Sizi seviyor mu sevmiyor mu bilemem;ama arzuladığını, arada cinsel çekim olduğunu düşünmüyorum. Bence karşılıklı ten uyumunuz yok, yani aslında boşanmak için ciddi bir sebep var ortada. Cinsellikten iğrenç bir şeymiş gibi bahsettiğinize mideniz kalktığına göre görevmiş gibi yapıyorsunuz. Cinsellik oturmadan neden çocuk sahibi oldunuz? Keşke zaman verseydiniz bu konuda birbirinize. Sizin probleminiz hamilelik sonrası klasik cinsel isteksizlik değil bence, genel olarak cinsel olarak uyumunuz yok, siz soğuk ve görev gibi yaklaşıyorsunuz; adam da zevk almıyor, zevk vermiyor, size de eziyet oluyor.
Adam da klasik Türk erkeği, çocuk da oldu sizi muhtemelen boşayamaz, bizim toplumumuzda boşanmak hâlâ çok büyük tepki alıyor malum. Sizi boşamaz ama dışarıda başka kadınlarla olur, ben gece geç gelmelerinden hoşlaşmadım; sizi aldattığını bile düşündüm.
İlk olarak düzgünce konuşup çözüm bulmaya çalışın, terapi, psikolojik destek vs. Baktınız değişiklik yok, boşanın ya da aldatılmayı kabulleneceksiniz gibi duruyor. Klasik