- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Ben sağlık ocağında kan/ vitamin/ şeker/ troid, kolestrol vs taraması yaptırdım.aslında hamile olmadan önce kontrole gitsek degerlerimize baktırsak ben bu ay gitmeyi düşünüyorum.
Ben sağlık ocağında kan/ vitamin/ şeker/ troid, kolestrol vs taraması yaptırdım.
Kadın doğumcuya da gitsem iyi olur da bakalım bebekle zor bu ara.
1 yaşına yeni girdi.iyi etmişsin ya senin bebiş kaç yaşında
1 yaşına yeni girdi.
Doğumgünü bitince dedik bu büyüdü, miniği gelsin
Şaka bir yana yaşım geçiyor yoksa 3-4 yıl beklerdim bir de kızım ilk aydan tek ilişkide tuttu bunun ne zaman tutacağı belli olmaz diye başladık işte, nasip kısmet hayırlısı.
Benim eşim istekli, işe gidip geliyor akşam da 2 saat gül oyna bitti. Ben de öyle olsam 10 çocuk isterdim heraldeAllah bağışlasın. Valla çok iyi düşünmüşsünüz ben eşimi zor ikna ettim :) İnşallah şimdide hemen hamile kalırsın canım
Canım zor falan olmuyor bızde öyle korunuyorduk ve 2. Çocuğuma 5 haftalık hamıleyım öyle karamsar dusunmeyınYa ne bileyim cok üzüldüm panik yaptım.yas da 37 oldu stres oldum.esimi zir ikna ettim 2.bebege.bir de esim korundu hep prezervatifle.cevremde cok duyuyorum korunma sonrası hamilelik zor oluyor diye.ovulasyon testi nasil yapiliyor anlatirmisiniz rice etsem fiyatı ne kadar bir de
bende ümitliydim bu aaydan aslında bat 1 aralık ama bugun regl oldum naspi değilmiş diyelim :) sana da hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanım zor falan olmuyor bızde öyle korunuyorduk ve 2. Çocuğuma 5 haftalık hamıleyım öyle karamsar dusunmeyın
bende ümitliydim bu aaydan aslında bat 1 aralık ama bugun regl oldum naspi değilmiş diyelim :) sana da hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
inşallah hayırlısı olsun da bekleriz napalım :)İnşallah önümüzdeki aya kaldı umutlar ama olucak
Insallah dediginiz gibi zor olmaz insan ister istemez korkuyor.esimi ikna etmisken olsun istiyorum ama tabiki hayırlısı.sizin yas kac ve korunmayı bırakır birakmaz hamile mi kaldınız.birde ovulasyon testi varmis kullandiniz mi hiç?hayırlı olsun bu arada minik fasulyenizCanım zor falan olmuyor bızde öyle korunuyorduk ve 2. Çocuğuma 5 haftalık hamıleyım öyle karamsar dusunmeyın
Benim 7 yasinda oglum var bendecikinciyi istiyorum yaklasik 1.5 seneye yaklasti tik yok cuma gunu dr gittim hic bir sorun yok dedi bakalim 26 yumurtladim sanirim bakalim kismetpanik yok, ilk aydan tutmayabilir, sonuçta 7 senedir korunuyorsun, vücut anlamamıştır ne olduğunu
benim de 10 yaşında oğlum var..geçen ay denedik ilk defa, olmadı..ovulasyon testi alıp onunla denedim bu ay..bat 10 aralık..bakalım işe yaradı mı görücez..sen de dene bence..doktor için falan çok erken daha..
Benim 7 yasinda oglum var bendecikinciyi istiyorum yaklasik 1.5 seneye yaklasti tik yok cuma gunu dr gittim hic bir sorun yok dedi bakalim 26 yumurtladim sanirim bakalim kismetpanik yok, ilk aydan tutmayabilir, sonuçta 7 senedir korunuyorsun, vücut anlamamıştır ne olduğunu
benim de 10 yaşında oğlum var..geçen ay denedik ilk defa, olmadı..ovulasyon testi alıp onunla denedim bu ay..bat 10 aralık..bakalım işe yaradı mı görücez..sen de dene bence..doktor için falan çok erken daha..
benim gittig dr gun asiri dedi ama ben bir ay 2 gune bir denedim bu ayda olmazsa 3 gune cikarticamKizlar iliski durumu nasıl olmalı?mesela adet biter bitmez baslanmali mi?bir gun dolu bir gun bos seklinde mi yoksa bir gun dolu 2 gun bos mu?ogluma hamile kaldigiminda sat31 agustostu.ve beraberligimiz 18 eylül de oldu vok iyi hatirliyorum.tek iliski ile hamile kaldim.adetime 8 gun filan vardi.acaba diyorum ben sonlara dogrumu yumurtluyorum bilemedim ki simdi
şeffaf yapiskan uzayip giden bir akinti ve kasikda agri vucud isisinda artis oluyorBirbirimize destek olalım insallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz.
Alttan bakiyor sonucta yumurtaliklarin durumu yada herhangi bir sey varmi diye bakiyorCanım ben kendim istedim alttan bakmasını galiba doktora gidersen ultrasonla bakar. Alttan bakacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?