İnşallah bekledigin gibi olur canim bendr umutluydum bu ay ama sanki geliyo gibi kirmizi yine hayal kirikligi inşallah sen alirsin guzel haberi canimAh ben istiyorum cnm ya . Bu ay bisey olmadiysa mayista denicem tkrar.
Amim canim benim insallah en kisa zamanda ben de cok umutluydum ptesi kan vericektim belirtiler de vardi biraz bat da 28 mart tamm dedim bi seneden sonra oglumun istedigi oluyo kardes geliyo diye dusundum ama yune hay kirikligi gibi ustelik bu ay esimde cok emin ve hevesliydi yaİnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. P.tasi kan testi yaptrcm baya belirti var ama idrarda negatif. Kızımda yaşadığım belirtileri hep yaşıyorum. Yaptğm testte bi tuhaftı zaten C Yeri bile snradan si l ik çıktı bugün teste baktm ikinci çizgi çok çok hafif çıkmşkan tsti yapnca artık kısmt
HayırdırAman aman kalsin..
Allah bsgislasin tatlim valla canim hic onemli degil cinsiyeti benimde bi oglum var ona bi kardes olsin yeter :) sen ne zamndir dusunuyosun ikinciyi ben cok bekledim simdide olmuyo sanki benim hatammis gibi sucluluk duyuyorum simdideKız bebek istiyOsman adetten hemen sonra yap yumurta gününü bkleme. Erkek istiyosan yumurtlama gününde yap. Bi kızım var rabbim nasip ederse bide oğlum olsun isterim hep hayalim 2oğlan bir kızdı. İkiz erkek de olabilir bi anda büyürler. Ahh ahh hayaller
Benimde hevesimi eşim kırdı artık umutlanmıyrm. Gidicm test yaptrıcm sonç ne olursa olsn fıss ... çok moralim bozukBu ay da olmadi canim ben kestim artik umudumu demekki olmu ycak en iyisi kabullenmek her ay umutlanmaktandainşallah sen en kisa zamanda alirsin bebeginin haberini canim
Bende birazdan gidicem kan Werneye sonucu paylasicam sizinle inşallah olumludur.. dün sabah olmam gerekiyodu ama olmadı gün içinde hiç bi sancım yok ama akşam biraz oluyo psikolojikmi erteliyorum adetimi bilemedim artık neyse sonuç çıkıcak dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?