• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci cocuk baskisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu silince ne oluyor yani 🤔

Kararı kesinken, foruma bu konuyu açmasının da bir anlamı yoktu zaten. Baştan önlem alınmamış; bundan sonrası için kesin bir tedbir alınacak mı belirsiz. Konuyu okuyanların canını sıkmış oldu sadece.

Bu konuyu okuyunca, duruguzel duruguzel geldi aklıma ve kendisine maşallah :nazar: dedim.

Kararı kesinken, foruma bu konuyu açmasının da bir anlamı yoktu zaten. Baştan önlem alınmamış; bundan sonrası için kesin bir tedbir alınacak mı belirsiz. Konuyu okuyanların canını sıkmış oldu sadece.

Bu konuyu okuyunca, duruguzel duruguzel geldi aklıma ve kendisine maşallah :nazar: dedim.
Kürtaj olursa aklı biraz başına gelir belki…

Yo elimin tersiyle itma değil canım hamilelik çok zordu bemkm.icin tarif dahi edemem hele lohusaylen kaç kere intihar etmek istedim çok zor atlattim ikinci bebek iki bebekle evde yapamam bakıcı tuttalim diyorlar saçmalamayın diyorum bakıcıya guvenipte çocuk yapılmaz
Kararınız kesinse,kimsenin dediği umurunuzda olmayacaktır.Lakin,insanlar bakamam,yapamam düşüncesiyle bebeğinizden vazgeçmemeniz için size çözüm önerileri sunmuşlar.Onlara kızmayın.

hic bir hekimin sperm yavasligi icin imkansiz bebeginizin olmasi demesi mumkun degil .sperm yavasligi ile tup bebek yaptirip sizin gibi hamile kalan bir cok insan var .sperm hic yok deseniz tamam da

Kararı tasdiklensin diye yanıltıcı konu açan da gördüm.. Bir de elalem ortada fol yok yumurta yok hemen 2. Çocuk baskısı yapıyor gibi lanse etmişsiniz. Korunmamışsınız hiç önlem alınmamış. Hamilelik istemeyen kişi risk almaz. Önlem almazsanız daha çok kürtaj olmak zorunda kalırsınız.Bu arada spiral taktırınca 6 ayda bir mutlaka kontrol ettirmeniz lazım yoksa spiral kayarsa gene hamile kalırsınız. Elalemin laflarını umursayacağınıza doğum kontrolünü umursamanızı tavsiye ederim.Kürtaj doğum kontrol yöntemi değildir.

Mune Mune konu silinmiş 😶
Ne güzel şaşırtmacalı konu açmışsınız. Vicdanınızı rahatlatacak şeyler duyabildiniz mi bari. Evet dört dörtlük korunmadığı için sahip olunan bebeği aldıran bütün karı kocaların vicdanı ömür boyu sızlasın hakediyorlar.

Kararı tasdiklensin diye yanıltıcı konu açan da gördüm.. Bir de elalem ortada fol yok yumurta yok hemen 2. Çocuk baskısı yapıyor gibi lanse etmişsiniz. Korunmamışsınız hiç önlem alınmamış. Hamilelik istemeyen kişi risk almaz. Önlem almazsanız daha çok kürtaj olmak zorunda kalırsınız.Bu arada spiral taktırınca 6 ayda bir mutlaka kontrol ettirmeniz lazım yoksa spiral kayarsa gene hamile kalırsınız. Elalemin laflarını umursayacağınıza doğum kontrolünü umursamanızı tavsiye ederim.Kürtaj doğum kontrol yöntemi değildir.
Kes lan

Mune Mune konu silinmiş 😶
Ne güzel şaşırtmacalı konu açmışsınız. Vicdanınızı rahatlatacak şeyler duyabildiniz mi bari. Evet dört dörtlük korunmadığı için sahip olunan bebeği aldıran bütün karı kocaların vicdanı ömür boyu sızlasın hakediyorlar.
Sana ne oluyor gevşek bas git

Hiç bir doktor sperm yavaşlığından dolayı bebek sahibi olmanız imkansız demez. Doğal yolla hamile kalmanız zor demiştir ama imkansız dememiştir.
Doğal yolla gebelik şansı olmayan durumlar bellidir. Siz bu bilgileri çocuğunuz olmadığı yıllarda eminim fazlaca araştırmışsınızdır.

Akrabalarınız durduk yere çocuk baskısı yapması farklı bir şey, var olan gebelikte fikir söylemesi farklı bir şey.
Her ne olursa olsun karar size ait tabi ki ama akrabalarınıza söyleyen de siz olmuşsunuz. Durduk yere dememişler.

Ben sizin akrabalarınıza karşı bakış açınızı biraz yanlış buldum. Doğurmak - aldırmak vs ise size kalmış. Ancak çocuk sahibi olmak istemiyorsanız mutlaka modern yöntemlerle korunun bundan sonra.

kizimdan sonra ikinci bebek baskisi basladi cinnet gecirecektim。 ogluma hamileyim memlekete gittim。 oo iyi tmm yeter iki coxuk bu devirde diyolarlar😂 cocuk sayimin kararini bile vermisler o derece yatak odasina dahil。olabilme curretini gosterebilirlar malesef😬

Canımm çok teşekkür ederim, o senin güzel bakış açın ❤️ Ben 2 sene üst üste doğum yaptım. 43 yaşında ikinci çocuğumu kucağıma aldım. Allah’a çok şükür hamilelik dönemlerimde de, çocuklarımın sağlığında da ciddi problem yaşamadım.
İkinci çocuk benimde kazara oldu ve eşimden, doktoruma kadar pek çok insan baskı yaptı. “Bu son şansın, bir daha istesen de doğuramazsın” dediler. Büyük kızım şu an aşırı mutsuz. Kardeşi eve geleliden beri hırçın. İnşAllah biraz aklı erince sever. Birbirlerine destek olurlar. 🤲🏻
İnsanın evladının olması, kendi canından, kanından bir parçanın gün be gün büyümesine tanık olmak muhteşem bir duygu 🥰 Rabbim isteyen herkese nasip eder inşAllah 🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X