İkinci defada olmadi! Bu bir isaret mi?

Elansome

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
37
0
36
İngiltere
Arkadaslar,
Toplam 4 kaliteli embriyo denedim olmadi bu bir isaret midir? Daha denemeli miyim durmali miyim? Acaba benim icin cocuk sahibi olmak hayirli degil mi? Eger hakkimda hayirli olsaydi Allah vermez miydi? Cok uzgunum ama devam edip etmemekte kararsizim. Bir isaret bekliyorum sanki. Allah o test kagidindaki kucuk rakamlari, o test cubuklarindaki tek cizgiyi gorenlere meyvesiz bos agacla gibi hissedenlere sabir versin!

canim demeki hakinda hayirlisi belkide allah su an bizleri intiham ediyor sen hic vazgecme devam umarim en kisa zamanda sende habis kalirssin ............

işallah son negatif olur herşeyin vakti saati varmış canım bizimde sınavımız bu sabredip dua etmek tabi birde mucadele..içindeki sese kulak ver o seni yönlendirecektir..bence yılmak yok yola devam

saaakınnn bırakma lütfen

benim halam düştü bu hataya şimdi 47 yaşında ve bilsen nasıl pişman...ve ne hikayeler var ne zorlukların uğraşıların ardından gelen kıymetli değerli bebekler var...senin sonunda daha çok mutlu olman için biraz daha emek vermen gerekiyor belki....dilerim en kısa zamanda kavuşursun

Son düzenleme:
Söyle dusunmelisin arkadasim bence. Senin evladinin her birey gibi bu dunyaya bir gelis amaci var. Calisacak insanlara faydali olacak asik olacak evlenecek aile kuracak ..... Dolayisiyla dunyamiza gelis zamani cok onemli. Senin yavrunun dunyaya gelme zamani suan degildi belkide.

Elbetteki yilma. Rabbim derki isteyin veriyim. Sen iste cok iste ama her istediginde hayirlisini iste.

rabbim tez zamanda mucize haberlerini okumayi nasip etsin.

daha 2 deneme yapmışsım nİye bu kadar yılgınsın anlam veremedİm doğrusu.
Öle düşünmektense evladıma kavuşmanın daha vaktİ gelmemİş dİye düşünmek lazım.herşeyİn bİr vaktİ zamanı var.

Maddİ ve manevİ gücün olduğu sürece denenmelİ bence yılmayın arkadaşlar.İnsanlar 11 kez deneyİp 11.denemesİnde evlat sahİbİ oluyor.

İmtİhan dünyası herkes bİr şekİde İmtİhan oluyor.
Rabbİm tez zamanda hepİnİzİ hayırlıısıyla evlat sahİbİ etsİn İnş.

Rabbİm emeklerİnİzİn karşılığını tez zamanda versİn İnş.hayırsızmış ondan olmadı demeyİn.embryonuz kalİtelİmİş çok güzel ama herşeyden öte rabbİm ol dİcek öle olucak.embryısu kalİtesİz olup çocuk sahİbİ olan da var.herşey allahtan.
Hakkınızda hayırlısı olsun.hayırlısıda hepİnİzİn evlat sahİbİ olması olsun.her zaman böle dua etmİşİmdİr.ve şİmdİde sİzler dualarımdasınız.

Ben de buradan hepimize dua ediyorum arkadaslar. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Allah hepimize hayirli evlatlar versin.

eğer hakkında hayırlısı olsaydı allah verirdi. daha2.denemende vazmı geçiyorsun burda 7-8 deneyenleri gördükki bende 4.denemede buldum sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak vaktin dolunca elbet sende bebeğine kavuşacaksın

Elinden gelen kac deneme acaba? Bu herkesin imkanlarina gore degisir ama 3. Denemeden sonra olma sansi cok dusuyor deniyor.

merhaba devam etmek için hep bier neden vardır
ben şu anda 37 yaşındayım 6 yıllık evliyim 1 aşılama 4 tüp bebek denemem oldu 1 tüp denememde yalnış tedaviden yarım kaldı
evliliğimizin 4 yılına eşimin varikosel ameliyatını benim aşılama ve tüp bebek denemelerini 2 kere normal gebelikle düşük bir kerede 2.tüp deneme sonrası oluşan hamileliğimin devam etmemesi nedeniyle kürtajı sığdırdık....ayrıca hsg histereskopi yaptırdık bir sürü genetik testler yaptırdık bu arada kanda pıhtılaşma problemim çıktı şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum...
ve ben türkiyenin en uzak köşelerinin birinde karadenizin en uç noktasında yaşıyorum çalışıyorum ve sayısını unuttuğum kadar çok zaman yollarda geçti ömrümüz...hem maddi hem manevi hem psikolojik zorluklarımız oldu yaş ilerlediği için zaman çok önemliydi yollar uzak olduğu için çok yorucuydu..
ama olmadı ve biz geçen yıl ekim başında bu sefer yeni bir tüp bebek denemesi için ankaraya gidecektik....
ve eylülde sürpriz oldu adetim geçmeden arkadaşımın içine doğması nedeniyle yaptığım öğlesine bir testte gözlerime inanamadım HAMİLEYDİM:...
yıllardır aslında belirgin hiçbir problemimiz olmamasına rağmen gebeliklerimin de olmasına rağmen devamı gelmemişti..
allahıma binlerce şükürler olsun ki şu anda 8 aylık hamileyim ve oğlum olacak inşallah mayısın ilk haftası inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğime kavuşucam..
demem o ki umut her zaman vardır ve bir yıllarca yollarda başka yerlerde tedavilerde aradık yavrumuzu ama bebeğimiz aslında burdaymış ve zamanın gelmesini bekliyormuş...
inşallah allahım hepimize her isteyene nasip eder anne olnayı...

[HAMİLEYDİM:...
yıllardır aslında belirgin hiçbir problemimiz olmamasına rağmen gebeliklerimin de olmasına rağmen devamı gelmemişti..
allahıma binlerce şükürler olsun ki şu anda 8 aylık hamileyim ve oğlum olacak inşallah mayısın ilk haftası inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğime kavuşucam..
demem o ki umut her zaman vardır ve bir yıllarca yollarda başka yerlerde tedavilerde aradık yavrumuzu ama bebeğimiz aslında burdaymış ve zamanın gelmesini bekliyormuş...
inşallah allahım hepimize her isteyene nasip eder anne olnayı...[/QUOTE]

Canim cok sevindim senin adina. Allah saglikla bebegini kucagina almayi tadini cikarmayi nasip etsin. Demekki hicbirsey yapmasaymissinda cocugun olacakmis. -:)

ahh bir bilsek hiçbirsey yapmasak ta bir gün çocugumuzun olacagını oturup beklesek ama sanslı mıyız o kadar acaba biz de?

eylül hamİle olduğunu bİlmİyordum.demek hemde kendİlİğİnden geldİ oğlun.senİn adına çok sevİndİm.1 ay sonra hayırlısıyla oğlun doğucak İnş.kendİne ve bebİşİne çok İyİ bak.öptüm senİ.

canim 6.da 7. de yada 12.de hamile kalanlar var onlar yilmadan bu yola bas koymuslar basarmislar sen 2 kerede pes ediyorsun.pes etmek yok.hayat acimasiz her zaman istedigini vermiyor insana o zaman sen almasini bileceksin.yilmadan vazgecmeden denemeye devam canim.umut oldukca denemeye devam insallah.dualarla kûrlerle teavilerle denemeye devam.rabbim insallah en kisa zamanda iyi haberini vermeni nasip eder.

merhaba elan,

Canim dur bakalim sen daha ikinci denemede pes bayragini ckeiyosun, sakin boyle bana cocuk sahibi olmak hayirli degil diye dusunme, demekki seninde dunya sinavinin boymus ama sabirla, dua ile bu sinavida vericem insallah de...

Bende 4. denemede oglumu kucagima aldim, hemde umutlarin bitii dendi anda simdi 4 aylik olcak oglum, her gecen gun yeniden doguyorum oglumla, sende sabir edip bekliycen ve sabrninin mukafatini alcan insallah, sakin karamsarliga dusme, yasadiklarin cok zor hepimiz o gunlerden gectik, her deneme bir hayal ama husranla sonuclandimi, kendine gelmen cok kolay ollmuyor, ilk denemede ben gunlerce, gecelerce agladim.. eism uzulmesin diye yaninda aglama bile agliyamiyordum, banyoda musluklari acip agliyodum, ikinci kimyasal gebelik tamam oldu derken, bir anda olmadini ogrenmek daha farkli bir duygu, iki yil ara verdim anca kendime geldim, 2 yil sonra 3. dneeme yine olmadi, bi daha denemeye cesaret edemiycem derken, bir gun bebeklerimin yani embriyolarimin donuk oldu merkezin onune kaybolup tesadufen onunde kendimi bulunca tamam dedim, bebeklerim beni bekliyor, hemen basladim tedaviye ikiz gebelik, sevincten ucuyorum, mutlulugum tarifi yok... ama bebislerimin birini 23 haftalik kucuk kalbi durunca, benimde dunyam durdu ama diger bebegimin icin guclu olmaliydim, ve rabbimin izni ile bebegimi kucagima aldm.

sende her yasadin uzuntu seni yikmasi yerine daha da gucelndirsin canim...benimki agliyo... allah yar ve yardimcin olsun

canim pes etme bence cünkü bende öyle yapiyorum bende 3defa tüp bebek yaptim hepside cok iyi kalitede embiryoydu yani Blastosi embiryodular doktorlar bize %90sans vermisti hic soru isareti kalmasin diye tüm testleride yapmistik genetik test histereskopi vs.cok sükürki hic birinde birsey cikmadi ama gel görki Rabbim ol demedikce olmuyor bir türlü tutunma olmadi bende hic problem yokken daha 3hafta önce aldim 3üncü negatifi ama yinede pes etmedim Rabbimden umudu kesmedim herseyde vardir bir hayir biz yinede mücadelemizi devam edelim pes etmeyelim taki Rabbim nasip edene kadar ben 4üncüyü Ramazan ayindan sonra yine düsünüyorum ama bu sefer korkuyorum ya olmazsa yine diye ama bide böyle düsünüyorum belkide busefer olacak bilemeyiz biz bunu.Rabbim insallah mükafatimizi verir bize.bizide evlat sahibi yapsin insallah en kisa zamanda,
sakin pes etme bu sinav bizim icin.

Son düzenleme:
Allah'ım sabır versin,güç versin bize...Okudukça sizleri Allah'ım bir tek ben değilmişim diyorum ve güç alıyorum.2 tüp bebek denemesi ve negatif benim de.Ve ilk ikisi blast embriyo.Ve transfer edilen 4 embriyoda 1.kalite (3ü blast tı)Buna rağmen olmayınca insan tabiki umutsuz oluyor.Sayısız başarı hikayesi okudum bunca zaman.Allah'ım bizi de o kulların gibi sevindir diyorum.

3 aşılama ve 1 tüp bebek negatif benimki de. hala kendimi toparlamış değilim. musluklar açık. akıtmak istersen hazır. mayıs gibi 2. düşünüyorum. acelem yok diyorum benimkisi artık hayattan kendim için zaman kazanmak. işte şu ay yaptıracağım. üzmeyeyim kendimi. moralim düzgün olsun. beklentim var. beklenen yola çıkar inşallah. bende diyorum bazen pes mi etmeliyim, kaderim de yok mu? ama hiç olmazsa kendimiz için denemeliyiz. eşlerimiz için denemeliyiz. yeniden hayata umutla bakmak için denemeliyiz. Elimden geleni yapıyorum demek için denemeliyiz.

Allah var olduğu için hala umudumuz olmalı.

Bazen cocuklarina kotu davranan anne babaalari goruyorum uzuluyorum, onlar icin cocuklarinin hicbir kiymeti yok. Bilmiyorlar bizim o tecrubeyi yasamak icin ne kadar gozyasi doktugumuzu. Bazen de hayirli olmayan sorumsuz evlatlari goruyorum korkuyorum bu kadar emek bu kadar cabadan sonra ya hayirli bir evladim olmazsa diye.

Acaba negatif sonuc alan bizler cok mu stres yaptik o yuzden mi olmadi?

Bu ay yeniden basliyorum Allahin izniyle. Moral verdiniz destek oldunuz Allah hepinizden razi olsun hepimizin kucagi hayirli saglikli evlatlarla dolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…