İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Merhaba kızlar bende varım Nisan 2012 doğumlu bir oğlum var. 7 ay önce bir düşük yaşadım 1 aylıktı. Yani şimdi karnı burnunda bir gebe oolucaktım ama nasip hayırlısı.. Bu ay saldık:) Ama adetten 4 gün önce yani dün kan verdim sonuç 1.20 çıktı halbuki 10 gün önce başlayan kasık ağrılarımla, göğüs şişkinliği ve ağrısıyla emindim olacağına. Hala acaba adet olacak mıyım diyorum. Umut dünyası işte:))

iyi etmişsin ya senin bebiş kaç yaşında
1 yaşına yeni girdi.
Doğumgünü bitince dedik bu büyüdü, miniği gelsin
Şaka bir yana yaşım geçiyor yoksa 3-4 yıl beklerdim bir de kızım ilk aydan tek ilişkide tuttu bunun ne zaman tutacağı belli olmaz diye başladık işte, nasip kısmet hayırlısı.

Allah bağışlasın. Valla çok iyi düşünmüşsünüz ben eşimi zor ikna ettim :) İnşallah şimdide hemen hamile kalırsın canım

Allah bağışlasın. Valla çok iyi düşünmüşsünüz ben eşimi zor ikna ettim :) İnşallah şimdide hemen hamile kalırsın canım
Benim eşim istekli, işe gidip geliyor akşam da 2 saat gül oyna bitti. Ben de öyle olsam 10 çocuk isterdim heraldeanalar çeker yükü hesabı asıl yük bizde.
Benim kızım ilk 75 gün uyumamıştı.
Çok zordu ve tektim.
O zaman herkese "insan bu işkenceyi niye 2. Kez 3. Kez yaşar ki?" derdim şimdi istiyorum
Annelik böyle tarifsiZ bir şey işte.
Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.

Canım zor falan olmuyor bızde öyle korunuyorduk ve 2. Çocuğuma 5 haftalık hamıleyım öyle karamsar dusunmeyın

Bebeğim 6 aylık sezeryan dogum yaptım korkuma .. benim gibı olup 2..Yi düşünen varmi. Ben dé bu ay olur sanmistm reglin 3.gunundeyim hayırlısı bakalım. Ben dé bu topicte takipte yim

Canım zor falan olmuyor bızde öyle korunuyorduk ve 2. Çocuğuma 5 haftalık hamıleyım öyle karamsar dusunmeyın
Insallah dediginiz gibi zor olmaz insan ister istemez korkuyor.esimi ikna etmisken olsun istiyorum ama tabiki hayırlısı.sizin yas kac ve korunmayı bırakır birakmaz hamile mi kaldınız.birde ovulasyon testi varmis kullandiniz mi hiç?hayırlı olsun bu arada minik fasulyeniz

Kizlar iliski durumu nasıl olmalı?mesela adet biter bitmez baslanmali mi?bir gun dolu bir gun bos seklinde mi yoksa bir gun dolu 2 gun bos mu?ogluma hamile kaldigiminda sat31 agustostu.ve beraberligimiz 18 eylül de oldu vok iyi hatirliyorum.tek iliski ile hamile kaldim.adetime 8 gun filan vardi.acaba diyorum ben sonlara dogrumu yumurtluyorum bilemedim ki simdi

Benim 7 yasinda oglum var bendecikinciyi istiyorum yaklasik 1.5 seneye yaklasti tik yok cuma gunu dr gittim hic bir sorun yok dedi bakalim 26 yumurtladim sanirim bakalim kismet

Benim 7 yasinda oglum var bendecikinciyi istiyorum yaklasik 1.5 seneye yaklasti tik yok cuma gunu dr gittim hic bir sorun yok dedi bakalim 26 yumurtladim sanirim bakalim kismet

benim gittig dr gun asiri dedi ama ben bir ay 2 gune bir denedim bu ayda olmazsa 3 gune cikarticam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…