- Konu Sahibi nefertity80
Hayyal.. Anladım, sen böyle bir olaydan birini bile yaşsan hemen kocandan ayrılırdın.. Evet, bende..
Ama nefertity başka bir karar vermiş. Biz sadece yorum yapabilir, fikir verebiliriz. Ama fikrimizi uygulamadı diye suçlu, arsız, ahlaksız ilan edemeyiz kendisini.
Ne kadar yaralı, ne kadar üzgün görmüyor musun?
CANI YANIYOR, anlaşılmıyor mu oralardan??
Evladı var, ne yapacağını bilmiyor. Daha önceki başlıklarda alenen yazmış. "Bu yapılanlar evet, ahlaksızlık, karaktersizlik!" demiş. "Bunları görmek için zeka bile gerekmez" demiş. Yani kocasının ne kadar iğrenç işler yaptığını neden anlatıp duruyorsun, RED mi ediyor Allah aşkına? Çok fazla damaraına basıyor, evliliğini sürdürdüğü için rencide ediyorsunuz. alın işte o da size "Eehh yeterin be, sizin kocalarınızın masum olduğu ne malum" diyor kendince..
Bir başkası yaşasaydı bu dramı (evet DRAM), ben eminim, sizler gibi o da "bitirmelisin bu evliliği" derdi.. Bunu diğer başlıklardaki yorumlarından görüyoruz, öyle değil mi..
E ama, iş başa düşünce farklı.. Çocuğu babasız büyütmek var, belki alışkanlıklar, belki mahalle baskısı.. Neticede kadın kıyaslama yapıyor.. Diyorki mevcut halimi mi sürdürsem daha mutlu olurum, boşanırsam mı? Ve bir karar veriyor, içine de sinmemiş belli.. Ama teselli oluyor işte, oğlu için en azından. İyi-kötü babasıyla büyüttüğünü düşünüyor belki..
Hem belki kendince de bir kaçış yolu bulmuş.. "Tüm kocalar aynı" diyor, bir başkası daha mı iyi? İnanın bana, psikologlar terapilerde aynısını söylüyor erkeklerin ihaneti için.
Evet, ben de içime sindiremezdim. Aynı yatakta uyuyamazdım. Daha bir sürü şey yazıp, acısını kanırtabilirim nefertity'nin, burada yapılanlar gibi gibi. Ama gerek yok, bırakın kararı ile mutlu olsun. Açtığı başlıklara yorum yapmayın, bırakın.. Eğer canını yakarsanız, pek tabiiki size aynı dozda karşılık verecek.. Niye şaşırıyor ve hiddetleniyorsunuz?
Bu arada.. Kendime pay çıkartmam bencilce ama.. Erkek arkadaşına sürtünüp de hamile mi kaldım diye korkan bir kzı vardı.. Bence fake idi.. Çok kişi dalga geçti.. Ben de kendimce (olmayan bebeklere) sürtünmekle ilgili isim koymuştum. Hatun ileride evleneceği erkeği kandırıyor, burada da bizleri.. Ama bu esprim ağır geldi çok kişiye.. Ve uyarı aldım..
Oysa burada gerçek bir kadın var ve gerçek bir ihanet..
Dünya kadar hakaret, aşağılama..
Nefertity'nin çocuğuna acıma cürreti bile gösteren olmuş..
Ne diyeyim ben..
İpek'e aynen katılmakla beraber ;
insanların dört duvar arasında ne yaşadığını bilemeyiz nasıl bir ilişkileri nasıl bir iletişimleri olduğunu bilemeyiz kızlar
ben de ihanete uğradım jet hızıyla da boşanma davamı açtım inşallah yakın zamanda da boşanacağım..çevremde ve ailemde bana sonuna kadar destek olanlar da oldu 'sen evliliğini çok önceden kafanda bitirmişsin,ihanet de bahanen oldu boşanmak için ' diyecek kadar ileri gidip bu abuk yorumu yapanlar da oldu reel hayatımda.
nefertity nin önceki konusuna ben de yazmıştım iki konusunu da biliyorum ama ilk konusu üzerinden yorum yapmak istiyorum.
nefertity evliliğine ve eşine bir şans daha vermeyi seçmiş bu onun seçimi onun evliliği
eşiyle olan iletişimini, geçmişte yaşadıklarını,gelecekten beklentilerini ve hayallerini bilmeden böyle sağlıksız yorumlar yaparak yardımcı olmuyorsunuz aksine çok antipatik geliyor yorumlarınız ben bile gerildim konunun sahibi olmamama rağmen
nefertitiy nin haklı korkuları,çekinceleri var eğer sizin tabir ettiğiniz gibi bu durumu kanıksamış olsaydı bu konuyu açmazdı