- 27 Ekim 2016
- 1.149
- 1.487
- 53
- 34
Korunmuyormuydnuz..eyer adetin hep duzenliyde gecmis olmasi gebelik ihtimalini cogaltir kan vermeni tavsiye ederimKızlar benimde 16 aylık bebeğim var emziriyorum. Adetin 3 gun gecikti. Adet günümde idrarda test yaptım negatif çıktı. Vücut sıcaklığı da 36.8. Açıkçası şu an düşünmüyorum. Hala da adet olmadım. Sizce hamilelik olabilir mi bu durumda? Çok tedirginim. Ovulasyon testi vardı yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Sizce hamile kalma olasılığı var kı dir?
Prezervatif ile korunuyoruz cnm. Düzenliyor normalde adetim. Pazartesi kanda baktiracam da aklımdan çıkmıyor kiKorunmuyormuydnuz..eyer adetin hep duzenliyde gecmis olmasi gebelik ihtimalini cogaltir kan vermeni tavsiye ederim
Var da olabilir.. InsAllah hakkinda hayirlisi olurPrezervatif ile korunuyoruz cnm. Düzenliyor normalde adetim. Pazartesi kanda baktiracam da aklımdan çıkmıyor ki
Hayırlısı aynen tatlimVar da olabilir.. InsAllah hakkinda hayirlisi olur
Ovuslasyon testi hic kullanmadım.ama hamilelik icin de kullanılıyor diye biliyorum.2.cizgiyi silik de olsa gorduyseniz var galiba.en iyisi kan testi yaptırın derim.Kızlar benimde 16 aylık bebeğim var emziriyorum. Adetin 3 gun gecikti. Adet günümde idrarda test yaptım negatif çıktı. Vücut sıcaklığı da 36.8. Açıkçası şu an düşünmüyorum. Hala da adet olmadım. Sizce hamilelik olabilir mi bu durumda? Çok tedirginim. Ovulasyon testi vardı yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Sizce hamile kalma olasılığı var kı dir?
Hadi hayırlısı canım yaa maşallahEki Görüntüle 1934804 kızlar adete 2 gün var testime bakarmısınız sanki birşeyler var gibi yarın gitsemmi kan vermeye
olsun rabbim yardım ediyo güç versin inşallah şu ilk haftalar daha dikkatli ol yinedeYok canım ya eşim yat diyor hiç birşey yapma diye sağolsun oda iyidir hoştur da hiç birşey den anlamaz kendide yapmıyor birde kızım var mecbur kalkıyorum burda kimsemde yok yardımcı olacak işim Zor yani
Canım doğru söylüyor Sun olacak varsa oluyor biz sadece tebdirimizi alıyoruz bende her an yine kimyasal olacakmış gibi hissediyorum sürekli kendimi kontrol ediyorumHadi hayırlısı canım yaa maşallah
olsun rabbim yardım ediyo güç versin inşallah şu ilk haftalar daha dikkatli ol yinede
benim de dün adetim bitti bakalım nasıl geçicek bu ay heyecanlıyım korkuyorum ama geçen ay ki gibi kimyasal yaşarsam diye korkuyorum da hayırlısı
Canım ya sıkma kendını o kadar Allaha emanetCanım doğru söylüyor Sun olacak varsa oluyor biz sadece tebdirimizi alıyoruz bende her an yine kimyasal olacakmış gibi hissediyorum sürekli kendimi kontrol ediyorum
Canim su hamilelik takvimini nasil ekledin yapamiyorum birturluCanım doğru söylüyor Sun olacak varsa oluyor biz sadece tebdirimizi alıyoruz bende her an yine kimyasal olacakmış gibi hissediyorum sürekli kendimi kontrol ediyorum
Bende bilmiyordum arkadaşlar yönlendirdi canım ya profilden kişisel bilgiler bölümünden yaptımCanim su hamilelik takvimini nasil ekledin yapamiyorum birturlu
İşin uzmanı hemen yönlendir arkadaşıCanım profılıne gır sonra kısısel bılgılerıne oradan tahmını dogum tarıhını yaz
Canim cok tesekkur ederimCanım profılıne gır sonra kısısel bılgılerıne oradan tahmını dogum tarıhını yaz
Tamam canim cok sagolBende bilmiyordum arkadaşlar yönlendirdi canım ya profilden kişisel bilgiler bölümünden yaptım
bence daha çok erken ve kendi şahsi tavsiyem araştırmaman çünkü herkesin farklı bir bünyesi var sana zor gelen bana kolay gelir yada tam tersi birde ilk hamileliğinmiş birşeyi bilmeden girmen dahada güzel olacak inşallah sen bebeğine yönel onun ve kendi sağlığın için düzenli beslen dikkatli dinlen o sana yeter :) rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin kuzunaMerhaba anneler benim ilk gebeligim ve normal dogum diye cevremdeki herkes dogum yapmis yapmamis evli bekar kadin erkek herkes normal dogum yap diyor. Su normal dogum nasil. Tuvaletini kacirma gibi olaylar oluyormus dogru mu sanci cokcmu kotu dogum ani nasil bebek ckkarken cok mu aciyor kusura bakmayin cok detayli sorular soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?