ikinci dogum dahami kolay olur sizce

aysima81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.009
16
116
44
Almanya
merhabalar benim ucv yasinda bi oglum var simdi 31 haftalik hamileyim birinci dogumun iki gun surdu cok zordu simdi ikinci dogumum olucak ama cok korkuyorum .hani toplumda bi inanis varya ikinci dogum kolay olur diyesizce dogrumukafamçokkarıştı

merhabalar benim ucv yasinda bi oglum var simdi 31 haftalik hamileyim birinci dogumun iki gun surdu cok zordu simdi ikinci dogumum olucak ama cok korkuyorum .hani toplumda bi inanis varya ikinci dogum kolay olur diyesizce dogrumukafamçokkarıştı

Canım kesinlikle ikinci doğum çok kolay oluyor ve ilkinde bilmediğin için o duyguyu fazla algılayamıyorsun ama ikincide o muhteşem duyguyu yani normal doğumla bir bebek dünyaya getirmenin büyüsünü daha güzel yaşıyorsun.

canim cok uzuldum olu dogum yapisina insallah cok saglikli bebeklerin olur insallah ilerde .normal dogumda zor guzelim

liley inan cok tesekkur ederim bu soru icimi kemiriyodu bu olaya bu boyuttan hic bakmadim

ikinci süper bebeğim inan bana.
Ben ikinci bebeğimin doğduğu anı yani o anda yaşadığım mucizevi duyguyu bir daha hiçbirşeyde yaşayamam herhalde.
Allahıma bunun için şükrediyorum.
hala düşündükçe tüylerim ürperiyor ve gerçekten çok kolay oldu doğumhane safhası 15-20 dakika sürdüyerimseniben
İnşallah seninde öyle olur
:1hug:

canım zaten normal yapmıstım ıkıncı kolay olurmu bende merak ettım. :)

Hüzün_yılı
canım ölü doğum olduğu için sana muhtemelen suni sancı verilmiştir.
Eğer öyleyse yani suni sancıyla daha zor oluyormuş diyorlar.
Çünkü suni sancı kesintisiz oluyormuş.
İnşallah ikinci bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım

Hüzün_yılı
canım ölü doğum olduğu için sana muhtemelen suni sancı verilmiştir.
Eğer öyleyse yani suni sancıyla daha zor oluyormuş diyorlar.
Çünkü suni sancı kesintisiz oluyormuş.
İnşallah ikinci bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım

canım suni sancı verdıler ama ınankı ben hıç sancı hıssetmedım bır gece boyunca uyudum sadece sabaha karsı suyumu patlattılar 3 saat öldum oldum dırıldım.

canım suni sancı verdıler ama ınankı ben hıç sancı hıssetmedım bır gece boyunca uyudum sadece sabaha karsı suyumu patlattılar 3 saat öldum oldum dırıldım.

Canım halka arasında bile bilinir:"ölü bebek yürümez" denir
yani bebek yaşamıyorsa doğmak için uğraşamaz.doğum kanalında ilerlemeye çalışmaz.Sanırım o yüzden o kadar zor oluyor.
Allah sağlık versin bak ikinci doğumunu daha kolay yaparsın inşallah

:1hug:evet canim ikinci dogum daha kolay oluyor:emir_bebek:genelde böyle benimde ikinci cok kolay oldu hastaneye yetisemedik Ambulansda dünyaya geldi:roflol:...tam 36 dakika sürdü sancinin baslangici ile dogumun bitisi....:bbo:cenabi Allah sana ve diger dogum günlerin yaklasan arkadaslara kolay dogum nasip etsin....:1hug:

canim kusura bakma dalmisim oglumda kucagimdaydida canim.sanirim cevap veren arkadasim dogru soylemis hakli olu oldugu icin zorluk cekmisindir .insanlah allah sana saglikli bebekler verir :1hug::emir_bebek:

karismak gibi olmasin canim huzun yili ama guzelim biraz bekle toparlan yasadiklarin kolay deyil guzelim,inaniyorumki tekrar anne olucaksin .biraz sabret

canım psıkolojık olarak ıyıyım çok sukur rabbım sabrını verıyo.su an yıne ıstıyoruz ama saglık olarak sorun olurmu onu merak edıyorum cunku doktor bu konuda bısey solemedı....

canimya agzindan bal damliyo insallah dogumumu yapar benimkide seninkide kolay olur .sana yazarim .icimi rahatlatttin .herkez beni cok korkutuyodu ikinciside birincisi gibi daha beter falan sagolasin.

pekı sımdı hamıle kalsam acaba bı zararı olurmu henuz 2 ay oldu dogum yapalı ramazan bayramında yaptım..

Hüzüncüm sen çok istiyorsun belli ama biraz zamana ihtiyacın var.en az 6 ay.
Çünkü doğumdan sonra vücudun hormonların falan normale dönmesi 6 ayı buluyormuş.
Şimdi bir doktora sorsan sana daha uzun bir süre de söyleyebilir.
Çünkü enikonu bir doğum yapmışsın sen.Düşük falan da değil ki.
Allah hayırlısını nasip etsin hakkınızda.

canim bak ben normal dogum yaptim almanyada yasiyorum.benim doktorum saglikli dogum yapmama nazaran her kadin bir dogum yaptiktan sonra en az iki sene beklemeli dedi bunye tekrar toplansin diye .sanirim senin icinde oyledir .nacizane bilgim bu canim

insallah temennileriz gibi olur insallah aman benimde yolda olmasin saka makada gercekten sizler icimi rahatlattiniz cok tesekkurler

Back
X