İkinci cocuk icin cocuklar arasi ideal yas

EceCigdem

Kalbimin prensine bir prenses..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
3.483
3.926
333
30
İkinci cocugu dusunmek icin ideal yas araligi nedir sizce ? Kardesler arasi yas farki me olmalidir ?

Bnce en ideali 4 yas:)annem yengemler falan hepsi 4 yas arayla dogurdu. Teyzem 7 sene soonra karar verdi ikinciyi yapmaya. 2 oglu var. Buyuk olan kucuk olani elinde ufaliyor. Surekli agliyor garibim:) hakkinda hayirlisi olsunn........E="EceCigdem, post: 47854493, member: 622040"]İkinci cocugu dusunmek icin ideal yas araligi nedir sizce ? Kardesler arasi yas farki me olmalidir ?[/QUOTE]

Son düzenleme:
Benim oglum suan iki yasini doldurdu. Dogurana kadar 3 yasini doldurmus olcak yani ne bileyim ideal gibi geldi bana aralarinda 3 yas olcak. Benim kardesimle aramda da 3 yas var hep ikiz gibi buyuduk :-)

Eger ikinci cocuk dusunuluyorsa bnce 2 yas filan ideal cocugun yaninda surekli arkadasi oluyor cok seviyorum bn oyle arkadas gibi kardesleri birlikte sklmadan zamn gecirirler ama tabi 2 kucuk cocuga bakabilmekte ayri bir zahmet gerektiriyor

Eger ikinci cocuk dusunuluyorsa bnce 2 yas filan ideal cocugun yaninda surekli arkadasi oluyor cok seviyorum bn oyle arkadas gibi kardesleri birlikte sklmadan zamn gecirirler ama tabi 2 kucuk cocuga bakabilmekte ayri bir zahmet gerektiriyor
Bende bakabilir miyim diye dusunuyorum zaten biraz korkuyorum

Back
X