bence daha çok erken ve kendi şahsi tavsiyem araştırmaman çünkü herkesin farklı bir bünyesi var sana zor gelen bana kolay gelir yada tam tersi birde ilk hamileliğinmiş birşeyi bilmeden girmen dahada güzel olacak inşallah sen bebeğine yönel onun ve kendi sağlığın için düzenli beslen dikkatli dinlen o sana yeter :) rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin kuzuna
hiç anlamıyom ki ben bu testlerden ne anlama geliyo çift çizgiEki Görüntüle 1937324 kızlar yumurtlama gunum gectı elımde ovulasyon testı vardı bununla yaptım bu cıktı sonuc.. Batım 26 sında
Daha erken sabret biraz canım adete bir gün kala çok koyu olunca gebelikten şüphe ediyorlarEki Görüntüle 1937324 kızlar yumurtlama gunum gectı elımde ovulasyon testı vardı bununla yaptım bu cıktı sonuc.. Batım 26 sında
Aynen canım saldım cayıraDaha erken sabret biraz canım adete bir gün kala çok koyu olunca gebelikten şüphe ediyorlar
Gecmis olsun cnm. InsaAllah saglikli bi gebelik yasatir ALLAH.. gecen ay adet sirasinda garip bisiler yasadim ama kimyasalmiydi tam bilmiyrm ilk kez oldu boyle bisibende ikinci için uğraşıyorum ama olmadı 3 kimyasalım var benim gibi olan var mı baska
bu ayda klomen ovitrelle kullandım olmadı şuan adetim bugün yine gidiyorumGecmis olsun cnm. InsaAllah saglikli bi gebelik yasatir ALLAH.. gecen ay adet sirasinda garip bisiler yasadim ama kimyasalmiydi tam bilmiyrm ilk kez oldu boyle bisi
Herseyin basi moral, sakin umutsuzluluga kapilma. Bitkisel takviyeleri denedin mi hic? Mesela hayit tohumu. Ben 1 haftayi gecti baslayali hayita adeti duzene sokuyr bugn adet oldm.sandm ama degilmis sanirim tam 28. gune hazirliyr yarindan sonraya:) ayrica adete yakin kramplar ve gogus sancisi olurdu tik yok.bu ayda klomen ovitrelle kullandım olmadı şuan adetim bugün yine gidiyorum
kullandım canım pek işe yaramadı pcos var dün gittim yumurtam çatlamisti iğneyle bir tane sonradan gelen bi yumurtam vardı o şimdi 30mm kist olmuş adet olamadım damla damla oldu sokulemedim tekrar klomen veremedi bu ay bende sogan kuru yapıyorum bakalım artık herşeyin hayırlısıHerseyin basi moral, sakin umutsuzluluga kapilma. Bitkisel takviyeleri denedin mi hic? Mesela hayit tohumu. Ben 1 haftayi gecti baslayali hayita adeti duzene sokuyr bugn adet oldm.sandm ama degilmis sanirim tam 28. gune hazirliyr yarindan sonraya:) ayrica adete yakin kramplar ve gogus sancisi olurdu tik yok.
Ya canım cok sevındım. Tebrık ederımKızlar sanırım hamileyim.su an saskin saskin geziyorum evde.resim atıyorum bir bakarmisiniz.emin olamiyorum hala.
LKızlar sanırım hamileyim.su an saskin saskin geziyorum evde.resim atıyorum bir bakarmisiniz.emin olamiyorum hala.
Ne guzel bir haber bu hayrli olsun insaAllah cnm. Neler yaptin ne yedin ne ictin hemen anlatYa canım cok sevındım. Tebrık ederım
kullandım canım pek işe yaramadı pcos var dün gittim yumurtam çatlamisti iğneyle bir tane sonradan gelen bi yumurtam vardı o şimdi 30mm kist olmuş adet olamadım damla damla oldu sokulemedim tekrar klomen veremedi bu ay bende sogan kuru yapıyorum bakalım artık herşeyin hayırlısı
Hayit icin kist miyom sokuyr diyolar ama. Sogan kuru de etkili denemekte fayda var. Hadi bakalim once moralini yuksek tutarak ya Bismillah de basla:) sifa Allahtan. Ondan baska kimimiz var ki verecek olan.kullandım canım pek işe yaramadı pcos var dün gittim yumurtam çatlamisti iğneyle bir tane sonradan gelen bi yumurtam vardı o şimdi 30mm kist olmuş adet olamadım damla damla oldu sokulemedim tekrar klomen veremedi bu ay bende sogan kuru yapıyorum bakalım artık herşeyin hayırlısı
Canım okudum senıde ama hıc bılgım yok doktora sorsan?Ya kizlar diger tarafada yazdim.ama cvp veren olmamis. Burayada yaziyrm yardimci olan Cikar umarim.folik asit aldim folio marka 400 mcg folik asit 150 mcg iyot 10 mcg b12 var icinde.toplamda 560 mcg. Ancak 400 mcg alinmaliyms gunde bu agir gelir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?