Sakamısım fakemisin?? Kıb2 kat kilotla sürtünme yaşadım kilotın dışına boşaldı az kilotta kalmış hemen kalkıp ıslak mendille aldım onu temizledim iyice 2 kilot arasında bide peçete vardı peçeteye bile geçmedi boşalmanın ıslaklığı 1 tane daha kilot vardı zaten bu şekilde hamilelik ihtimali olur mu hemen temizledim
Canım biz kasimda basladik bebek calismalarina.ben sadece sogan kuru yaptim.15 gun ictim.baskada bir sey yapmadım.bir de regl bittikten sonra 2 gunde bir degerlendirdik.rabbim size de hayırlısı ile nasip etsin canım.L
Ne guzel bir haber bu hayrli olsun insaAllah cnm. Neler yaptin ne yedin ne ictin hemen anlat
Allah kucagina almayi da nasip etsin guzelim ne mutlu sana:) paylasmak ne guzel bi duygu hep beraber seviniyrz burda. Allah ol derse hersey oluyr.Canım biz kasimda basladik bebek calismalarina.ben sadece sogan kuru yaptim.15 gun ictim.baskada bir sey yapmadım.bir de regl bittikten sonra 2 gunde bir degerlendirdik.rabbim size de hayırlısı ile nasip etsin canım.
Amin canım insallah.kızlaar bende ikinci bebeğimi istiyorum hayırlısıyla inşallah.canım kızım 3 yaşında rabbim inşallah yine nasip eder burda görüyorum arkadaşları hamile olduklarını paylaşıyolar nasıl mutlu nasıl heyecanlılar inşallah bu duyguyu bende sizlerle en yakın zamanda paylaşırım :)
Her nasip vaktine esir.rabbim en iyi zamanı biliyor siz icinizi ferah tutun insallah.Allah razı olsun canımAllah kucagina almayi da nasip etsin guzelim ne mutlu sana:) paylasmak ne guzel bi duygu hep beraber seviniyrz burda. Allah ol derse hersey oluyr.
Amin senden de Allah razi olsun guzelim. Guzel haberlerini bekliyrzHer nasip vaktine esir.rabbim en iyi zamanı biliyor siz icinizi ferah tutun insallah.Allah razı olsun canım
Kizlar kahverengi ara ara kırmızı akıntı oluo dahà adeté 10 13 gün varken oldu oluo neden acababebek ten değildir sanki ilk gebelk te olmadı çünkü . Çok muzdaribim. Adet başladı die abdest de almıyorm[/QUOTEgebelik olabilir cnm bi baktir istersen. Kist miyom var mi? Ondan kaynakli da olabilir.
InsaAllah Allah gonlune gore versin.kızlaar bende ikinci bebeğimi istiyorum hayırlısıyla inşallah.canım kızım 3 yaşında rabbim inşallah yine nasip eder burda görüyorum arkadaşları hamile olduklarını paylaşıyolar nasıl mutlu nasıl heyecanlılar inşallah bu duyguyu bende sizlerle en yakın zamanda paylaşırım :)
Ben varim 2016 martta kalbi durdu kurtaj oldum 2016 ekimde tekrar gebe kaldim dis gebelik kimyasal gebelik arasi netlesmedi 27 kasimda tamamen o da bitti Marta kadar yasakbende ikinci için uğraşıyorum ama olmadı 3 kimyasalım var benim gibi olan var mı baska
valla karman çorman oldu herşey bende öyleBen varim 2016 martta kalbi durdu kurtaj oldum 2016 ekimde tekrar gebe kaldim dis gebelik kimyasal gebelik arasi netlesmedi 27 kasimda tamamen o da bitti Marta kadar yasak
Ay bu psikolokiler iyice psikolojimizi bozdu zaten, insaAllah hamissindir cnmkızlar benim son adet 3 ocak çok şiddetlı kasık bel ağrım var göğüsler de hassasiyet var bu kadar erken belirti olabilir mi çok istediğim için pskolojk mi anlayamıyorum beklemek çok sıkıcıı keşke çok erken anlamanın bir yolu olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?