- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Sona mı ki bu iyi bekleyip düşük sonuç almaktan bahsediyorsunuz. :) 1 çocugunuz var e 2. De olur yani. Doktorlar olup olmama kısmına karışamaz,bilemez de. Doktor olmaz der olur, çoğu kişinin böyle oldu sizin zaten oluyor, gereksiz bir telaş buKesinlikle haklisiniz ama esim kabul etmiyor ve cok sinirli. O yüzden bu konuyu açtım. Sonuçlar normalken bu kadar düşük sonuç alan çiftler oldu mu nasıl yaklaştılar birbirlerine diye..
Dr ların söyledikleri psikolojimizi de etkileyebiliyor. Mesela gittiğimiz dr prof tu ancak hiç üslubunda konuşmadı. Çok sert davrandı, devletten de çok iyi bir sonuç beklemiyorum çünkü orda da çok hasta var ama deneyeceğiz. Pozitif hikâyeniz bana örnek oldu çok teşekkürler.Eşimin morfoloji değerinde düşüklük vardı, yavaşlık nispeten daha kolay bir sorun. İstanbul görüştüğümüz Doktorlar bizi hep tüpü bebege yönlendirdi, birkaç doktora gözüktü eşim yani. Kadınlar kulübü sayesinded Ankara'da erkek infertilite uzmanı Kaan Aydos 'u buldum, ona gittik, ilaç ve iğne tedavisi oldu eşim, normall yolla hamile kaldım , sonra tedavisiz ikinci bebeğim de oldu çok şükür.
Eşimle biz koçok rahat bu konuları, üzüldü, ağladı hatta benim yanimda ama hiç kompleks yapmadı. Allah'ın takdiri böyle şeyler biz öyle inandığımız için bir sorun yaşamadık açıkçası.
Bir çocuğunuz zaten var.Merhaba,
Hayırlı kandiller hanımlar.
2017 kasımda doğum yaptım, bebeğim 4 ay denedikten sonra olmuştu hatta eşim de ben de kontrollerimizi yaptırdıktan sonra dr herhangi bir sıkıntı yok hemen bu ay bile kalabilirsin demişti, 4 ay sonra geldi meleğim. Biz tekrar bebek istiyoruz yaklaşık 7 aydır. Ancak henüz bebeğim gelmedi. Benim ara kanamam oluyordu doğumdan sonra vs.. sorun hep bende sanıyordum. Bu ay ısrarlarıma dayanamayan eşim sperm tahlili verdi. Sonuç berbattı.. dr doğal yolla olmaz dedi, oysa ki bir bebeğim olduğunu bilmiyordu.
Ne oldu da böyle oldu tahlil verirken gripti belki etkilemiş olabilir, sayisi 130 milyon ama hareket çok yavaş dedi dr. Oysa ki bebeğim doğmadan önceki tahlillerde bir sıkıntı yok demeye kalmadı hemen tüp bebel dedi. Psikolojimiz alt üst....
Her gün ama her gün kavga ediyoruz hastaneye inanamıyorum diyor, özel hastane olduğu için para amaclı böyle söylediklerini söylüyor eşim.. ne oldu da değerler bu kadar düştü aramızda cinsellik kalmadı, ne söylesem açma bu konuyu tekrar devlette vereceğim tahlil diyor, dr larin bu tavrı normal değil ama eşim de normal değil kesinlikle kızlar.. Bu kadar kabul etmemesi çok garip. Allaha şükür bir evladımız var, sağlıklı da.
Ancak eşim beni senin önünde rezil etti dr diyor ve ben ona ne diyeceğimi nasıl yaklaşacağını bilemez haldeyim, dün akşam yine kavga ettik, bu durumda ne yapılır nasıl davranılır inanın hiç bir fikrim yok. Çünkü kızımız bizi bekletmeden geldi. Elimiz kolumuz bağlı. Pzt devlette tahlil vercek eşim, bu süreye kadar onunla hiç muhatap olmamali miyim? Konuyu açınca sinirleniyor çünkü. Sakinlestiremiyorum. Bir akıl arkadaşlar, başınıza böyle bir şey geldiyse nasıl atlattınız yazarsanız çok sevinirim. Herkese sevgiler...
Konunuzu tam anlamadım ama tüp bebek için tahlil yaptırdığımızda 2 tane sperm çıktı ve bunlarında hareketi falan normal değildi..
ben milletinki 150 milyon bizde 2 tane diye ağlarken doktorun dediği ise zaten 1 tanesi döllüyor dedi :))
ve ben doğal yolla hamile kaldım :))
çok da şaapmamak lazım
Çok sağolun hanımlar inşallah öyledir, nasıl davranayım inanın şaşırdım. Belki bir tavsiye verirsiniz diye bu mübarek günde size danışmaya geldim
Ya çok özür dilerim. Gülünecek bir şey değil ama doktorunuz çok alem, güldürdü. Allah evladınızı size bağışlasın, böyle doktorlar lazım işte insanlara. Umutsuzluk ekmeyecek, umu yeşertecek.Konunuzu tam anlamadım ama tüp bebek için tahlil yaptırdığımızda 2 tane sperm çıktı ve bunlarında hareketi falan normal değildi..
ben milletinki 150 milyon bizde 2 tane diye ağlarken doktorun dediği ise zaten 1 tanesi döllüyor dedi :))
ve ben doğal yolla hamile kaldım :))
çok da şaapmamak lazım
Yahu nasıl muhatap olmayacaksın. Canım saçmalama. Az mantıklı düşün. Kendine gel. Eşinin öyle tepki vermesi normal.Merhaba,
2017 kasımda doğum yaptım, bebeğim 4 ay denedikten sonra olmuştu hatta eşim de ben de kontrollerimizi yaptırdıktan sonra dr herhangi bir sıkıntı yok hemen bu ay bile kalabilirsin demişti, 4 ay sonra geldi meleğim. Biz tekrar bebek istiyoruz yaklaşık 7 aydır. Ancak henüz bebeğim gelmedi. Benim ara kanamam oluyordu doğumdan sonra vs.. sorun hep bende sanıyordum. Bu ay ısrarlarıma dayanamayan eşim sperm tahlili verdi. Sonuç berbattı.. dr doğal yolla olmaz dedi, oysa ki bir bebeğim olduğunu bilmiyordu.
Ne oldu da böyle oldu tahlil verirken gripti belki etkilemiş olabilir, sayisi 130 milyon ama hareket çok yavaş dedi dr. Oysa ki bebeğim doğmadan önceki tahlillerde bir sıkıntı yok demeye kalmadı hemen tüp bebel dedi. Psikolojimiz alt üst....
Her gün ama her gün kavga ediyoruz hastaneye inanamıyorum diyor, özel hastane olduğu için para amaclı böyle söylediklerini söylüyor eşim.. ne oldu da değerler bu kadar düştü aramızda cinsellik kalmadı, ne söylesem açma bu konuyu tekrar devlette vereceğim tahlil diyor, dr larin bu tavrı normal değil ama eşim de normal değil kesinlikle kızlar.. Bu kadar kabul etmemesi çok garip. Allaha şükür bir evladımız var, sağlıklı da.
Ancak eşim beni senin önünde rezil etti dr diyor ve ben ona ne diyeceğimi nasıl yaklaşacağını bilemez haldeyim, dün akşam yine kavga ettik, bu durumda ne yapılır nasıl davranılır inanın hiç bir fikrim yok. Çünkü kızımız bizi bekletmeden geldi. Elimiz kolumuz bağlı. Pzt devlette tahlil vercek eşim, bu süreye kadar onunla hiç muhatap olmamali miyim? Konuyu açınca sinirleniyor çünkü. Sakinlestiremiyorum. Bir akıl arkadaşlar, başınıza böyle bir şey geldiyse nasıl atlattınız yazarsanız çok sevinirim. Herkese sevgiler...
Her ikiniz de abartıyorsunuz. zaten çocuğunuz varmış bunu böyle ölüm-kalım meselesi haline getirip kavga gürültü etmek neden?Merhaba,
Arkadaşım iyi hoş demişsin de benim idrak edemediğim hastalığını kabullenmemesi. Olabilir benim de doğumdan sonra sürekli ara kanamam oldu, benim kadınlığım mı zedelendi onun karşısında? Ben bunu anlayamıyorum. Kendini korumaya çekti ve bu konuda hiç konuşturmuyor. Biz kari koca değil miyiz ben sürekli konuşalım demiyorum rotayı belirlemek için bazı şeyler söylemem gerekiyor. Örneğin cinsel perhiz 3 gün olmalı. O yüzden bugün olmalı vs.gibi... bunları duymak istemiyor ama pzt tahlil verecek yine hüsran olacak. Bu stresle fazla çıkacağını sanmıyorum.1.2017 kasımda doğum yaptım, bebeğim 4 ay denedikten sonra olmuştu hatta eşim de ben de kontrollerimizi yaptırdıktan sonra dr herhangi bir sıkıntı yok hemen bu ay bile kalabilirsin demişti, 4 ay sonra geldi meleğim. Biz tekrar bebek istiyoruz yaklaşık 7 aydır. Ancak henüz bebeğim gelmedi.
Bebeğiniz 17 aylık. Yani 10 aylık olduğunda kardeş yapmak istemişsiniz. Bu size kalmış ama henüz erken bir dönemde ikinci çocuğu istemişsiniz.
2.Benim ara kanamam oluyordu doğumdan sonra vs.. sorun hep bende sanıyordum. Bu ay ısrarlarıma dayanamayan eşim sperm tahlili verdi. Sonuç berbattı.. dr doğal yolla olmaz dedi, oysa ki bir bebeğim olduğunu bilmiyordu.
Bebeğiniz şu an 17 aylık ve siz önce sizden kaynaklı nedenlerle olamdığını düşünüp kendi tedavinize baktınız sonra eşinize sperm testi yaptırma konusunda ısrar ettiniz. Kırk yıl düşünsem henüz 2 yıl kadar önce bebek yaptığım adamın sperm sayısı ve kalitesinde sorun var mı diye düşünmek ve onu doktora göndermek aklıma gelmezdi. Daha doğrusu dert etmezdim.
3.Ne oldu da böyle oldu tahlil verirken gripti belki etkilemiş olabilir, sayisi 130 milyon ama hareket çok yavaş dedi dr. Oysa ki bebeğim doğmadan önceki tahlillerde bir sıkıntı yok demeye kalmadı hemen tüp bebel dedi.
Bu konuda bilgim yok. Tüp bebeğe yönlendirme olabilir.
4.Psikolojimiz alt üst....
Her gün ama her gün kavga ediyoruz hastaneye inanamıyorum diyor, özel hastane olduğu için para amaclı böyle söylediklerini söylüyor eşim..
Eşiniz haklı olabilir isterse doktor gidebilir. Siz karışmayın bu konuda. Hergün konu niye açılıyor?
5.cinsellik kalmadı, ne söylesem açma bu konuyu tekrar devlette vereceğim tahlil diyor, dr larin bu tavrı normal değil ama eşim de normal değil kesinlikle kızlar..
Cinsellik konuyu sürekli konuşmanızdan dolayı bitmiş. İkinci bebeğinizin olmaması konusunda ne düşünüyorsanız açıkça söylemelisiniz. İkinci bebeği istiyor ve tedavi yollarını deneyecekseniz önce eşinizin rahatsızlığını kabul etmesi ve süreci istemesi ve bebek yapma konusunda emin olması gerekiyor. Önceden istiyor olabilir ama şu an tüp bebek sürecini yaşamak istemiyor olabilir.
6. Bu kadar kabul etmemesi çok garip. Allaha şükür bir evladımız var, sağlıklı da.
Ancak eşim beni senin önünde rezil etti dr diyor ve ben ona ne diyeceğimi nasıl yaklaşacağını bilemez haldeyim, dün akşam yine kavga ettik, bu durumda ne yapılır nasıl davranılır inanın hiç bir fikrim yok.
Eşiniz muhtemelen soy devam ettirme konusunda baskı altında büyüdü. Siz doktora bizim çocuğumuz var demediniz mi peki? Bilemiyorum. Eşiniz acaba ilk çocuğunuz ile ilgili garip şeyler mi düşündü?
7. Çünkü kızımız bizi bekletmeden geldi. Elimiz kolumuz bağlı. Pzt devlette tahlil vercek eşim, bu süreye kadar onunla hiç muhatap olmamali miyim? Konuyu açınca sinirleniyor çünkü.
Siz eşinize nasıl konuşuyorsunuz bilmiyorum ama ben olsam ya göndermez ya yanında olur sperm sayısı hareketliliği düşük diye sevişemeyecek miyiz, ooo hem de korunmadan...Boşver allah bize bir evlat verdi derdim.
Dr çok patavatsizdi maalesefBu arada eşinizin, senin yanında rezil etti beni demesinin sebebi sperm düşüklüğü değildir. Birden löp diye saçma sapan konuştuysa doktor, çocuğunuz olduğunu bilmeden adamın aklına farklı şeyler gelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?