Ikinci cocuk ilk cocuga ihanet mi?

Yorgunum68

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
30
23
88
34
Hanimlar merhaba yasim 27 oglum var 6 yasinda esimle dusunukduk oglumla konustuk kardesi olmasina karar verdik Allahin izniyle 6 haftalik hamileyim gel gorun ki duyar duymaz moralim bozuldu yani bisey hissetmedim Allah affetsin Hani cok istiyodun diyorum kendime n' oldu? diyorum cvp ya oglum uzulurse Onu uzersem uykusuzluk stres ona yansirsa diye kendimi yiyorum 1 haftadir yastiga basimi koyar koymaz agliyorum simdi yok haketmiyorsun sukretmiyorsun gibi yorumlar olacak asla sukursuzluk etmiyorum benim sorunum bebek degil sadece oglum.. Fikirlerinize ihtiyacim var Benim gibi bu durumu yasayan oldu mu?

Dipnot; esim sehir disinda 1 ay yok oglumla ikimiz yalniz kaliyoruz belkide bu yuzden ogluma bu kadar taktim

Ama yaşi buyuk baya.dogana kadar allahin izniyle 7 yasinda olucak. Hamilelikten dolayi hassaslastiniz sanirim hormonlarinizla alakali biraz. Onun icinde guzel olucaktir şenlik olur ona insallah
Evet buyuk ama bana kalsa bebek Hala abartiyorum farkindayim ama en cahil beceriksiz donemimde oglum dogdu Herseyi onunla ogrendim o agladi ben agladim :)

Kardeş ona verebileceğiniz en güzel şey bence. Çok şanslı kardeşi olacağı için

Aslında zor bir yasta hamile kalmıssınız,bebek en çok size muhtaç olduğunda oğlunuz da ilk okula gidecek ki gerçekten birinci sınıfın ilk dönemi zor geçiyor o yüzden olabildiğince aile büyüklerinden ve eşinizden destek alın hatta oğlunuz derslerini babasıyla yapmaya alıssın kendinize bağımlı yapmayın zaten sizi kardeşiyle paylaşamadığından kıskanacak bir de böyleabartılı sevgi gösterileri üzerine düşerseniz iyice size bağımlı olur

evet bu dusunceleriniz hep devam edecek 2. cocuk hep yuk olacak size, o evlenirken bile heyecan duymayacaksiniz yok sayacak maddi manevi akliniza gelmeyecek varsa yoksa oglunuz olacak evlat ayrimi yapan bir anne olacaksiniz bence cami avlusuna birakin bir bakan olur bunlar cok sacma mi geldi gelmesin bu soylediklerim daha eksik bile bunlari yapan anneler var karar sizin ilerde mide bulandirmak istemiyorsaniz kendinize gelin

Olabilir bende düşünürdüm ki cocuğum yok kedim var çocuğum olsa onu daha çok severim diye üzülürdüm muhtemelen :)) neyseki çocuk düşunmüyoruz :dondurma:

Hormonlardan ileri gelen bir düşünce, bende aynı duyguları yaşıyorum ama ilerde onları omuz omuza düşündükçe oğluma ihanet etmiş değil ona iyilik yapmış olduğumuzu düşünüyorum. Tabi kardeş kardese lütufta olabilir ekstra bir yükte, Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.

Asla
Kardeş canın yarısı
Allah’ım onu bensiz bırakmasın

İyi ki diyorum basıma gelen en güzel şey
Bazen dusman oluyoruz

Bazen bi TOkadan kavga ediyoruz
Bazen ona bu çikolatanın yarısını ayırayım :)

Kardeş güzel şey yahu
En iyi arkadaş en iyi dost
Sen üzüldüğünde üzülmesi gerçekten samimi olan
Sevindiğinde sevinmesi gerçekten samimi olan ..

Anneden babadan kalan en güzel hediye

Kesinlikle bir çocuğun kardeşi olmalı

Asla
Kardeş canın yarısı
Allah’ım onu bensiz bırakmasın

İyi ki diyorum basıma gelen en güzel şey
Bazen dusman oluyoruz

Bazen bi TOkadan kavga ediyoruz
Bazen ona bu çikolatanın yarısını ayırayım :)

Kardeş güzel şey yahu
En iyi arkadaş en iyi dost
Sen üzüldüğünde üzülmesi gerçekten samimi olan
Sevindiğinde sevinmesi gerçekten samimi olan ..

Anneden babadan kalan en güzel hediye

Kesinlikle bir çocuğun kardeşi olmalı
:KK61:

Siz evlat ayirmazsaniz, ihmal etmezseniz ya da aşırı kayirip kardeşinden uzaklaşmasına neden olmazsanız kardeş bir çocuk için enn güzel şeydir.
Benim de bir ablam var, arkadaş gibi büyüdük. Mahallede hiç arkadaşımız yokken evde beraber evcilik oynardık. Üniversitede liseden arkadaş gibi birbirimizin şehrine gittik geldik :)
Bir gün olsun birbirimizi kıskanmadik, Ennn ufak birşeyi bile ailemize ispiyonlamadik. Bazen bazı arkadaşlarim laf arasında 'annem en çok beni sever, nenemin ilk torunuyum, benim yerim onlarda ayridir' falan derler. Bana çook ilginç gelir. Aileden birisinin ablamı ya da beni daha çok sevmesi beni rahatsız ederdi. Bu fikrimde çok samimiyim, annemle babam bizi asla ayirmadiklari için biz de birbirimizi kıskanmadan buyuduk- herşey doğal akışında seyretti.
Yani bu size bağlı
Ona en yakın arkadaşını da vermiş olabilirsiniz
Kurtulamadığı ayak bağını da...
Bunu belirleyen sizin ilk yıllardaki tavrıniz olacaktir

Back
X