• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci demede şanşım daha mı yüksek.....?

gayebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
5
0
36
Gaziantep
senağlamabugün tüp bebekle ilgili ilk kez maiileri okudum dayanamadım yazmak istedim..
5 senelik evliyim..bir kez hamile kaldım..bebek gelişmediği için 3 aylıkken kürtaj lmak zorunda kaldım...
sonrasında çok denedik ama sonu hüsran..doktora tekrar gittiğimizde yapılan tetsler sonucu kordonlarımda sorun olduğunu ve çocuk olma şansının 0 olduğunu, ya tüp bebek ya da kordon ameliyatı olmam gerektiğini söyledi..tabii ilk bebek nasıl oldu bu şekilde anlamadık...biz tüp bebeği seçtik..ilki malesef olmadı...doktoru ve biz çok umutluyduk...ama içimde bi his ilki tutmayacak dedi ve tutmadı...bir hafta önce negatif sonucu aldık..yakın zamanda ikincisi denencek..dotorum şansımın yüksek olduğu söyledi...
öyle mi gerçekten?? tabii en başta allahın işi ve kısmet..
yeni üye olduğumun için biraz acemiyim...
yardımcı olursanız sevinirim....

senağlamabugün tüp bebekle ilgili ilk kez maiileri okudum dayanamadım yazmak istedim..
5 senelik evliyim..bir kez hamile kaldım..bebek gelişmediği için 3 aylıkken kürtaj lmak zorunda kaldım...
sonrasında çok denedik ama sonu hüsran..doktora tekrar gittiğimizde yapılan tetsler sonucu kordonlarımda sorun olduğunu ve çocuk olma şansının 0 olduğunu, ya tüp bebek ya da kordon ameliyatı olmam gerektiğini söyledi..tabii ilk bebek nasıl oldu bu şekilde anlamadık...biz tüp bebeği seçtik..ilki malesef olmadı...doktoru ve biz çok umutluyduk...ama içimde bi his ilki tutmayacak dedi ve tutmadı...bir hafta önce negatif sonucu aldık..yakın zamanda ikincisi denencek..dotorum şansımın yüksek olduğu söyledi...
öyle mi gerçekten?? tabii en başta allahın işi ve kısmet..
yeni üye olduğumun için biraz acemiyim...
yardımcı olursanız sevinirim....

merhaba
Gerçekten tüplerde bir problem var ise bu durum tüp bebek yöntemiyle gebe kalma şansınıda etkiler(şansı düşürür)Bu nedenle rahim filmi iyi değerlendirilmeli ve tüp problemleri tüp bebek işlemi öncesi halledilmeli(Laparoskopik operasyon ile)

Back