Ikinci cocuk istegi ve yaşadığımız yıkım...

adamın zaten morali bozuk.
nıye konuyu sureklı açıp duruyorsun ki.
bencede doğru söylüyor bırde devlette baktırsın bakalım.
hiç yanılma payı yok.dr ınsan testi üreten yapan ınsan.
teskin etmeye çalış.

Değişik davranmanıza gerek yok zaten davranışlarınız yeterince sinir bozucu gorunuyor. Konuyu açmayın, kabul ettirmeye çalışmayın, kendi haline bırakın. Cinsellik yaşayacaksınız da çocuk mezunu açmayın, düzelir. Zaten bir tane çocuk varken bu kadar olay yapmaya ne gerek vardı ki?

Konuyu konuşmak istemediği halde niye açıyorsunuz bir de takmissiniz kabul etmiyor kabul etmiyor. Kabul etmese başka tahlille uğraşmazdi sorunum yok diyip otururdu değil mi? Bu rahat bırak adamı bir emin olsun önce.

Kesin tahliller karışmıştır
O dr sana da “hamile kalamazsın” dememiş iyi ki

Cok abartmıssınz.
Zaten 1 cocuk var masallah o daha kücükken nasıl cesaret ettiniz 7 ay önce,o da ayrı konu:)
Hız icin ilac vs kullandysa degisiklik olmus olabilir.
Bi sure bitkisel destek alır,beslenmesine dikkat eder.2. cocuk icin 7 ayda tüpe gecmek fantazi yani.

Yaklaşın ama bir süre o konu hakkında konuşmayın dr öyle diyince baya etkilenmiş ve üzülmüş aynen bazen özel hastaneler para için yapıyorlar böyle saçmalıklar en iyisi devlet hastanesine bidaha test versin ama siz o konu hakkinda pek konusmayin bence

adam haklı antibiyotik ve vucudun zayif düşmesi etkiler .ne abarti yapmış kavga etmişsiniz halinize şükredin hiç sperm olmayan insanlar var harekette beslenme ile alakalı o testlerin sonucu, şayet başka bir ürolojik sorunu yoksa . tavrınız çok yanlış bizim 1,5 yıldır olmuyor eşimden dolayı bir kere bile ağzımı açmadım kavga bile etmedik evet testler aylık bile değişebilir 2 kere aşılama oldum 2 testte eşimin sonuçları farklıydı normalde de 6 kere test verdik hepsinde farklı idi insan vucudu sonuçta bu kavgaya ne gerek var takviye ilaç alır sigara alkol varsa bırakır normale döner ürologlar zaten ilaç veriyor

Koca kişisi karısına sperm değeri yüzünden nasıl rezil olur yahu?
Amma abartmış eşiniz..

Biz mi çok rahatız sizler mi abartıyorsunuz anlamadım? :)

Siz de açmayın o zaman konuyu. Susun gitsin yaptırsın testlerini..

Grip olması sperm sonucunu etkilemez. Şu anda dışarı çıkan spermler yaklaşık 2.5 ay önce üretildiler. Yani bu sonuç için 2,5 ay önceki bedensel ve ruhsal durumunu sorgulamanız lazım.

Hayır anlamadım sperm kalitesi erkeklik belirleyicisi mi? Bence eşinizin kafası çok yanlış. Sağlık bu her durum olabilir o zaman sorun sizin yumurtalarınızda çıksa kadın değil bu diyecek. Tövbe estağfurullah. Bozuksa bozuk kalitesiz sperm olması tüp bebek ihtimali bile mucize, benim akrabamın malesef canlı sperm bulunamıyor tüp bebek yapılacak, ama gayet evli erkekliğinde bir sorun yok tahminimce cinselliğinde de sorun yok. Allah bu şekilde bi hastalık vermiş onun imtihanı da bu.

bence bir çocuğunuz olduğu için sukredın ve esinizede böyle söyleyın benim için önemi yok herşey kader kısmet deyın ayrıca insanlar kısırken bile çocukları oluyor allahın taktiri ...

Eşiniz haklı bence. Bir özel hastane bana da tüp bebek demişti ben de devlette denerim ücretsiz haktan dedim. Aaa öyle bir hak mı vardı dedi bana kaç senelik doktor bilmiyormuş gibi. Sonra oğlum kendiliğinden oldu. Siz bir an önce para kazandırın diye olayı büyütüyor böyle hastane adı altındaki işletmeler.

yıllarca önce gripken beyin emarı çekilmiştim
meger o dönemde hee birde adetliydim beynınde tümör var dedi
tabıı bız yıkıldık o zaman bekardım

birde bayram tatili girmişti araya ve bize zehir olmuştu o bayram
bayram sonrası tekrarlandı meğer o döenmde beyınde baloncuklar oluşurmuş
o da filmde tümör gibi görünürmüş ,
yani demem o ki bazen dr abartıyor ve her konuda yorum yapabiliyorlar,
eşinın çok üstüne gitme bırak biraz rahatlasın

Çok sağolun hanımlar inşallah öyledir, nasıl davranayım inanın şaşırdım. Belki bir tavsiye verirsiniz diye bu mübarek günde size danışmaya geldim
Bnce bu konu yu hiç açmayın kndi sakinleşince sana gelip konuyu açar zaten iyi olmaya çalışın sonuçta kolay bişey değil duyduklari

İyi de adam haklı. 2. bir görüş alma ve istediği yerde tekrar test yaptırma hakkı var. Doktorun sadece tüp bebek demesi de çok saçma. Bu kadar kısa süre önce yüksekse yine yükselebilir. Bir sürü kullanabileceği takviye var. Ama şimdi ölçtürdüğü zaman daha da düşük çıkabilir, kavgalarla iyice stres olmuştur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…