IKINCI DEFA BOSANMA DAVASI AÇMAK

Elz2323

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
85
47
3
28
Mrb arkadaşlar size bi sorum olacak 4 yıldır evliyim eşimle anlaşamıyoruz 1 yıl önce boşanma davası açtım ancak araya aileler girdi sözler verildi bir şans daha ver tekrar deneyin arada çocuk var falan denildi tm dedim ama yine aynı seyleri yaşadım simdi tekrar boşanma davası acacagim öncekinde anlaşmali boşanmaya yanaşmadı
Dün abisiyle konuştum kendisiyle muhattap olmuyorum anlaşmalı olsun uzamasın konuşun kendisiyle dedim ama büyük bi ihtimal çekişmeli olacak yine

1 yıl önceki hakaret küfür öldürmekle tehtit ettiği mesajlari var elimde onları şimdi dava acarken tekrar kullanabilir miyim sizce çünkü bu defaki tartışmalar hakaretler hep yüz yüze oldu elimde mesaj falan kanit niteliğinde cok bir sey yok onceki mesajlari kullanabilir miyim acaba çünkü amacim nasil davrandığını karakterini kanatlamak mahkemede

Kullanırsınız tabiki mesajların ekran goruntulerini alın kaybolmasın

Daha önce dava açıp vazgeçtiyseniz önceki gerekçeleri bu davada kullanamazsınız. Davadan vazgeçince onları “affettiniz” sayıyor mahkemeler çünkü.

İkinci kez bir araya geldikten sonra yaptığı şeyler varsa onları kanıtlamanız gerek.

Eğer o kanıtlarla dava açıp sonra vazgeçmişseniz tekrar kullanamıyorsunuz, yasal olarak davanızı çekerek eşinizi affetmiş oluyorsunuz dolayısıyla kanıtlar bir daha dava konusu olamıyor

Konu sahibi, önceki davada, sizin bir dava dilekçeniz vardı. Eşinizin de buna cevap veren bir dilekçesi olması lâzım.
Önceki davayı siz, eşiniz bir cevap dilekçesi vermeden önce mi çekmiştiniz, verdikten sonra mı ?

Son düzenleme:
Canım önceki davan cekismeli miydi. Bir de bu tehditleri falan onceki davanda konu ettin mi. Bir de o davayi takipsiz mi bıraktın yoksa feragat mi ettin. Bu soruların yanıtını alırsam sana daha sağlıklı cevaplar verebilirim

Çekişmeliydi kullandim mesajlari dava dilekçemde dava gorulmeden aracı girdi araya davayi kapattık

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun lakin size evladının annesine zerre saygısı olmayan küfür edip ölümle tehdit edebilen bir insanı sırf aileler araya girdi diye affetmekle hatta yapmışsınız çünkü zaten evladınin annesini zulmü reva gören bir adam zaten evladına da hayrı olmayacaktır dualarim sizinle insaAllah o adamdan hayırlısı ile kurtulup evladinizla bir ömür mutlu mesut yaşarsınız ...

Kull
Kullanamazsınız 6 ayda zaman aşımı oluyor bana 1 sene önce bunları demişti demeniz birbsey kanıtlamaz.Sadece sahidiniz varsa onları tanık gösterebilirsiniz

Aileniz şahitiniz olsa olmuyor mu illa şahit mi olmuş olmaları gerekiyor onun musallat olmasından iyidir şahit olmayan birinin şahit olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…