İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Sakamısım fakemisin?? Kıb

L

Ne guzel bir haber bu hayrli olsun insaAllah cnm. Neler yaptin ne yedin ne ictin hemen anlat
Canım biz kasimda basladik bebek calismalarina.ben sadece sogan kuru yaptim.15 gun ictim.baskada bir sey yapmadım.bir de regl bittikten sonra 2 gunde bir degerlendirdik.rabbim size de hayırlısı ile nasip etsin canım.

kızlaar bende ikinci bebeğimi istiyorum hayırlısıyla inşallah.canım kızım 3 yaşında rabbim inşallah yine nasip eder burda görüyorum arkadaşları hamile olduklarını paylaşıyolar nasıl mutlu nasıl heyecanlılar inşallah bu duyguyu bende sizlerle en yakın zamanda paylaşırım :)

Canım biz kasimda basladik bebek calismalarina.ben sadece sogan kuru yaptim.15 gun ictim.baskada bir sey yapmadım.bir de regl bittikten sonra 2 gunde bir degerlendirdik.rabbim size de hayırlısı ile nasip etsin canım.
Allah kucagina almayi da nasip etsin guzelim ne mutlu sana:) paylasmak ne guzel bi duygu hep beraber seviniyrz burda. Allah ol derse hersey oluyr.

Amin canım insallah.

Kizlar kahverengi ara ara kırmızı akıntı oluo dahà adeté 10 13 gün varken oldu oluo neden acaba bebek ten değildir sanki ilk gebelk te olmadı çünkü . Çok muzdaribim. Adet başladı die abdest de almıyorm

InsaAllah Allah gonlune gore versin.

Hic öyle bi rahatsız ligm b olmadı bu ay iyi çalışma oldu . Bebe k sürpriz olmaz ama böyle umut kalmıo . Doktora da gidemiom öyle ha deyince . Neyse adet gunune kadae daha devam edrrse gidem bari

bende ikinci için uğraşıyorum ama olmadı 3 kimyasalım var benim gibi olan var mı baska
Ben varim 2016 martta kalbi durdu kurtaj oldum 2016 ekimde tekrar gebe kaldim dis gebelik kimyasal gebelik arasi netlesmedi 27 kasimda tamamen o da bitti Marta kadar yasak

kızlar benim son adet 3 ocak çok şiddetlı kasık bel ağrım var göğüsler de hassasiyet var bu kadar erken belirti olabilir mi çok istediğim için pskolojk mi anlayamıyorum beklemek çok sıkıcıı keşke çok erken anlamanın bir yolu olsa

Ay bu psikolokiler iyice psikolojimizi bozdu zaten, insaAllah hamissindir cnm

Ya kizlar kimyasal dusuk nasil oldu aydinlatirmisinz nasil bir parca geliyr. Bende gecen adetimde seffaf jel gibi beyaz tirnagim kadar ufak bi parva dustu icinde minicik kirmizi damar vardi sanki yaninda da tavuk derisi gibi bisi. Ilk defa boyle oldu ne oldugunu da bilmiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…