğim de biraz zorlu ve sıkıntılı geçti kanamalar oldu 9 ay boyunca hep kaybetme riski oldu kanama, böbrek iltihabı, erken Doğum riski vs derken şükür sağlıkla doğdu kızım 1,5 yaşında oldu bile...çok kez ümitsizliğe düştüm ama buradaki beni anlayan arkadaşlarıma sarıldım dışarıda birçok konuşamadığımı omlarla paylaştım birbirimize çok destek olduk sizde bizim dönemden şimdi bir arkadaşımız kaldı müjdesini beklediğimiz sizde birbirinize tutunun moral olun güç verin... Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasın inşallah evlatlarınızı kardeşsiz bırakmasın.. Dualarım sizlerle sakın vazgeçmeyin Siz elinizden geleni yapın Rabbimin neyi vesile edeceği bilinmez...O ol der ve olur...

Z zaynap dilfeza dilfeza nasılsınız kızlar ? Herşey yolunda mı ? Bugün aklıma geldiniz inşallah rabbim meleklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ara sıra ses edin...
Iyiz şukur canm 2.5 aylik olduk sabir ve ßükürle bekliyorum kucağima alacaģim günleri

Back
X