ikinci dogum dahami kolay olur sizce

Benimde 2.hamileliğim Ama Bence Ilkte InsAN Bişey Anlamiyor Ikincide Tecrübeli Oluyor Duyduğuma Görede 2.doğumlar Daha Kolay OluYormuş Ama Ben Kismetse 2.yide Sezeryanla Dünyay Getireceğim..

hüzün Yili Sizdemi Tekirdağlisiniz

sezeryan bilmedigim bisey bana cok urpertici geliyo .ama sanirim sen zorluk yasamadin .insallah sende allahin izniyle bebeyini eline alirsin:emir_bebek:

tek temeliğim doğumumun kolay bir şekilde gerçekleşemesini rabbimden istiyorum gerçi ameliyatla olacak zaten ama sonrası zor birde kış ayı üşütmemek ameliyat yerlerini lazım ne diyeyim allah kolayını şifasını verir inşallah herkese cümlemize kolay doğumlar nasipe tsin rabbim..

sag saglim bebeyini eline alirsin insallah.ama dedigin gibi dikkatli ol saglik cok onemli ben ilk dogumum normaldi ama kendime bakamadim bazi sebeplerden dogumdan sonra tekrar hastaneye yattim 40 ates .gouslerimden kan geliyodu .logusalik kani gelmedi birikti yani iki hafta hastanede kaldim cok kotuydu oluyodum nerdeyse .senağlama

:1hug:evet canim ikinci dogum daha kolay oluyor:emir_bebek:genelde böyle benimde ikinci cok kolay oldu hastaneye yetisemedik Ambulansda dünyaya geldi:roflol:...tam 36 dakika sürdü sancinin baslangici ile dogumun bitisi....:bbo:cenabi Allah sana ve diger dogum günlerin yaklasan arkadaslara kolay dogum nasip etsin....:1hug:

gerçekten cok sanslıymıssın bakalım ben ne yapcam heran dogurabilirim ikinciyi.
bugün yarın olcak inşlaah 5 dk olur biter ilki fazla zor olmadı dogum evresi10-15 dk sürmüştü ama sancı cok uzun sürdü.
allah yardımcım olsun... benim gibi olanlarada :2:

:1hug:evet canim ikinci dogum daha kolay oluyor:emir_bebek:genelde böyle benimde ikinci cok kolay oldu hastaneye yetisemedik Ambulansda dünyaya geldi:roflol:...tam 36 dakika sürdü sancinin baslangici ile dogumun bitisi....:bbo:cenabi Allah sana ve diger dogum günlerin yaklasan arkadaslara kolay dogum nasip etsin....:1hug:

inş. canım ben de şimdi biraz rahatladım henüz hamilemiyim değil miyim bilmiyorum ama 2. bebeğimizi artık düşünüyoruz inş. bizimde senin ki gibi kolay olur ....

merhabalar benim ucv yasinda bi oglum var simdi 31 haftalik hamileyim birinci dogumun iki gun surdu cok zordu simdi ikinci dogumum olucak ama cok korkuyorum .hani toplumda bi inanis varya ikinci dogum kolay olur diyesizce dogrumukafamçokkarıştı
merak ettim acaba ikinci doğumunuz nasıl geçti yakın zamanda bende ikinci doğumumu yapıcam.

Back
X