İkinci eş kuma meselesi

Evet ikimizin karakteri de aynı baskın karakteriz. O benim isteklerimde hiç yapıcı olmadığı için ben de yapamıyorum. Ablası falan hep diyor yuvayı dişi kuş yapar sen yapıcı olacaksın ama bunca hakaretle bana enayilik geliyor
Evli kalmak istemiyorsanız gibi görünüyor. Yada ne istediğinizi bilmiyorsunuz biraz düşünün derim
 
Nasıl yani ? Ben de burada dertlesiliyor sanıyordum resmen dalga geçiyorsunuz
Canım bırak kim dalga geçiyorsa geçsin bu bir evlilik hayatı ve sen kendini mutsuz hissediyorsun burda dertleşmek istemişsin iyi yapmışsın şimdi öncelikle eşinizle oturup cinsel hayatınız hakkında ince bir konuşma yaptınızmı onun neleri sevdiyini sizin neleri sevdiyini oturup konuştunuz mu şimdi diyeceksinki neden direkt cinsel konuyu söylüyorsun sebebi şu. Evlilikte aşk ilk sırada gelir ikinci sırada cinsselik vardır bir süre sonra aşk monotolaşır ve ilk sırayı cinselliğe bırakır eyer cinsellikte monotonlaşırsa işte onun yerini soğukluk alır bu arada çoçuguniz kaç yaşinda
 
Son 10 gündür böyle yaptı. Normalde haftada 2 kez falan çıkar. Diğer zamanlar gelince çocukla oynar ilgilenir. Birden bire uzaklaşır ve yine aynı muhabbetten kavga ederiz. O sıralarda da eve geç gelir bu şekilde. He tabi normal zamanda evet çocuğumu da dışarı çıkaramıyorum
Arkadaşlarıyla denize gidiyor çocuğunu götürmüyor, gezmeye gidiyor, çocuğuna hapis hayatı yaşatıyor. Eve gelince 10 dakika oyalamasını dahil ilgi sanıyorsunuz muhtemelen. Çocuğunuz için sürekli evde olmakta sağlıklı değil hiçbir açıdan. Ama herşeye onun için katlanıyorsunuz. Diyecek birşey yok. 🤷 Sizi dışarı çıkarmayan adamdan çocuk yapmakta o çocuğa baştan haksızlık zaten.
 
Müsade etmiyor..
Arkadaşım sen anasın ana. Kocaman kadın olmuşsun. Herif senin velin değil. O adam çocuğunu düşünmüyorsa sen düşüneceksin. Belli yaştan sonra insan anasına babasından bile izin almaz. Değil ki elin herifinden izin istiyorsun. Sen ona gitme diyormuşsun o seni tınlıyor mu ki sen onu bu kadar tınlıyorsun. Çocuğun olsam nasıl kızarım sana. Annem beni alırdı yanımıza da yiyecek bir şeyler alırdı parklarda gezdirirdi. Sen yapamaz mısın şimdi bunu çocuğuna ? Sebep ? Herif izin vermiyor...
 
Arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum ve ben de derdimi anlatmak istedim. Bu eşimle bu şekilde 3 ya da 4. Kavgamız. Artık ben çok yoruldum. Konu şu ki evlendigikizden beri benim cinsel soguklugumdan şikayetçi. Ve ikinci kez bana ona yeterli olmadigim için ikinci eş imasinda bulundu. Canım çok yanıyor. İlk zamanlar ben dokudizgindim hamilelikle birlikte isteksizlik oldu çünkü midem kaldirmiyordu. Sonrasında çocuk derken kendimi saldım. Benim savunmam da şu; Eşim çok kıskanç beni dışarı markete bile göndermeyen biri sosyal hayatm yok arkadaşlarım gidip geliyor sadece. Beni kendi de gezmeye çıkarmıyor benle hiç plan yapmıyor hep arkadaşlarıyla yapıyor denizler kamplar. Böyle olunca da benim ona karşı istediği bir şeyi yapasim gelmiyor onun benim isteklerime önem vermediğini gördüğüm için. Sürekli giden bir insan değil normalde haftada bir iki anca gider. Bayram tatilinde cozuttuiyice gecelere kadar eve.gelmedi gelince de sabaha kadar dizi izledi yanımda yatmadım artık çıldırdım patladım ve bana her zamanki gibi gerekçe olarak kadınlık yapmadığını uzaklaştığını söyledi.
İlişki sıklığı ise mümkün olduğunca gün aşırı olmazsa haftada 2 mutlaka oluyor. Adetliyken bile onu tatmin etmek için ne derse yapıyorum. Midem bulansa da. Ama niye hala doymuyor anlamadım. Geçenlerde porno izlediğini gördün iki ay önce gene izlemiş. Bunları hep söylediğimde bana senin yüzünden gün içinde kadın değil odun gibisin yatakta da çok iticisin dedi. Çok kırgınım çocuk olmasa bir saniye durmayacağm oysa ki beni çok seviyor ve 4 sene peşimden koştu. Ama bana koyduğu yasaklar işte benim ona olan ilgimi azaltiyor. Cinsel manada da onun isteğini yapasim gelmiyor. Ama bunun üzerine bu 4. Tartışma ve çözülmüyor. Bu döngü hep böyle devam ediyor ne o geri adım atıyor ne ben. Sonunda hep sevdiğimiz için ayrilamicagimiz için barisiyoruz. Çok toksik geliyor bana. Ben anneme gidicem diyorum çocuğu bırak kıyamete kadar git diyor halbuki gitmemi istemiyor. Ben napicam bilmiyorum şu an yine aynı durumdayız canım çok sıkkın.
Konu sadece ilişkinizin toksik olması mı gerçekten.
Aynen çok seviyor seni aşkına kul köle
 
Canım bırak kim dalga geçiyorsa geçsin bu bir evlilik hayatı ve sen kendini mutsuz hissediyorsun burda dertleşmek istemişsin iyi yapmışsın şimdi öncelikle eşinizle oturup cinsel hayatınız hakkında ince bir konuşma yaptınızmı onun neleri sevdiyini sizin neleri sevdiyini oturup konuştunuz mu şimdi diyeceksinki neden direkt cinsel konuyu söylüyorsun sebebi şu. Evlilikte aşk ilk sırada gelir ikinci sırada cinsselik vardır bir süre sonra aşk monotolaşır ve ilk sırayı cinselliğe bırakır eyer cinsellikte monotonlaşırsa işte onun yerini soğukluk alır bu arada çoçuguniz kaç yaşinda
Çocuğum bir yaşında. Çok teşekkür ederim pozitif yaklaşımınız için . 💐 Yani konuşmadık o evliliğin başından beri afederisniz gözü kapalı uyur halde oluyor o sırada. Ben bunu sevmiyorum enerjimi düşürüyor. Ben daha canlılık istiyorum aksi halde ilgimi çekmiyor. Ama o uyuması benim itici olmamdanmış çok odunmuşum anca öyle yapabiliyormuş ihtiyaç görme gibi. Bana resmen öyle dedi. Halbuki her sonunda sorardım iyi miydi falan diye hep de öyle der. Sorun ne anlamiyorum
 
Evet ikimizin karakteri de aynı baskın karakteriz. O benim isteklerimde hiç yapıcı olmadığı için ben de yapamıyorum. Ablası falan hep diyor yuvayı dişi kuş yapar sen yapıcı olacaksın ama bunca hakaretle bana enayilik geliyor
Sana yapılan muameleyi hakaret olarak algılamana sevindim zira gerçekten öyle. Kıskançlık değil yaptığı eziyet zulüm. Sevmek hiç değil. Kim zannetmiyor bu pezevenk kendini markete çıkmamak ne demek ya
 
Bunların hepsi toksiklikten kaynaklaniyor
Sende haklısın. Adam toksiklikten kuma teklif ediyor. Hazırda bekliyor haberin olsun. Bi bakmışsın çocuğuna yeni kardeş gelir aklın şaşar.
O yüzden çıkartmıyor evden seni.
Kendi karı kız peşinde, karısı da adam peşine düşer diye bu evhamı.
Evdeki hanımı artık bu denyoyu beğenmez biliyor çünkü. Çünkü kişi kendinden bilir işi. Hiç baskın değilsin. Adam senin üzerine toprak atmış haberin yok. Kusura bakma böyle.
 
İnşallah ne güzel yaklaşımınız çok teşekkür ederim 💐 ben cinsel soguklugumu onun bana değer vermemesine sadece yatak performansı beklemesine bağlıyorum. Mesela ondan saçımı sevmesini oksamasini istesem benlik değil şefkat bana şehvet lazım diyor. Ben şefkat de istiyorum diyorum. Gel sana başka şekilde göstereyim diyor. O işi de uyuyarak yapıyorsun hiç benim tarzım değil diyorum naapyim sen iticisin anca öyle oluyor diyor.
Arkadaşım sana büyü falan mı yapıldı ? Bu muhabbeti yapan iki insan mı sevgisinden ayrılmıyor? Sen çıksana marketine (tabi ekonomik şiddet de yapıyordur paran da yoktur yüksek ihtimal) gitsene parka bahçeye ne takıyorsun onu ya.
 
Bide cinsellik olmayışı adli olarak evlilik birliğinin bitmesi bir kusur sayılıyor ve kusurlu olarak siz gozukurseniz tazminat alamıyorsunuz bu konuyu avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama bildiğim bu .tabiki buna neden olan sebepler eşinizin bu tutumu artı başka şeyler .terapiste giderseniz ikinizin eksik olduğu yerler belirlenir sizin eşten beklentiniz üçüncü bir ağızdan ifade edilir onunda sizden beklentisi .denenebilir bir yol
 
Arkadaşım sana büyü falan mı yapıldı ? Bu muhabbeti yapan iki insan mı sevgisinden ayrılmıyor? Sen çıksana marketine (tabi ekonomik şiddet de yapıyordur paran da yoktur yüksek ihtimal) gitsene parka bahçeye ne takıyorsun onu ya.
Çok doğru. Nasılsa iki kavga edip oturuyorlar popo üstü. Bari kısıtlı yaşamasın.
 
Eşinizin sizi hiç aldatmadığından emin misiniz? Size böyle davranan, bunları söyleyen birinin gece gelmemeleri ve arkadaşlarıyla yaptığı tatiller bana çok masum gelmedi açıkçası. Günahını da almak istemem ama bu ihtimalin üzerine de düşünün bence.
 
Back
X