- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi HurremSultan
- #2.641
Canım benim çok sağol araları tam iki yaş olacak inşaallah aslında içten içe istiyordum ama cesaret edip korunmayalım diyemedim hiç gerçi bizim haylazdan İnan o işleri unutmuştuk birde iki hafta önce kan vermiştim rutin kontrol için kan değerlerim çok düşmüş bir sürü vitamin kullanmaya başlamıştım emziriyorum da emzirme bitmeye yakın temmuz gibi bırakalım diyordum ama sürpriz oldu son adet tarihimi bile yazmamışım kaplıca oteline gitmiştik öyle hatırladım adet olduğumu adetimin son günü oteldeydik diye geriye doğru bir saydım 30. Gün bu gün asla gecikmez benim gece gece test yaptım kopkoyu çıktı sabaha kan vermeye gidicem.. canım bu topik üçüncüyü bekleyenler oluyor sanki senin de çok az kalmış nasıl geçti ufaklık ne kadar oldu zor olmadı hamileliğim de nolur morale ihtiyacım var uyku tutmuyorAyy inanmıyorum
Cnmmyaa takvimini gorunce anam dedim
Bir an bence harika bir haber ne guzel beklenmedik bir supriz doğana kadar ikinci de buyur zaten kardes kardes buyur çıkarlar insaallahsagsalim al kucağına CNm. Olmaz diye korunmadınız mı Nasıl
Oldu bu supriz :) bizde ikinciden sonra oyke düşünüyorduk bu cok uğraştırdı ucuncu korunmayalım diye ama sizleri okuyunca her gebelik farklı oluyor demek ki diyor insan bir anda da gelebiliyorlar boyle
Mucizeler :)