IKINCI DEFA BOSANMA DAVASI AÇMAK

Ailenizden ya da arkadaş çevrenizden kimse tanık olmadı mi bire bir görmek zorunda değil ne bileyim ondan kaçıp ailene saginmissinidir falan
Bilenler var tabiki suan ailemin yanindayim zaten ama yeterli olur mu ki

arkadasım sizin gibi bir davadan döndü ikinci dava da hiçbir sey alamadı adamdan maddi olarak, şok olmustum ilkinde affetmesi yaşananları kabul etmesi anlamına mı ne geliyormus öyle bir sey demişti bi araştırın.

Aldatma icin boyle. Hakaret kufur ve tehdit icin de affedildi sayiliyor mu?

Cok pismanim zaten o zaman afettigimi ailem çok araya girdi bi sans ver cocuklar var diye off insallah anlaşmaliya ikna edebilirm

Şöyle konu sahibi ilk açtığı davada kullanmış bunları. Sonra davadan feragat etmiş, orda kullandığı delilleri açacağı ikinci davada kullanmaz.
Bu durumda adam aslinda ikinci defa biraraya gelmeyi o delilleri kullanamasin diye yapmis sanki. Kurnaz yani.

Uyaptan dava dosyama baktim aracı gelip konuştuğunda bizimle feragat ettim diye hatırlıyorum ama dava karar dosyasını okudum biraz once her iki taraf da durusmaya gelmedigi icin dava kaldırıldı yazıyor 08 2019 da dava açılmış 03 2020 de gelen olmadığı için dava kaldırılmış görünüyo

Bu durumda kullanabilir miyim eski belgeleri acaba

Uzlaşmacı geldikten 2 3 ay sonra mahkemeden tebliğ gelmişti bize yani uzlaşmanın yaptığı sey isleme koyulmamış oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…