- 15 Eylül 2017
- 580
- 262
- 103
Ne güzel yazmışsın gerçekten de bu konuda en büyük söz hakkı annelere ait biz yani ve her kardeş anlasacak diye bir kaide yok swdigin gibi kardeşiyle herkes sorunlu çevremde ben kardeşimle com iyiyim en yakın arkadaşım ama kızımın böyle olacağının garantisi yok artı ben iki çocuğu kaldıramam hamielligi hiç sevmedim çok zorluk yaşadım ağrılar,ağlamalar falan neler neler sonlara doğru ölecektim birdaha kaldıramam o süreci ama o kadar cahiller ki ilk hamileligin böyle geçti ikincisi o yüzden rahat geçecek diyorlar düşünebiliyor musun kafaya bak yaBırakın toplumu ben bu konuda eşime bile söz hakkı vermiyorum
Bebeğim 18 aylık. Bakabileceğim çocuk sayısının 1 olduğuna karar verdim. Psikolojik olarak ikinci çocuk beni çok yıpratır. Yetemem ben iki veya üç çocuğa. Kendime bile yetemiyorum. Yardım eden kimsem yok. Kimsenin de söz hakkı yok.
Ayrıca kardeş demek dert demek benim için. Çevremde kardeşi ile sorun yaşamayan insanlar yok denecek kadar az. Kızıma da bu derdi yaşatmak istemiyorum. Kardeşi olmasın ama ilerde sağlam dostları olsun. Şu an fikrim bu, ilerde değişirse tekrar düşünürüm.