ikinci çocuk...

Songulipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
349
97
98
33
Merhaba arkadaşlar benim 1yaşında kızım var ikinci çocuğu istiyorum ama zorlanır mıyım bilmiyorum, cesaret edemiyorum açıkçası eşim de çok istiyor. ikinci çocuğu olanlar çok zorlandiniz mi?

Ben zorlanirim düşüncesiyle bekledim bekledim oğlum 12 yaşını bitirdi şimdide 1 senedir uğraşıyorum olmuyor keşke hiç beklemeden yapsaydim diyorum hatta olursa hemen arkasından 3. Bile düşünmeye başladım. Yani demem o ki düşünüp istiyorsanız çok beklemeyin ;)

Ben zorlanirim düşüncesiyle bekledim bekledim oğlum 12 yaşını bitirdi şimdide 1 senedir uğraşıyorum olmuyor keşke hiç beklemeden yapsaydim diyorum hatta olursa hemen arkasından 3. Bile düşünmeye başladım. Yani demem o ki düşünüp istiyorsanız çok beklemeyin :KK66:

Bazen bende öyle düşünüyorum ya olmazsa diye korkuyorum ama ikisine birden nasıl baş ederim bilmem :)

Zaten
Çok sıkıntı yapıyor san 4-5 ay sonra denemeye başla olup doğana kadar bebeğin büyümüş olur zaten :)
Çok sıkıntı yapıyor san 4-5 ay sonra denemeye başla olup doğana kadar bebeğin büyümüş olur zaten :)
Çok sıkıntı yapıyor san 4-5 ay sonra denemeye başla olup doğana kadar bebeğin büyümüş olur zaten :)[/QUO

Zaten adet düzensizliğim var, hemen öyle hamile kalmam diye düşünüyorum. Sakıncası yoksa sizinki neden olmuyor acaba? Söylemek istemiyorsanız da sorun değil :KK66:

Zaten

Zaten adet düzensizliğim var, hemen öyle hamile kalmam diye düşünüyorum. Sakıncası yoksa sizinki neden olmuyor acaba? Söylemek istemiyorsanız da sorun değil :KK66:
Sebepsiz bir sorun yok. Adetlerimde düzenli ama olmadı Allah ın takdiri zamanı var demekki :)

Nasip allah hayirlisini versin. Soğan kurunu denediniz mi çok faydasını gördüm ben belki de onun sayesinde hamile kaldım bilemiyorum.

Nasip allah hayirlisini versin. Soğan kurunu denediniz mi çok faydasını gördüm ben belki de onun sayesinde hamile kaldım bilemiyorum.
Demedim diğer ay hamile kaldım ama maalesef kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım şimdide 6. Ayim işte olmuyor bekliyorum soğan suyunu sık yapmak zararliymis DİE yapmadım

Demedim diğer ay hamile kaldım ama maalesef kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım şimdide 6. Ayim işte olmuyor bekliyorum soğan suyunu sık yapmak zararliymis DİE yapmadım

üzüldüm sizin adınıza inşallah yine hamile kalırsınız. 4-5 ay deneme süresi varmış diye biliyorum yanilmiyorsam

Back
X