İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Amin canim insallah.

kızlar yumurtlama gunum gectı elımde ovulasyon testı vardı bununla yaptım bu cıktı sonuc.. Batım 26 sında

bende ikinci için uğraşıyorum ama olmadı 3 kimyasalım var benim gibi olan var mı baska

Mrb kizlar hamilelikte hurma yemenin bircok faydasi oldugunu okudum hem vitaminler acisindan hemde kolay dogum yapma acisindan. Ve de hamile kalmak icinde bol bol tuketelim Hayrlisi Allahtan.

bende ikinci için uğraşıyorum ama olmadı 3 kimyasalım var benim gibi olan var mı baska
Gecmis olsun cnm. InsaAllah saglikli bi gebelik yasatir ALLAH.. gecen ay adet sirasinda garip bisiler yasadim ama kimyasalmiydi tam bilmiyrm ilk kez oldu boyle bisi

Gecmis olsun cnm. InsaAllah saglikli bi gebelik yasatir ALLAH.. gecen ay adet sirasinda garip bisiler yasadim ama kimyasalmiydi tam bilmiyrm ilk kez oldu boyle bisi
bu ayda klomen ovitrelle kullandım olmadı şuan adetim bugün yine gidiyorum

bu ayda klomen ovitrelle kullandım olmadı şuan adetim bugün yine gidiyorum
Herseyin basi moral, sakin umutsuzluluga kapilma. Bitkisel takviyeleri denedin mi hic? Mesela hayit tohumu. Ben 1 haftayi gecti baslayali hayita adeti duzene sokuyr bugn adet oldm.sandm ama degilmis sanirim tam 28. gune hazirliyr yarindan sonraya:) ayrica adete yakin kramplar ve gogus sancisi olurdu tik yok.

kullandım canım pek işe yaramadı pcos var dün gittim yumurtam çatlamisti iğneyle bir tane sonradan gelen bi yumurtam vardı o şimdi 30mm kist olmuş adet olamadım damla damla oldu sokulemedim tekrar klomen veremedi bu ay bende sogan kuru yapıyorum bakalım artık herşeyin hayırlısı

Kızlar sanırım hamileyim.su an saskin saskin geziyorum evde.resim atıyorum bir bakarmisiniz.emin olamiyorum hala.

Eklentiler

• 20170117_083926-1.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 34
Hayit icin kist miyom sokuyr diyolar ama. Sogan kuru de etkili denemekte fayda var. Hadi bakalim once moralini yuksek tutarak ya Bismillah de basla:) sifa Allahtan. Ondan baska kimimiz var ki verecek olan.

Ya kizlar diger tarafada yazdim.ama cvp veren olmamis. Burayada yaziyrm yardimci olan Cikar umarim.folik asit aldim folio marka 400 mcg folik asit 150 mcg iyot 10 mcg b12 var icinde.toplamda 560 mcg. Ancak 400 mcg alinmaliyms gunde bu agir gelir mi acaba?

Canım okudum senıde ama hıc bılgım yok doktora sorsan?

2 kat kilotla sürtünme yaşadım kilotın dışına boşaldı az kilotta kalmış hemen kalkıp ıslak mendille aldım onu temizledim iyice 2 kilot arasında bide peçete vardı peçeteye bile geçmedi boşalmanın ıslaklığı 1 tane daha kilot vardı zaten bu şekilde hamilelik ihtimali olur mu hemen temizledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…