gelmesin kırmızılar gelsin bebişlerMeraba kizlar benim kizimda 21 aylik bizde bu ay basladik bat 1 aralik ama sanki regl olucam karin agrilarim var.
Kizlar bende 2.bebegi düşünüyorum.bu ay denedik olmadı.insallah ilerleyen zamanlarda yüzümüz güler.dr kontrolüne hic gitmedim ?açıkçası cekiniyorum.alttan muayene ediyorlar mı?karindan ultrasonla baksa ve tahlil yapaa gidecem ama alttan muaeyene hic rahat degilim ben.ilk bebegimde sezeryanla sogdu.saglik ocaginda smer testi aptirmistim.o da iyi bir denk geldigim icin sansliydim tani
Canım ben kendim istedim alttan bakmasını galiba doktora gidersen ultrasonla bakar. Alttan bakacağını sanmıyorumKizlar bende 2.bebegi düşünüyorum.bu ay denedik olmadı.insallah ilerleyen zamanlarda yüzümüz güler.dr kontrolüne hic gitmedim ?açıkçası cekiniyorum.alttan muayene ediyorlar mı?karindan ultrasonla baksa ve tahlil yapaa gidecem ama alttan muaeyene hic rahat degilim ben.ilk bebegimde sezeryanla sogdu.saglik ocaginda smer testi aptirmistim.o da iyi bir denk geldigim icin sansliydim tani
Benim kızım iki yaşında. Bizde geri çekilme yöntemini kullanıyorduk.BEn doktora gittim geçen ay hormon tahlili filan yapmadı ultrasonla baktı sorun yok dedi. Birde smear testi yaptırdım.inşallah tez zamanda hamile kalacağız.
Ay insallah ya bebegim dogdugunda daha cocuk mocuk yapmam diyordum sezeryan olmustum cok agrilarim oldu ama ozleniyor o ilk zamanlargelmesin kırmızılar gelsin bebişler
O geri cekilme yontemi hic saglikli degil ben o sekilde hamile kaldim malesef...
DOĞRU SÖYLÜYORSUN AASLINDAKisaca demem o ki siz daha iyi bilirsiniz ama once tum testleri yaptirip oyle gebe kalın kan testleri olsun idrar icin olsun iltihap olunca düşük ile sonuçlanıyor diye duymuştum kan pihtilasmasi var mi o araştırılsın hersey tam olunca gebelik düşünün bu benim nacizane fikrimsonrada ALLAH ne nasip ederse olur insallah
Bat 11 aralık.İnşallah en kısa zamanda ikinci bebişlerimizi kucağımıza alırızKızlar başlangıç adet tarihlerinizi yazarsanız liste oluşturalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?