İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Evet smear testi yapti drum bugun bana da bakalim nezaman hamile kaliriz gecen sefer cok stres yapmistim simdi elimde geldigince baska mesguliyetler bulup hamilelik kismini fazla dusunmeycm diyorum yani tabii basarabilirsem

Kizlar bende 2.bebegi düşünüyorum.bu ay denedik olmadı.insallah ilerleyen zamanlarda yüzümüz güler.dr kontrolüne hic gitmedim ?açıkçası cekiniyorum.alttan muayene ediyorlar mı?karindan ultrasonla baksa ve tahlil yapaa gidecem ama alttan muaeyene hic rahat degilim ben.ilk bebegimde sezeryanla sogdu.saglik ocaginda smer testi aptirmistim.o da iyi bir denk geldigim icin sansliydim tani

Iyi bir hemsireye dnk gelmistim.kacisi yok dedim yaptirdim.sonucu icin aramadilar.hemsire sonuc kötü olursa hemen aranirsiniz demisti.aramadilar ama bir gidip sorucam

Ben hormon tahlili yaptrdım.Smear için cagrdı doktr ama şu ana kadar hiç vajinal muayene olmadgm için korkudan erteliyrm.

slm kızlar bende varım
bi oğlum var 5.5 yaşında
7. ayım deniyorum malesef olmadı ama 7 ayın 4 ayı bebek için çalışmalar yapıldı
bu ay tekrar başladım inşallah olur bat 12 aralık ama normalde 3 gün erken olurum böyle olursa bat 9
yaş 29

Meraba kizlar benim kizimda 21 aylik bizde bu ay basladik bat 1 aralik ama sanki regl olucam karin agrilarim var.

Canım ben kendim istedim alttan bakmasını galiba doktora gidersen ultrasonla bakar. Alttan bakacağını sanmıyorum

O geri cekilme yontemi hic saglikli degil ben o sekilde hamile kaldim malesef...

Aynen ya bende sezeryan oldum. Çok kötüydü.Bebeğim gazlıydı tam 3 ay boyunca geceleri hiç uyku görmedim.Özleniyor yine de.

Bende varım kızlar yaş 30 6 yaşında kızım var 2015 aralikta korunmayı biraktik 2016 ocak ayinda gebe kaldım cok sevindim çünkü hemen gebe kalacagimi düşünmüyordum ama malesef Martta kalbi durdu kürtaj oldum 3 ay korundum temmuzda korunmayi bıraktık eylülde tekrar gebe kaldım o da kimyasallla sonuçlandı2 düşük 6 ay arayla olduğu icin bazi testler istedi doktor

Kisaca demem o ki siz daha iyi bilirsiniz ama once tum testleri yaptirip oyle gebe kalın kan testleri olsun idrar icin olsun iltihap olunca düşük ile sonuçlanıyor diye duymuştum kan pihtilasmasi var mi o araştırılsın hersey tam olunca gebelik düşünün bu benim nacizane fikrimsonrada ALLAH ne nasip ederse olur insallah

DOĞRU SÖYLÜYORSUN AASLINDA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…