İkinci El Ürün Sitesindeki Satıcı

Maalesef
En kötüsü de aldığım ürün eşime sürpriz yapmak istediğim bir şeydi. Kısa süre sonra ihtiyacı olacaktı sıfırı zaten artık bulunmuyor bulabilsem sıfırını alacaktım bir daha ikinci el bir şey almaya da cesaret edemem hevesim biraz kursağımda kaldı
Hayırlısı kısmet değilmiş ☹️
Benim de başıma geldi hatta öyle vardı ki bu 2.el sitelerde halen bile yeni yeni bişeyler öğreniyorum her alışverişte.

Siz değil karşı taraf iptal ederse herhangi bir kesinti olmaz.
Gardrops garip bir site. Daha önce yüklediğim bir ürün defalarca satıştan kaldırmama rağmen hala satışta duruyor. Mesaj atanlar, teklif gönderenler oluyor. Ben durumu açıklıyorum ama direk sipariş verenler de oldu. Satıcıyla irtibat kurup almak daha mantıklı.

EA5DD32A-3EEE-4C13-A7F1-B0EB621A71DD.webp

Böyle bir mail geldi direk sipariş iptal etme kısmından değil de destek merkezinden iptal etmemi istediler.
Benzer sorun yaşayan olursa diye eklemek istedim.

Eki Görüntüle 3244563

Böyle bir mail geldi direk sipariş iptal etme kısmından değil de destek merkezinden iptal etmemi istediler.
Benzer sorun yaşayan olursa diye eklemek istedim.
O formdan direkt mesajla sorununa çözüm bulursun, sipariş iptal edilir paran da tarafına iade edilir.

Ben ürünü hiç iptal etmedim, üç gün göndermeyince bana iptal hakkı geldi, o zaman iptal ettim.
Param kesintisiz bir şekilde yattı, bence bir dahakine siz de böyle yapın.
İkinci siteler can ya 💕 küsme bence bir kötü deneyim için.

Online alışveriş için T ile başlayan site bana daha güvenilir geliyor en azından bir sorun olduğunda canlı destek sayesinde çözüme kavuşuluyor. Bahsettiğiniz siteyi bilmediğim için çok yorum yapamayacağım fakat neresi olursa olsun almadığın ürünün kuruşuna kadar iade yapılmalı.

O formdan direkt mesajla sorununa çözüm bulursun, sipariş iptal edilir paran da tarafına iade edilir.

Ben ürünü hiç iptal etmedim, üç gün göndermeyince bana iptal hakkı geldi, o zaman iptal ettim.
Param kesintisiz bir şekilde yattı, bence bir dahakine siz de böyle yapın.
İkinci siteler can ya 💕 küsme bence bir kötü deneyim için.

Online alışveriş için T ile başlayan site bana daha güvenilir geliyor en azından bir sorun olduğunda canlı destek sayesinde çözüme kavuşuluyor. Bahsettiğiniz siteyi bilmediğim için çok yorum yapamayacağım fakat neresi olursa olsun almadığın ürünün kuruşuna kadar iade yapılmalı.

Mailde bahsettikleri gibi form doldurdum gün içinde eksiksiz iade yaptılar kızlar 🙏🏻
Maillere de çok hızlı dönüş yaptılar sağ olsunlar.
Bir daha böyle bir alışveriş yapmak durumunda kalırsam mutlaka mesaj atıp ürünün akıbetinden emin olacağım çok teşekkür ederim sizlere de 🥰

Mailde bahsettikleri gibi form doldurdum gün içinde eksiksiz iade yaptılar kızlar 🙏🏻
Maillere de çok hızlı dönüş yaptılar sağ olsunlar.
Bir daha böyle bir alışveriş yapmak durumunda kalırsam mutlaka mesaj atıp ürünün akıbetinden emin olacağım çok teşekkür ederim sizlere de 🥰
Evet öyle yapman daha iyi olur. Once bir teyitles. Çünkü belki de çoktan uygulamayı silmişlerdir,boşu boşuna bekleme

Evet öyle yapman daha iyi olur. Once bir teyitles. Çünkü belki de çoktan uygulamayı silmişlerdir,boşu boşuna bekleme
Kesinlikle bana ders oldu 🥹 tecrübesizlik bir dahakine kullanmak durumunda kalırsam dikkatli olacağım

Ürünü aynı anda birkaç farklı yere koyabiliyor satıcılar. O yüzden satıcı ve alıcının yorumlarda "ürün hala mevcut mu?" şeklinde teyitleşmelerine şahit olmuştum. Büyük ihtimalle farklı bir platformda satışı gerçekleşmiştir.

Merhaba
Daha önce ikinci el ürün alınıp satılan yerlerden alışveriş yapmamıştım bugün ilk defa denedim ve pişman oldum.
Ürünü satın alıp ücretini ödedim ama satıcı kişisi ürünü daha önce sattığı için gönderemeyeceğini iddia ediyor.
Madem ürünü sattı neden hala satıştaydı? Bu yaptığı yasak değil mi? Bir yaptırımı yok mu?
Siparişi iptal etmek zorundayım bu durumda sanırım ama ürün koruma ücreti adı altında bir ücret aldılar ürünü alamadığım gibi bu ücret de durduk yere benden kesilecek galiba
Ne saçma bir şey başına böyle bir şey gelen oldu mu? Yapabileceğim bir şey yok mu? 😕
Sonuç çıkar mı bilmiyorm ama cimer'e şikayet edin

Merhaba
Daha önce ikinci el ürün alınıp satılan yerlerden alışveriş yapmamıştım bugün ilk defa denedim ve pişman oldum.
Ürünü satın alıp ücretini ödedim ama satıcı kişisi ürünü daha önce sattığı için gönderemeyeceğini iddia ediyor.
Madem ürünü sattı neden hala satıştaydı? Bu yaptığı yasak değil mi? Bir yaptırımı yok mu?
Siparişi iptal etmek zorundayım bu durumda sanırım ama ürün koruma ücreti adı altında bir ücret aldılar ürünü alamadığım gibi bu ücret de durduk yere benden kesilecek galiba
Ne saçma bir şey başına böyle bir şey gelen oldu mu? Yapabileceğim bir şey yok mu? 😕
Satıcı iptal edemiyor mu? Hiç alışveriş yapmadım ama o iptal etmeli gibi geliyor bana size olumsuz birşey yansımaması için.

Back
X