• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci çocuk ne zaman düşünülmeli...?

Kızım 2 yaşında ikinci çocuğu ne zsman yapmalıyım çok kararsızım

kendini hazır hissediyorsan fazla ara vermemek daha iyiçünkü çocuğa arkadaş olduğu gibi annelikte genç yaşta kolay oluyor.

Çokta genç sayılmam yaş olmuş 31 ama kızım çok ilgi istiyor ikinci çocuk nasıl olur hiç bilmiyorum

ilk çocuğunun yapısına,senin yaşına,çalışıp çalışmamana göre değişir bu sorunun cevabı.Yaşınız 31 olmuş,çocuk olup doğana kadar kızınız da 3 olur,siz de 32-33 olsanız.Zamanı gelmiş denebilir

bence maddi açıdan sizi zorlamayacaksa her çocuk arasında iki yaş yeterli. ikisi aynı anda büyümüş olur sizin içinde birden rahatlık gelmiş olur. başta ikisi de bakıma muhtaç olduğu için zorlanabilirsiniz ama arayı açınca da kolay olmuyo maalesef aksine daha zor bana göre.

eger çalışmıyor ev hanımı isenız ideal olan kardeşler arası 2,5-3 yaş. ben çalışan bir anne olacağım için bu sorunun cevabını kendıme bıle veremiyorum maalesef:))) çalışırken cok zor belkıde tek çocuk düşünecegım

Oğlum 20 aylıktı hamile olduğumu öğrendiğimde şimdi 26 aylık aslında zor olacak ama nasip böyleymiş bi arada büyürler ama 1.5 2 yaşda küçük aslında çünkü oğlum anne bebeği daha hep kucak istiyo ilgi istiyo kucağıma alamıyorum artık bakalım doğunca nasıl olacak

eger çalışmıyor ev hanımı isenız ideal olan kardeşler arası 2,5-3 yaş. ben çalışan bir anne olacağım için bu sorunun cevabını kendıme bıle veremiyorum maalesef:))) çalışırken cok zor belkıde tek çocuk düşünecegım

benim kardeşim öğretmen sizin yaşınızda ve şu anda üçüncü çocuğa hamile,hepsi arka arkaya oldu .iki yıl ücretsiz izin artı bir yıl daha izin aldı ,iki kızı var beraber tek başına büyütüyor.yaşlandığımda etrafımda birileri olur diyor kendine hak veriyorum takdir ediyorum.bu insanın kendiyle alakalı tek çocuk garip olur.düşünmesi yapmasından zor valla olunca birde bakmışsın büyümüş.:1:

Saolun cevaplar için belki eylül ayı gibi düşüneceğim kısmet.kızım için 2 ay önce işten ayrıldım şu an bana çok bağımlı görüşmediğimiz zamanların acısını çıkarıyo sanki biraz daha beklemekte fayda var sanki

Kızım 2 yaşında ikinci çocuğu ne zsman yapmalıyım çok kararsızım
Canım bence şuan tam zamanı madem ikinci çocuğu da düşünüyorsun..Hem aralarında yaş farkı az olur beraber büyür giderler..Benim abimle aramda 2 yaş var mesela büyütürken gerçekten cok zordur mutlaka ama sonrası rahat oluyor işte.Ay valla ben daha bir tane doğurmaya cesaret edemiyorum canım çok cesaretlisin valla :KK9:

Back
X