Arkadaslar,
Toplam 4 kaliteli embriyo denedim olmadi bu bir isaret midir? Daha denemeli miyim durmali miyim? Acaba benim icin cocuk sahibi olmak hayirli degil mi? Eger hakkimda hayirli olsaydi Allah vermez miydi? Cok uzgunum ama devam edip etmemekte kararsizim. Bir isaret bekliyorum sanki. Allah o test kagidindaki kucuk rakamlari, o test cubuklarindaki tek cizgiyi gorenlere meyvesiz bos agacla gibi hissedenlere sabir versin!
eğer hakkında hayırlısı olsaydı allah verirdi. daha2.denemende vazmı geçiyorsun burda 7-8 deneyenleri gördükki bende 4.denemede buldum sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak vaktin dolunca elbet sende bebeğine kavuşacaksın
merhaba devam etmek için hep bier neden vardır
ben şu anda 37 yaşındayım 6 yıllık evliyim 1 aşılama 4 tüp bebek denemem oldu 1 tüp denememde yalnış tedaviden yarım kaldı
evliliğimizin 4 yılına eşimin varikosel ameliyatını benim aşılama ve tüp bebek denemelerini 2 kere normal gebelikle düşük bir kerede 2.tüp deneme sonrası oluşan hamileliğimin devam etmemesi nedeniyle kürtajı sığdırdık....ayrıca hsg histereskopi yaptırdık bir sürü genetik testler yaptırdık bu arada kanda pıhtılaşma problemim çıktı şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum...
ve ben türkiyenin en uzak köşelerinin birinde karadenizin en uç noktasında yaşıyorum çalışıyorum ve sayısını unuttuğum kadar çok zaman yollarda geçti ömrümüz...hem maddi hem manevi hem psikolojik zorluklarımız oldu yaş ilerlediği için zaman çok önemliydi yollar uzak olduğu için çok yorucuydu..
ama olmadı ve biz geçen yıl ekim başında bu sefer yeni bir tüp bebek denemesi için ankaraya gidecektik....
ve eylülde sürpriz oldu adetim geçmeden arkadaşımın içine doğması nedeniyle yaptığım öğlesine bir testte gözlerime inanamadım HAMİLEYDİM:...
yıllardır aslında belirgin hiçbir problemimiz olmamasına rağmen gebeliklerimin de olmasına rağmen devamı gelmemişti..
allahıma binlerce şükürler olsun ki şu anda 8 aylık hamileyim ve oğlum olacak inşallah mayısın ilk haftası inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğime kavuşucam..
demem o ki umut her zaman vardır ve bir yıllarca yollarda başka yerlerde tedavilerde aradık yavrumuzu ama bebeğimiz aslında burdaymış ve zamanın gelmesini bekliyormuş...
inşallah allahım hepimize her isteyene nasip eder anne olnayı...
Arkadaslar,
Toplam 4 kaliteli embriyo denedim olmadi bu bir isaret midir? Daha denemeli miyim durmali miyim? Acaba benim icin cocuk sahibi olmak hayirli degil mi? Eger hakkimda hayirli olsaydi Allah vermez miydi? Cok uzgunum ama devam edip etmemekte kararsizim. Bir isaret bekliyorum sanki. Allah o test kagidindaki kucuk rakamlari, o test cubuklarindaki tek cizgiyi gorenlere meyvesiz bos agacla gibi hissedenlere sabir versin!
Arkadaslar,
Arkadaslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?