Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar facebook ta gezerken önüme bir kaç tane ikinci el markalı kıyafetlerin satıldığı siteler çıktı. Sizce ikinci el kıyafetler konusunda sizler ne düşünüyorsunuz.
Burdada satiliyor bit pazarinda .
Alipta kilodan yada baska durumdan giyemeyen giyilmeyen kiyafetleri daha uyguna ucuza aliyorsun tonlarca para yerine az veriyorsun tabi sıfır almak daha iyi ama
Burdada satiliyor bit pazarinda .
Alipta kilodan yada baska durumdan giyemeyen giyilmeyen kiyafetleri daha uyguna ucuza aliyorsun tonlarca para yerine az veriyorsun tabi sıfır almak daha iyi ama
Benim konum bile var dur atiyim linkini bit pazarinin da dolan orda aradigin birseyi , sattigin takas etmek istedigin herseyi koyuyorsum ha bide bebekler cocuklar icin bolumde var o baska forumda ama
marka kıyafetler satılıyor çoğunlukta ama iade vs sıkıntı orjinallik de tartışılır tabi. ama hoşuna giden bişey varsa deneyebilirsin. ben bi ara sarmıştım buna çok şükür kurtuldum