İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Canım benim ilk hamileliğimde hemen hemen her gün ilişki oldu. Hamile kalmak için gün aşırıda olabiliryormuş. Çünkü spermler 3 gün canlı kalabiliyorlarmış. Ama biz işimizi riske atmayalım. Hergün elimizden geldiğince çalışmaya devam Yumurtlama günü değişebiliyormuş. Adetin başında, ortasında veya sonunda o yüzden hergün devam zaten adet gören her bayan her ay gebeliğe hazırlanıyormuş bünyesi olacak inşallah

Kızlar yumurtlama kesin olarak beklenen adetten 14 önce mi olur.. öyleyse benim yum belirtilerı lh testi fos çıktı.

Kızlar yumurtlama kesin olarak beklenen adetten 14 önce mi olur.. öyleyse benim yum belirtilerı lh testi fos çıktı.
Hayır her ay ayni olacak diye birsey yok 28 gunde bi adet gorenler icin 14.gun diye biliyorum ama bunhep geçerli degil buna aldanma kimileri adet biter bitmez yumurtlama oluyor mesela ben kizima 6 yil önce adet bitti ertesi gun tek ilişkide gebe kaldim yani olabiliyor ama su an istiyoruz adet bitimi hic denk gelmedi o surekli değişir bence en iyisi ovulasyon testi alman bende almadim ama düşünmüyor degilim

Kizlar varmi aramizda bati yaklasanlar hayirli haberler verenlerimiz cok okur insallahBenim ilk hamileligimde neredeyse dogum yapana kadar mide bulantisi kusma yasamistim hemde ilk gun basladi bu bu sefer ne belirtiler olacak acaba merak ediyorum

bende ümitliydim bu aaydan aslında bat 1 aralık ama bugun regl oldum naspi değilmiş diyelim :) sana da hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Saol Canım allah ısteyen herkese versın..

30 yasındayım canımm tatbiki bırakır bırakmaz olmadı bız cın takvımı uyguladık ondan mayıstan Berı bı korun bı korunma öyle tuttu ıste bende sasırdım :) ovulasyon testını hıc kullanmadım Canım Internet'ten takvımım dıye bı uygulama var onu yukledım yumurtlama Zaman'ını herseyı yazıyo ona baktım ve tuttu şansmı bılmıyorum amaaa su varkı hıc ağır ıns yapmadım anı harekette bulunmadım ve yumurtlamadan sonra eksimle fazla ılıskıye gırmedım

Takvimim uygulaması nasil birsey nende indirsem yardimci olurmusunuz?

Benim de reglim bitti ertesi gün tek ilişkiliyle kızım oldu.
İnşallah bu sefer de kolay ve hayırlı olur bakalım.

Ben de varım , 3 yaşında bir oğlum var bu ay 10 gün kala tek korumasız ilişki oldu. Sanmıyorum bu ay ama önümüzdeki aydan umutluyum bakalım. Bat 2 aralık.

Benim de reglim bitti ertesi gün tek ilişkiliyle kızım oldu.
İnşallah bu sefer de kolay ve hayırlı olur bakalım.
adet bitinci hemen nasil yumurtlama oluyor onu gectim catlamasi gerekmiyor mu gebelik icin bence spermin yasama suresi uc gun buyuk ihtimal ona baglidir cunku hemen yumurta olusucakta catlicakta bigunde olmaz heralde :))

merhaba....

bayanlar iki çocuk arası kaç olmalı yaş olarak ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…