- 30 Ekim 2013
- 20.367
- 57.005
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar, daha önce konu açtım ama sonuca varamadım. Sorunum şu:
28 yaşındayım. 5,5 yaşında oğlum var. Öğretmenlik için KPSS ye hazırlanıyorum. Eşim 37 yaşında. "Bırak bu işleri, yaşımız geçiyor. Oğlan yalnız büyüyor. İstediğimizde de olmayabilir. Çocuk yapalım. Benim kazancım yetiyor" diyor.
Ben de ayaklarım üzerinde durabileyim önce diyorum. Allah nasib ederse oğlumla kardeşi arasında en az 7-8 sene olacak.
Kardeşler arası yaş farkı çok sorun mu? 30 meslek sahibi olmak için çok geç bir yaş mı? Yani attığım taş değer mi? Yoksa hayatımızı mı erteliyorum yalnızca?
Tecrübeleriniz ve görüşleriniz neler?
Anlamıyorumki her evlenen ilk iş ve en az 2-3 çocuk yapmalı, çocukların arasındada az yaş bırakmalı diye bir kanun mu var ? Evlenirken nikah memuru sözleşmemi imzalıyor bu konuda ? Çocuk için neden bu kadar acele edilir.. Daha taşlar yerine oturmadan, geçinebiliyor musun eşinle bakmadan, maddi durumu düzeltmeden evlilikte evlenir evlenmez neden hemen çocuk düşünülür.. Hadi yapıldı diyelim bu sefer de 2. çocuk baskısı yada isteği başlar. Sana tavsiyem kocanı kesinlikle takma. Üniversiteyi kocana damızlık gibi habire doğurmak için mi okudun ? Kpss'ye gir yaşın geç falan değil. Atan, hayallerini ümitlerini gerçekleştir, maaşını eline al. Çocuk kaçmıyor. Çocuklar arasındaki yaş farkına da bu kadar takılma. Doğru zamanda o çocuğu yapmaya takıl. Benim nacizane görüşüm budur :)Arkadaşlar, daha önce konu açtım ama sonuca varamadım. Sorunum şu:
28 yaşındayım. 5,5 yaşında oğlum var. Öğretmenlik için KPSS ye hazırlanıyorum. Eşim 37 yaşında. "Bırak bu işleri, yaşımız geçiyor. Oğlan yalnız büyüyor. İstediğimizde de olmayabilir. Çocuk yapalım. Benim kazancım yetiyor" diyor.
Ben de ayaklarım üzerinde durabileyim önce diyorum. Allah nasib ederse oğlumla kardeşi arasında en az 7-8 sene olacak.
Kardeşler arası yaş farkı çok sorun mu? 30 meslek sahibi olmak için çok geç bir yaş mı? Yani attığım taş değer mi? Yoksa hayatımızı mı erteliyorum yalnızca?
Tecrübeleriniz ve görüşleriniz neler?