İkinci cocuk baskisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

myday8888

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
580
262
103
Merhabalar bende bir konudan muzdaribim.
7aylik kızım var hamilelik ve lohusalık çok zor geçti ve hamilelikten nefret ettim ama çocuğumu çok seviyorum oluyorum ona asla şikayetçi değilim.ama ikinci çocuk baskisi var çevremde özellikle teyzemler ve gereksiz tipler abuk subuk konusuyorlar

Yok kardessiz mi büyüyecek,beraber bakarız,ikinciyi yapmazsan pişman olursun gibi saçmalıklar çok sinirleniyorum ben iki çocuk kaldıramam yaşım 34 zaten tüp bebek ile oldu zarzor.bu saçma insanlara sinir oluyorum milletin toplum baskısı ile yapılan bebek mutlu olur mu imkansız sizce ne yapmalıyım

7aylik kızım var hamilelik ve lohusalık çok zor geçti ve hamilelikten nefret ettim ama çocuğumu çok seviyorum oluyorum ona asla şikayetçi değilim.ama ikinci çocuk baskisi var çevremde özellikle teyzemler ve gereksiz tipler abuk subuk konusuyorlar

Yok kardessiz mi büyüyecek,beraber bakarız,ikinciyi yapmazsan pişman olursun gibi saçmalıklar çok sinirleniyorum ben iki çocuk kaldıramam yaşım 34 zaten tüp bebek ile oldu zarzor.bu saçma insanlara sinir oluyorum milletin toplum baskısı ile yapılan bebek mutlu olur mu imkansız sizce ne yapmalıyım

Ben bir tane bile yapmadım
Millete mi kalmış hesap sormak
Sert çıkın, konuşturmayın

Bu sizi neden geriyor ki bu kadar, kendi kendilerine konuşsunlar.
İsteseniz bile düşünecek zamanda değilsiniz, daha kaç aylık çocuğunuz, boş boş konuşuyorlar işte.
Evet ya şu anda istenmeyen bir gebeliğim var ve eşimle kararimiz aldırmak ama bundan dolayı abuk subuk konusuyorlar işte çok sinir değil mi

Beraber bakarız diyene inanmayın, bakmıyorlar. 🤣

Ben bir tane bile yapmadım
Millete mi kalmış hesap sormak
Sert çıkın, konuşturmayın
Evet ya bak onu yazmayı unutmuşum birde yarın gebelik sonlandırmam var eiskliyim atom tedavisi alabilirim tiroitim var ondan da sonlandiriyoruz biraz da ama sacmasalak konuşuyorlar

Amaaan her konuşanı dinleseydik ohooo!
Vallahi ya zaten doğumdan itibaren beynimi yedi o teyzemlerden biri onun yüzünden lohusa sendromuna girdim zor atlattım hala konuşuyor sert konuştum susturdum artık kendi anam babam saygılı ona ne oluyorsa

Evet ya bak onu yazmayı unutmuşum birde yarın gebelik sonlandırmam var eiskliyim atom tedavisi alabilirim tiroitim var ondan da sonlandiriyoruz biraz da ama sacmasalak konuşuyorlar
Geçmişler olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.

Allahım evladını sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Bilmeselerdi keşke, daha sonra da açarlar konuyu.
Evet canım keşke dün test yaptım şok olup bı anda boş bukunup söyledim çünkü gerçekten eşim sperm yavaşlığı vardı ve tüp bebekle olmuştu önceki gebeliğim doğal yolla imkansız demişlerdi onun şokuyla bende soyleyiverdim

Gerçekten öyle sunan ki bebeğime bile sevmeye geliyorlar ağladığı an kucağımıza verip kaçıyorlar kime inandiracaklarsa saçmalık bu insanlar ya 🤣
Az yorulunca postalayın çocuğu, ık mık derlerse ohooo daha buna bakamazken 2.yi bekliyorsunuz diye lafı geçirirsiniz.

Geçmişler olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.

Allahım evladını sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Çok tesekurlwr canım arkadasim güzel niyetlerine çok saol hepimizin evladını anne babasını korusun rabbim inşallah.♥️

Az yorulunca postalayın çocuğu, ık mık derlerse ohooo daha buna bakamazken 2.yi bekliyorsunuz diye lafı geçirirsiniz.
Süpersin 🤣🥰bende aynen öyle yapıyorum esimle bazen bırakıyoruz annemler güzel bakıyor Allah var sadece yoruluyorlar yaşları da ileri haklılar ama illa lafını acarlarsa aynen böyle yapcam ahahahahaah

Bırakın toplumu ben bu konuda eşime bile söz hakkı vermiyorum 😅
Bebeğim 18 aylık. Bakabileceğim çocuk sayısının 1 olduğuna karar verdim. Psikolojik olarak ikinci çocuk beni çok yıpratır. Yetemem ben iki veya üç çocuğa. Kendime bile yetemiyorum. Yardım eden kimsem yok. Kimsenin de söz hakkı yok.

Ayrıca kardeş demek dert demek benim için. Çevremde kardeşi ile sorun yaşamayan insanlar yok denecek kadar az. Kızıma da bu derdi yaşatmak istemiyorum. Kardeşi olmasın ama ilerde sağlam dostları olsun. Şu an fikrim bu, ilerde değişirse tekrar düşünürüm.

Evet ya şu anda istenmeyen bir gebeliğim var ve eşimle kararimiz aldırmak ama bundan dolayı abuk subuk konusuyorlar işte çok sinir değil mi
Cocuk istemiyorsaniz neden korunmadiniz? Cocuk yapmamak farkli olan cocugu aldirmak farkli bana gore.

Yalnız mevcut hamileliğinizi sonlandırmayın diye; size cesaret vermeye çalışıyorlar demek bu durumda. Tüp bebek sonrası, kendiliğinden hamile kaldığınız içinde aldırmanıza kıyamıyorlardır.

İlerde ikinci çocuk planınızı yoksa zaten milletin ne dediğine bakmayın ama 2-3 sene sonra bir çocuk yapacağım diye düşünüyorsanız şimdi doğurun çünkü aldırmak anlamsız olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X