ben senin yerinde olsam eşime eski eşinle görüşme,arama sorma gibi laflar etmek yerine hiç oralı olmam.eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyeceksin derler ya(bu bir deyim aman yanlış anlaşılmasın).son derece cool takılırım bahsi geçerse hiç oralı değilmiş gibi "e o napıyor iyi miymiş " falan bile derim.bu arada hep bakımlı olurum,yatakta da kendimi fazlasıyla gösteririm.çocuğa da son derece sevecen davranırım.ilk yıllar bu sorun devam edebilir ama bakar ki o kadın eski eş kenidne dönmeyecek bir daha, mecbur o da yolunu çizer.
siz dövündükçe eşinizin aklı ona gidecek,siz dırdırcı kadın olacaksınız o kafa rahatlatan.bu durumda adam da nefes almaya onun yanına gitmeye başlayacak.o kadının ekmeğine kendiniz bal sürmüş olacaksınız.
ben sana kesinlikle katılmıyorum ben olsam kıyameti koparırım ki, adı geçtiği zaman bile adını ağzına nasıl alırsın diye burnun getirirdim şimdi ağzına bile alamıo adını, ondan bahseldiği zaman da '' o '' diye bahsedio, eğer cool takılsaydım rahat rahat bahsederdi, şimdi bu arkadaşımızın ki daha ileri boyutta geniş davrandığı taktirde yanında bile konuşabilir telefonla, eski eş de de umutlar daha çok yeşerir düzelio yeni eşi de umursamıo acaba durumları mı iyi değil vs kuruntularla daha çok yapışır. bence ölçülü bi biçinmde eşini tanıdığın kadar sesini yükselt. erkek milletine aslaaaa yüz verilmeeez arkadaŞIM geçen haftaya kadar sinirlendiğinde alltan alırdım bağırırdı tamam aşkım sakin ol derdim kaybetmekten korktuğum için, ama tepeme çıktı artık hizmetçi gibi davranmaya başladı, ama gçen hafta boaşanmayı göze alarak evin içinde kendimi yırttım o bana vurmadan ben ona vurdum hayatımda ilk defa bu derece biriyle tartışma yaşadım baktım ki şaşkın ördek gibi bana bakıo devam ettim dozu azaltarak. bana da arkadaşım dedi böyle yap diye sustukça abarttı üstüne geldi bide böle dene dedi ben çok başarılı oldum erkekler sustukça tepelio