İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Ayy inanmıyorum
Cnmmyaa takvimini gorunce anam dedim
Bir an bence harika bir haber ne guzel beklenmedik bir supriz doğana kadar ikinci de buyur zaten kardes kardes buyur çıkarlar insaallah :KK66: sagsalim al kucağına CNm. Olmaz diye korunmadınız mı Nasıl
Oldu bu supriz :) bizde ikinciden sonra oyke düşünüyorduk bu cok uğraştırdı ucuncu korunmayalım diye ama sizleri okuyunca her gebelik farklı oluyor demek ki diyor insan bir anda da gelebiliyorlar boyle
Mucizeler :)
Canım benim çok sağol araları tam iki yaş olacak inşaallah aslında içten içe istiyordum ama cesaret edip korunmayalım diyemedim hiç gerçi bizim haylazdan İnan o işleri unutmuştuk birde iki hafta önce kan vermiştim rutin kontrol için kan değerlerim çok düşmüş bir sürü vitamin kullanmaya başlamıştım emziriyorum da emzirme bitmeye yakın temmuz gibi bırakalım diyordum ama sürpriz oldu son adet tarihimi bile yazmamışım kaplıca oteline gitmiştik öyle hatırladım adet olduğumu adetimin son günü oteldeydik diye geriye doğru bir saydım 30. Gün bu gün asla gecikmez benim gece gece test yaptım kopkoyu çıktı sabaha kan vermeye gidicem.. canım bu topik üçüncüyü bekleyenler oluyor sanki senin de çok az kalmış nasıl geçti ufaklık ne kadar oldu zor olmadı hamileliğim de nolur morale ihtiyacım var uyku tutmuyor

Aaaa canım çok sevindim masallah :nazar:sende benim gibisin bende 3.'e hamileyim :anneadayı:benim kızda 16 aylik :anne:rabbim hayırlısıyla kucağımizaa almayı nasip etsin insallah Allah im isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin.
Aynıyız canım oğlum 15 aylık bu fıstık da ekim de doğar sanırım tam iki yaş araları olacak hep derdim millet nasıl kazara hamile kalıyor diye oluyormuş demek ki ikinciye çok uğraşınca bizim öyle olmaz sandık şükür rabbime allahım olmayanlara be ikinciyi bekleyenlere tez vakitte versin inşaallah

Yaaaaa gercekten mi ayyy ne guzel yaa inşallah sağlicakla al kucaģina darisi tüm isteyenlere tüm bekleyenlere sizin msjlarinızı okurken çok daha değişik duygular hissediyorum yaa anlatamam ne kadar cok şey paylastik hep beraber burda ne kadar da BİZ olmuş msjlarınızı okudukca daha da iyi anlıyorum
Aynen öyle biz olduk kardeş olduk burda dedim ki kardeşim hamile kalmış bende geleyim arkasından yalnız kalmadın HurremSultan HurremSultan le birlikte geçirdik hamileliğimizi seninlede olacak inşaallah tabi daha yolun başı benimkisi ama bakalım inşaallah herşey yolunda gider

Canım benim senin yerin ayrı bende İnan görmeden seversin ya öyle olduk ama benim oğlan biraz huysuz olunca buralara uğrayamaz oldum... olmuyor diye üzülürken 3. Geliyor rabbim şu sabah namazı vaktinde edilen duaları geri çevirmez inşaallah sana da en kısa zamanda müjdeyi nasip etsin... amiin
CNm benim seni seviyorum.rabbim gönlüne göte versin inşallah :)

Aynıyız canım oğlum 15 aylık bu fıstık da ekim de doğar sanırım tam iki yaş araları olacak hep derdim millet nasıl kazara hamile kalıyor diye oluyormuş demek ki ikinciye çok uğraşınca bizim öyle olmaz sandık şükür rabbime allahım olmayanlara be ikinciyi bekleyenlere tez vakitte versin inşaallah
Evet canin aynen bizde olucagini hic tahmin etmiyoduk ama rabbim hemen nasip etti bizim icin biraz zor olucak cunki bebislerimiz daha küçük ama olsun çok şükür rabbime çok bekletmeden nasip etti ben hamileligimi ogrenir ogrenmez suutten kestim kizimi cok zor olucak diye dusunuyodum ama zorlanmadik suanda biberon kullaniyo milupa devam sütü iciyo biberonda insallah sende zorlanmadan kesebilirsin sütten:110:

Evet canin aynen bizde olucagini hic tahmin etmiyoduk ama rabbim hemen nasip etti bizim icin biraz zor olucak cunki bebislerimiz daha küçük ama olsun çok şükür rabbime çok bekletmeden nasip etti ben hamileligimi ogrenir ogrenmez suutten kestim kizimi cok zor olucak diye dusunuyodum ama zorlanmadik suanda biberon kullaniyo milupa devam sütü iciyo biberonda insallah sende zorlanmadan kesebilirsin sütten:110:
Ben kesmedim canım ya devam etmeyi düşünüyorum bir kaç makale okudum bu konuda bir sorun olmaz deniyor bakalım doktora da sorarım yurtdışında kimse kesmiyor emzirmeyi ama tabi mecbur kalırsam bırakırım

Ben kesmedim canım ya devam etmeyi düşünüyorum bir kaç makale okudum bu konuda bir sorun olmaz deniyor bakalım doktora da sorarım yurtdışında kimse kesmiyor emzirmeyi ama tabi mecbur kalırsam bırakırım
Yaa ben kesdim dr artık kesmem gerektiğini söyleyince bende düşünmeden kesdim aslinda annem ben hamile kaldigimda kesmiyodum bi kac ay daha emzir dedi ama ben zararı olur diye düşündüm ne biliyim keşke biraz daha araştırsaymışım uzuldum şimdi :110:

Yaa ben kesdim dr artık kesmem gerektiğini söyleyince bende düşünmeden kesdim aslinda annem ben hamile kaldigimda kesmiyodum bi kac ay daha emzir dedi ama ben zararı olur diye düşündüm ne biliyim keşke biraz daha araştırsaymışım uzuldum şimdi :110:
Aynen öyle canım keşke biraz daha araştırsaydın dinen de bir hükmü yok zaten birşey dinen sakıncalı değilse sağlık açısından da değildir tandem emzirme deniyor bi oku istersen ama kesmişsin artık olsun nasibi bu kadarmış

Aynen öyle canım keşke biraz daha araştırsaydın dinen de bir hükmü yok zaten birşey dinen sakıncalı değilse sağlık açısından da değildir tandem emzirme deniyor bi oku istersen ama kesmişsin artık olsun nasibi bu kadarmış
Işte gec kaldım ne yazıkki seninde dediğin gibi nasibi bukadarmis olsun artık oğlumda 1.5 yaşına kadar emzirmiştim kızımda öyle oldu.

kizlar benimde 1 yasinda kizim var tup bebekle haile kaldim normal dogum yaptim sukur.hala adet gormedim dogumdan sonra suphelenip test yaptim idrarda cikti ama kan ne gatif. adet gormeden gebe kalmak mumkunmu tedavisiz gebe kalanilirmiyim.kizimda emmeyi birakti 1aydir emmiyor bilgileribize ihtiyacim var

Enfal97 Enfal97 gözün Aydın canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sanırım bizim durumumuz tamamen psikolojikti fazla şartlanmıştık belki de :( çok büyük üzüntülerdi gerçekten Rabbim ol dediyse iki Cihan ayrılsa oluyor İnşallah sağlıkla doğsun gelsin kuzucuk :) belki bu kez kız gelir bir tane evladın ayrımı olmaz tabii ama kız gerçekten bir başka cilveli sokulgan nazlıymış tabii bizim ki ekstra şımarık o ayrı Rabbim sağlıklısını versin inşallah

dilfeza dilfeza ay çok az kalmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim habersiz bırakma bizi meleğin gelince haber ver mutlaka:)
Z zaynap maşallah kuzum 15 haftalık olmuş minik oyyy sağlıklı olsun inşallah cinsiyet belli oldu mu?

Enfal97 Enfal97 gözün Aydın canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sanırım bizim durumumuz tamamen psikolojikti fazla şartlanmıştık belki de :KK43: çok büyük üzüntülerdi gerçekten Rabbim ol dediyse iki Cihan ayrılsa oluyor İnşallah sağlıkla doğsun gelsin kuzucuk :) belki bu kez kız gelir bir tane evladın ayrımı olmaz tabii ama kız gerçekten bir başka cilveli sokulgan nazlıymış tabii bizim ki ekstra şımarık o ayrı Rabbim sağlıklısını versin inşallah
Amin canım tabi insan iki oğlandan sonra kız istiyor yalan değil rabbim hayırlı sağlıklısını versin inşaallah... dediğin gibi çok stres yapmıştık o zamanlar sürekli elde takvim gün sayıyordum belirti bekliyordum ama şimdi ufaklıkla uğraşmaktan karı koca birbirimizi bile göremiyorduk bir kere gördük ve görüş o görüş çok şükür rabbime

dilfeza dilfeza ay çok az kalmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim habersiz bırakma bizi meleğin gelince haber ver mutlaka:)
Z zaynap maşallah kuzum 15 haftalık olmuş minik oyyy sağlıklı olsun inşallah cinsiyet belli oldu mu?
Sağol canmmmm inşallah yarin gidicem hastaneye belli olur herhalde artik bklm bizde cok heycanliyiz hele hele oğlum bisi sorucam ne zaman hareketlerini hissettiniz acaba ben henuz hissedemiyorum tabiki onun içinde cok korkuyorum yaa

Aminnnn CNm .Tabiki Can'ım benim mutlaka yazicam sizlere hayırlı bir sekilde kucağıma alır almaz normal
Dogum bekliyoruz bakalım martın 10
Undan once gelmez Dedi doktorum son hazırlıkları yapiyiruz abican cok sabırsız artık herseyini gördükçe ne zmn ne zmn gun sayıyor ;)

Kızlarrrrr kızim olacakmış Allahin izni ile darisi tüm bekleyen isteyen dileyen herkese herkese inşallah
Tebrik ederim kiz evlat cok baska (erkege haksizlik etmeyeyim henüz yasamadim çünkü :halay:) allah sag saglimen tamamina erdirsin insallaaaahh

Back
X