Ikinci cocuk icin ugrsanlarrr

Amin canım sonuç negatif( ordaki bayan dediki eğer çok istiyosan hipofiz bezini uyariyosun oyüzden olmuyo nasip artık bundan sonra hastalanmayi beklicem(

Hayırlı bi sonuç alırsın inşallah yaa.. sonucu alana kadar insan böyle oluyo aldıktan sonra olumsuz da olsa hemen kabulleniyosun üzülmek hiç bişeyi war etmiyo inşallah sen bu ay sewinenlerden olursun canım dualarım seninle...

Hayırlısı olsun canım fenayım derken daralıyorum tansiynm çıkıyo gibi midem bulanıyo. Kokulara hassasiyet başladı şuan zor bela yemek yapıyorum ya hamileyim diye yada kan eksikliği yüzündn bakalım yarın anlıcz ne oldgu

Kızlar gittim dr. Bta hcg 0.03du iki gündür kahve akıntım geldi tek bikez günde. Bugünde olunca kalkıp dr.a gittim. Alttan muayene etti bişy gözkmüyo dedi belirtilerini söyledm sol kasık ağrısı bel ağrısı vs vs dış gebeliğe benziyo dedi belirtilerin. kan tahlili istedi. Öldüm ben o ara sonüç çıkana kadar bta hcg 0.247 idi bu sefer ki. Enfeksiyon olabilir dedi antibiyotik verdi Kanaman olursa veya adetnde gel hormon sayımımı ne yapckmş. ALLAHM hayırlısını versn herşeyn

Amin canım Allah korusun dış gebelik falan yaşatmasin ( bende bu sabah regl oldum hayırlısı buymus demekki

Bende bende cook istiyorum kizima bir kardes ama 9 ay oldu hala yok bakalim 11 nisanda adet gunum inşallah olmam

Kızlar bende kızıma kardeş çok istiyorum malesef 2subatta kürtaj oldum 3.reglimi bekliyorum sonrasında deniyecem eşim pek istemiyor ama ikna etmeye çalışacamm.kızım 5yasindan gün alıyor sizin ilkler kac yasinda buarada 32yaşındayım.Allah hepimize ikincileri nasip etsin yavrularimiza kardeş,yoldaş olmuş olsun ayy çok istiyorum iki küçük kardeş gordummu imreniyorum çünkü kardeşin anlamını çok iyi biliyorum<3

Gecmis olsun cok uzuldum. Benim kızım 4.5 yaşında bende geç bile kaldık ben 1 senedir uğraşıyorum ama Rabbim gününü ne wakit yazmissa ozaman olcak...

Sağol canım herşey kader kısmet önüne geçilmiyor.bende 1,senedir uğraşıyordum (üstelik istemeyen kocamlada ) ama kısmet bebeğimin kalbi durdu. Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda,hepimize inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…