Kizlar iliski durumu nasıl olmalı?mesela adet biter bitmez baslanmali mi?bir gun dolu bir gun bos seklinde mi yoksa bir gun dolu 2 gun bos mu?ogluma hamile kaldigiminda sat31 agustostu.ve beraberligimiz 18 eylül de oldu vok iyi hatirliyorum.tek iliski ile hamile kaldim.adetime 8 gun filan vardi.acaba diyorum ben sonlara dogrumu yumurtluyorum bilemedim ki simdi
Alttan bakiyor sonucta yumurtaliklarin durumu yada herhangi bir sey varmi diye bakiyor
Hayır her ay ayni olacak diye birsey yok 28 gunde bi adet gorenler icin 14.gun diye biliyorum ama bunhep geçerli degil buna aldanma kimileri adet biter bitmez yumurtlama oluyor mesela ben kizima 6 yil önce adet bitti ertesi gun tek ilişkide gebe kaldim yani olabiliyor ama su an istiyoruz adet bitimi hic denk gelmediKızlar yumurtlama kesin olarak beklenen adetten 14 önce mi olur.. öyleyse benim yum belirtilerı lh testi fos çıktı.
Saol Canım allah ısteyen herkese versın..bende ümitliydim bu aaydan aslında bat 1 aralık ama bugun regl oldum naspi değilmiş diyelim :) sana da hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
30 yasındayım canımm tatbiki bırakır bırakmaz olmadı bız cın takvımı uyguladık ondan mayıstan Berı bı korun bı korunma öyle tuttu ıste bende sasırdım :) ovulasyon testını hıc kullanmadım Canım Internet'ten takvımım dıye bı uygulama var onu yukledım yumurtlama Zaman'ını herseyı yazıyo ona baktım ve tuttu şansmı bılmıyorum amaaa su varkı hıc ağır ıns yapmadım anı harekette bulunmadım ve yumurtlamadan sonra eksimle fazla ılıskıye gırmedımInsallah dediginiz gibi zor olmaz insan ister istemez korkuyor.esimi ikna etmisken olsun istiyorum ama tabiki hayırlısı.sizin yas kac ve korunmayı bırakır birakmaz hamile mi kaldınız.birde ovulasyon testi varmis kullandiniz mi hiç?hayırlı olsun bu arada minik fasulyeniz
Takvimim uygulaması nasil birsey nende indirsem yardimci olurmusunuz?30 yasındayım canımm tatbiki bırakır bırakmaz olmadı bız cın takvımı uyguladık ondan mayıstan Berı bı korun bı korunma öyle tuttu ıste bende sasırdım :) ovulasyon testını hıc kullanmadım Canım Internet'ten takvımım dıye bı uygulama var onu yukledım yumurtlama Zaman'ını herseyı yazıyo ona baktım ve tuttu şansmı bılmıyorum amaaa su varkı hıc ağır ıns yapmadım anı harekette bulunmadım ve yumurtlamadan sonra eksimle fazla ılıskıye gırmedım
Canim playstore gir takvimim yaz kirmizi bi kitap cikiyo onu indir orda var herseyTakvimim uygulaması nasil birsey nende indirsem yardimci olurmusunuz?
Evet ben yukledim bakalim bir de ordan takip edelim :)Canim playstore gir takvimim yaz kirmizi bi kitap cikiyo onu indir orda var hersey
Benim de reglim bitti ertesi gün tek ilişkiliyle kızım oldu.Hayır her ay ayni olacak diye birsey yok 28 gunde bi adet gorenler icin 14.gun diye biliyorum ama bunhep geçerli degil buna aldanma kimileri adet biter bitmez yumurtlama oluyor mesela ben kizima 6 yil önce adet bitti ertesi gun tek ilişkide gebe kaldim yani olabiliyor ama su an istiyoruz adet bitimi hic denk gelmedio surekli değişir bence en iyisi ovulasyon testi alman bende almadim ama düşünmüyor degilim
adet bitinci hemen nasil yumurtlama oluyor onu gectim catlamasi gerekmiyor mu gebelik icin bence spermin yasama suresi uc gun buyuk ihtimal ona baglidir cunku hemen yumurta olusucakta catlicakta bigunde olmaz heralde :))Benim de reglim bitti ertesi gün tek ilişkiliyle kızım oldu.
İnşallah bu sefer de kolay ve hayırlı olur bakalım.
merhaba....
bayanlar iki çocuk arası kaç olmalı yaş olarak ??[/QUOT
kac yasinda cocugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?