İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Korunmuyormuydnuz..eyer adetin hep duzenliyde gecmis olmasi gebelik ihtimalini cogaltir kan vermeni tavsiye ederim

Ovuslasyon testi hic kullanmadım.ama hamilelik icin de kullanılıyor diye biliyorum.2.cizgiyi silik de olsa gorduyseniz var galiba.en iyisi kan testi yaptırın derim.

Eki Görüntüle 1934804 kızlar adete 2 gün var testime bakarmısınız sanki birşeyler var gibi yarın gitsemmi kan vermeye
Hadi hayırlısı canım yaa maşallah
Yok canım ya eşim yat diyor hiç birşey yapma diye sağolsun oda iyidir hoştur da hiç birşey den anlamaz kendide yapmıyor birde kızım var mecbur kalkıyorum burda kimsemde yok yardımcı olacak işim Zor yani
olsun rabbim yardım ediyo güç versin inşallah şu ilk haftalar daha dikkatli ol yinede

benim de dün adetim bitti bakalım nasıl geçicek bu ay heyecanlıyım korkuyorum ama geçen ay ki gibi kimyasal yaşarsam diye korkuyorum da hayırlısı

Canım doğru söylüyor Sun olacak varsa oluyor biz sadece tebdirimizi alıyoruz bende her an yine kimyasal olacakmış gibi hissediyorum sürekli kendimi kontrol ediyorum

Canım profılıne gır sonra kısısel bılgılerıne oradan tahmını dogum tarıhını yaz

Yarin doktor kontrolune gidicem uzun bi aradan sonra hem ben hem esim umarim bi sknti cikmaz yarin adetin 5 ci gunu..belki klomen verir

Merhaba anneler benim ilk gebeligim ve normal dogum diye cevremdeki herkes dogum yapmis yapmamis evli bekar kadin erkek herkes normal dogum yap diyor. Su normal dogum nasil. Tuvaletini kacirma gibi olaylar oluyormus dogru mu sanci cokcmu kotu dogum ani nasil bebek ckkarken cok mu aciyor kusura bakmayin cok detayli sorular soruyorum

bence daha çok erken ve kendi şahsi tavsiyem araştırmaman çünkü herkesin farklı bir bünyesi var sana zor gelen bana kolay gelir yada tam tersi birde ilk hamileliğinmiş birşeyi bilmeden girmen dahada güzel olacak inşallah sen bebeğine yönel onun ve kendi sağlığın için düzenli beslen dikkatli dinlen o sana yeter :) rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin kuzuna

Günaydın kızlar.batı yakladan ya da gecen var mı?ne durumdasınız?bende sabirsizlikla 14 ocağın geçmesini bekliyorum.

benim 27 ocak bat daha çok var bakalım bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…