İkinci çocuk sorusu sizi rahatsız ediyor mu

İlk çocuğum o kadar zordu ki. Hala öyle sayılır. Bu soru gelince cinnet geçirip geçiresim geliyor

2. Sorulsa yine iyi bana ikinciyi yap belki ikiz olur üçüncü gebelikle uğraşmazsın diyen oldu

Yooo bu çıkarımı yapan da sadece sensin . Büyük bir dertlenmem olduğunu da sen çıkardın yakın çevreden birkaç kere sorma durumu da yok tamamen uydurdun yani özetle kendini övmeye çalıştın ama geçmedi hahah

Güzel yorumun için teşekkürler. Seni kucaklamak istedim çok yakın hissettim kendime . Şuanda mutlu ve huzurlusundur umarım sevgiler

Maalesef meraklı bir toplumuz. Bekarsındır ne zaman evleneceksin derler. Evlenirsin çocuk ne zaman derler. Çocuk yaparsın 2. çocuk ne zaman derler. Bu böyle 3.4. çocuğa kadar gider. Çok takılmayın sorarlar da sorarlar böyle hep.

Övmek derken?? Forumda bir insanla kişisel sorunun olmadan bilenmek normal değil. Gayet normal bir yoruma bu kadar öfkelenip övmek olarak algılamana sebep olacak bir durum da yaşamadık sizinle. Çok ilginç

Güzel yorumun için teşekkürler. Seni kucaklamak istedim çok yakın hissettim kendime . Şuanda mutlu ve huzurlusundur umarım sevgiler
Teşekkür ederimm şükür mutluyum herşey çocuk değil dünyada.. sende bu konuda kimseye açıklama yapıp enerjini harcama düşürme enerjini.. herşey vaktine göre yaşanır..

Ben bekarim, artik ne zaman evleneceksin diyene koca bulursan yarin diyorum

Birinde de ahahayt niye evleneyim ayol, bekar kalip alayina gidiyorum demistim.

Artik ellemiyorlar beni

Doğum şekli ,emiyor mi/mama ,2. Çocuk hiç değişmez benim kızım 10 aylıkken ikinci çocuk muhabbeti başlamıştı oğlum olun ca da amaan yeter iki tane bukez tupleri baglat diyen oldu. Yani çocuk sayisini sen değil çevrem belirler değişmez

Evet. O soruların hiç ardı arkası kesilmez çünkü. Ne zaman düğün,ne zaman çocuk, ikinci ne zaman? Yapınca ikinciyi niye yaptın ki derler. Milletin ağzıyla iş yapılmaz yani.
Ben doğurdum bana niye sezaryen, mama veriyo musun, gece uyuyo mu, su verdin mi gibi gibi saçma sapan sorular geliyo. Hatta hamileyken dıdısının dıdısı benim için turunc tembeldir bebek bakmaktan ne anlar demiş. Hayatı boyunca evime bir kez bile gelip elimden su içmiş insan değildi

Benim de abim evlendiğinden beri ee onlarda yok mu diyorlar benim kuku bitti yengemin kukusuna geldi size ne yahu seks hayatından resmen kocan içine boşalıyor mu boşalmıyor mu sorusu bu özel diye bir şey var
Sokakta da ele ele tutuşan çift görseler ayıplarlar.

Oysa ki çocuğu olup sonradan olmayan kişiler de var.ee yaş faktörü de var

işi gücü kendini övmek onun.hep de sorun sende bende.ne kocasında sorun var ne ilişkisinde ne kendisinde ne çevresinde.mükemmel biri kendileri.

Övmek derken?? Forumda bir insanla kişisel sorunun olmadan bilenmek normal değil. Gayet normal bir yoruma bu kadar öfkelenip övmek olarak algılamana sebep olacak bir durum da yaşamadık sizinle. Çok ilginç
Kendinizi övüyorsunuz evet sürekli.ben senelerdir buradayım hayatinizla ilgili bir tane olumsuz durum paylaşmadiniz. Hem bir sürü sevgiliniz olmuş, üstelik yakışıklı, zenginlermiş.evlendiğiniz kocanız da çok kaliteli, elit biriymiş.kendiniz de cok eğitmliymişsiniz.hayatiniz hem şahane geçmiş.mümkün mü yani böyle birşey? Peygamber kızı olsanız olmaz yani.

Birinciyi doğurdun eğitimini verdin mükemmel bir hayat sağladın da ikincisi kaldı. İnsanlar çok hadsiz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…