• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci defa korona olan var mı ?

Bende aynı sebeple foruma girdim konuyu gördüm. 23 martta corona oldum geçti,şimdi 3 ay tam bitmeden coronoamıyım diye testte yaptırdım. İnanılmaz bir nefes darlığım var hava verildi. Ama bende alerjik astım var. Arabada klima çarptı asıl düşüncem bu fakat yinede tırsıyorum olan varmı acaba üstüste? Test sonucu yarın sabah çıkarmış:KK43:
Bendede alerjik astim var bugunlerde bende de nefes darligi ve yogun sekilde cigerlerde hirlama oluyo.
Sizinki mevsimsel olabilir.
Bu arada brn alerjik astimdan dolayi bugun aşı oldum gakip ettiniz mi sizede cikmis olabilir

Geçmiş olsun inşallah değilsinizdir. Bende hastanede yattım berbat bisey ama şimdi etrafımdaki herkes 6 ay bulaşmaz sana diyorlar doğruluğu ne kadar bilmiyorum 🤷‍♀️

Eşim de bende iki kez geçirdik
Eşim ilkinde çok ağırken ikinci de hafif atlattı
Ben ilkinde orta düzeyde geçirdim
Ikinci defa da biraz daha ağırdı
Kişiye göre degisiyor sanırım

Köyde oldugunuz için belki soguktan üşütmüşsunuzdur
Havalar serin malum
InsaAllah biseyiniz yoktur

Geçmiş olsun inşallah değilsinizdir. Bende hastanede yattım berbat bisey ama şimdi etrafımdaki herkes 6 ay bulaşmaz sana diyorlar doğruluğu ne kadar bilmiyorum 🤷‍♀️
Çok zor gerçekten
Şuan aynı belirtilerle Başetmeye çalışıyorum :(
Ben hiç güvenmedim sen atlattın rahat ol diyenlere , hala dilkat ediyorum elimden kolonya düşmez , aeni en son gördüğümüzde de kolonya sıkıyordun sonra covid haberini aldık deyip dalgasını geçenler bile oldu

Havalar serin malum
Kaç ay ara ile oldu peki ?

Aralık ayında covid geçirdim, bir kaç ay önce aynı semptomlarla ağlayarak kosa kosa acile gittim, bütün tetkikler yapıldı covid testi dahil, çok şükür değilmişim. Doktorlar 9 ay geçmeden ara ara normal bunları yaşaman dedi.
Peki o semptomlar ne zaman geçti ?
ben hayatımda ilk defa yaşadığım o iğrenç belirtileri yaşıyorum yine iki gündür :( asla gerileme yok belirtilerde
Evime döner dönmez teste gideceğim eve girmeden

Havalar serin malum
İlk defa koronada hissettiğim hisleri yaşıyorum , ben de inşallah üşütmedir diyorum ama işte iç sesim daha gerçekçi dinlemek istemiyorum onu

Peki o semptomlar ne zaman geçti ?
ben hayatımda ilk defa yaşadığım o iğrenç belirtileri yaşıyorum yine iki gündür :KK43: asla gerileme yok belirtilerde
Evime döner dönmez teste gideceğim eve girmeden
Sırt ağrısı, zor nefes alma, baş ağrısı, inanılmaz halsizlik ve öksürme. Şikayetlerim buydu 3 5 güne geçti. Ama halsizlik bende 6 aydır devam ediyor hiç geçmedi, önceden çok rahat yapabildiğim şeyleri hala dinlenerek yapıyorum gücüm yetmiyor sanki hiç birseye.
Corona olma ihtimaliniz varmı köyde, birileriylemi görüştünüz?

Eşim ilkinde kullandı ilaç
Bende ikinci de kullandim
Belirtiler de aynı olanda vardı yeni belirtiler de vardı
Pozitif çıktığınız halde ilça kullanmadan nasıl atlattınız ? Ben de şuan kullanmak istemiyorum hiç birşey ama ilkini o kadar ağır geçirdim ki napacağıöı bilmiyorum kafam milyon

Pozitif çıktığınız halde ilça kullanmadan nasıl atlattınız ? Ben de şuan kullanmak istemiyorum hiç birşey ama ilkini o kadar ağır geçirdim ki napacağıöı bilmiyorum kafam milyon
Hafif geçirdigimiz seferde ilaç kullanmadik
Siz hastaneye yatmişsıniz sizin ki daha ağırdı demek
Ağır geçirdiklerimizde ilaç kullandık
Bitki çayları vitaminler vs. Herkesin bildiği şeyleri de uyguladık

Hafif geçirdigimiz seferde ilaç kullanmadik
Siz hastaneye yatmişsıniz sizin ki daha ağırdı demek
Ağır geçirdiklerimizde ilaç kullandık
Bitki çayları vitaminler vs. Herkesin bildiği şeyleri de uyguladık
Çok geçmiş olsun
Peki ilkinden sonra antikor testi yaptırmış mıydınız

Ben Ocak sonu çok ağır hastanede yayarak korona geçirdim ama çok zor geçti
Dünden beri aynı his olan üşüme et ağrısı halsizlik be nefes darlığı yaşamaya başladım , memlekette köydeyiz en erken yarın akşam evinde olacağım ve gece hemen gidip test yaptıracağım ama çok üzgünüm ....
Çok zor atlatmıştım şuan bana ne olduğunu bilmesem de moralim çok çok çok bozuk
AranıZda ya da çevrenizde ikşnci defa geçiren poZitif hikayeleri duymak istiyorum sanırım
Bildiğime göre ağır geçirenler daha çok antikor üretip 6 ay hastalığı kapmıyorlar hafif geçenlerde bitminden itibaren iki hafta içinde tekrar pozitif çıkan tanıyorum ama.Bir de zencefilin çok olumlu etkisi olduğunu okudum zencefil çayı deneyebilirsiniz bu süreçte

Son düzenleme:
Bildiğime göre ağır geçirenler daha çok antikor üretip 6 ay hastalığı kapmıyorlar hafif geçenlerde bitminden itibaren iki hafta içinde tekrar pozitif çıkan tanıyorum ama.Bir de zencefilin çok olumlu etkisi olduğunu okudum zencefil çayı deneyebilirsiniz bu süreçte
Evde zencefil yok maalesef şuan

Antikorum yüksekti evet ama yine de korkuyor insan 🥺 aynı belirtiler olunca

Geçmiş olsun.tekrar geçiren çok kimi hafif kimi agır.siz kontrolü elden bırakmayın moralinizi yüksek tutun bedene destek verin.
Bol sıvı sebze meyve ile gıdanıza daha özenli davranın.
Unutmayın ki daha öncede atlattınıx

Back
X