• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci defa korona olan var mı ?

Arkadaşım neden ünlem atıyorsunuz. Başkası mi yazıyor karşınızdakine ünlem atmak kızmak mi? Bunu da gördüm
Test sonucunuz çıktı mı? Eşimle bende iki ay önce covid geçirdik, eşim çok ağır atlattı hastanede yattı, ben daha hafif geçirdim. İki gündür yine biraz öksürük başladı eşimde, çok tedirginim aynı şeyleri yaşamaktan :KK43: Test sonuçları da yumurtlama döneminde negatif çıkıyor :KK43:
Negatif benim ki
İnşallah sizinki de değildir
Test yaptırmayı düşünüyor musunuz
Kandan da bakıldı bana
Baya tetkik yapıldı

Negatif benim ki
Kandan da bakıldı bana
Baya tetkik yapıldı
Kandan bakıldı derken? Kandan covid olup olmadığı anlaşılamaz ki. Sürüntü bakılması gerekirdi sizin yaptırdığınız covid testi değil. Ben pozitif olduğumda akciğer röntgenim kan tahlillerim temizdi. Negatifim diye eve gittim sürüntü sonucum pozitifti.

Ben gecen temmuz olmustum. Orta agir gecirdim. Ama martta yine zaturre oldum. Hala asiri terleme, cok kucuk serinlikte oksurme, bazen halsizlik oluyor. Dikkat etmek lazim bagisiklik cok zayifliyor

Negatif benim ki
Kandan da bakıldı bana
Baya tetkik yapıldı
Ne güzel sevindim adınıza. İnşallah değildir, şikayetleri artar yada devam ederse yaptıracağız. Kötü bir süreçti o yüzden sanırım biraz evham da yapıyorum, Allah kimseye yaşatmasın tekrarını.

Kandan bakıldı derken? Kandan covid olup olmadığı anlaşılamaz ki. Sürüntü bakılması gerekirdi sizin yaptırdığınız covid testi değil. Ben pozitif olduğumda akciğer röntgenim kan tahlillerim temizdi. Negatifim diye eve gittim sürüntü sonucum pozitifti.
Hem sürüntü hem kan hem akciğer hepsine bakıldı

Belirtiler neydi siZde

Belirtiler neydi siZde
Ateş, öksürme, bacak ağrısı, halsizlikti ilk başta. Ilk gittiğimde üşütmüşsün dediler çünkü röntgen ve kanlar temizdi. Ama yinede sürüntü verdim. Covid değilim diye çıktığım hastaneden akşamına covid oldugumu ogrendim. Zaten sonradan sırt ağrım başladı tat ve koku gitti. Siz bence sürüntü verin

Nasıl böyle kolay covid olabiliyorsunuz ? Demekki önlem konusunda biraz daha titiz olmanız gerekiyor ... geçmiş olsun.

Ateş, öksürme, bacak ağrısı, halsizlikti ilk başta. Ilk gittiğimde üşütmüşsün dediler çünkü röntgen ve kanlar temizdi. Ama yinede sürüntü verdim. Covid değilim diye çıktığım hastaneden akşamına covid oldugumu ogrendim. Zaten sonradan sırt ağrım başladı tat ve koku gitti. Siz bence sürüntü verin
Sürüntü verdim zaten , tam 22 saat sonra düştü e nabız a be negatif şükür ..
Diğerleri de yapıldı zaten durumum da iyiye gidiyor şükür ama o yaşadığım korkuyu ben bilirim ...

İyi çok şükür bir şikayeti kalmadı, insan bir kere bu bela hastalığı geçirince çok tedirgin oluyor, ben gereksiz evham yapmışım sanırım :)
Ya tedirgin olmamak zaten mümkün değil ki , covid olduğumda nerden nasıl kaptım aklım şaştı Çünkü aşırı dikkat ediyordum aşırı hem de ...
Rabbim uzak etsin

Back
X