ikinci eş olmak

ay gerçekten şaştım kaldım :53: 19 yaşındaki bir çocuk yapıyor bunu bir de.... of allahım daha neler göreceğiz bu dünyada... eşin ne diyor peki bu duruma ya da bir şeyler yapıyormu hiç konuştu mu oğluyla?

ne diicem kocaman adam bişey demedi ben içten içten çok kızdım ama allaha havale ettim aradan 2 ay geçti geçenlerde kavga etmişler işyerinde bbaş parmağını kırmış birbirlerine girmiş ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çoktim:1::1::1::1::1:

evlenmiş boşanmış olmasını da geçtim o ....çocuklardan bıktım nefret ediyorum evime gelip söz ve nişan yüzüklerimi çalmış bütün evi altüst etmiş iç çamaşırlarımı giyinme odasına bi köşeye toplamış bunu yapan 19yaşında erkek çocuğu bide bana fiili saldırıda bulundular geberir inşallah hırsızlık yapması para için değil maddi olarak çok üst seviedeler zatn maddi olarak yapılsaydı (ki keşke öyle olsaydı) şeytana uymuş cahil eli uzun vs diicem de küfür ederk bu hareketi yapması beni katil edecek kadar sinirlendiriyor

bu arada yakın zamanda eşimle tartıştık sinirle ayrılma kararı aldık, aşşağılık çocuklar da dumuş bunu, neyse ikigün sonra eve geri geldim, tlfonunu karıştırdım o pislik eşime msj yazmış(oğlu), elin karısına pırlanta alıyorsun anamada al gel yarın barıştırcam sizi demiş ama daha büyüğünü al demişç delirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm telefonu parçaladım sonra kavga tabiki,neyse yatamadım ben hırsımdan, uyudu benimki gittim hattını kırık telden çıkardım kendi telime takrım cvp yazdım inatikam alıcam yaa baban kööpek gibi yalvardı geldi annemin kapısında ağladı zırladı beni geri getirdi,sen annenle ilgili hayallerini biraz daha ertele bence çünkü hamileyim(çok korkuyorlarmış ya hamile kalırsam diye görümceme söylemişler) ayrıca yüzüğü çaldığını inkar etti ben napacam ihtiyacm mı var demişti, ben msjda ekledim hani yüzüğümü sen çalmamıştın hırsız sen çalmadın da benim yüzüğümden daha büyük nasl itiyorsun nasıl eminsin küçük olduğundan hırsıııııııııııııııııııııızzzzzz, iyiki çalmışsın ama teşekkür etmem lazm çünkü daha büyüğünü aldı 1 krat canım şuan parmağımdaki dedim...sonra zatn birbirlerine girmişler bu olaydan kısa zaman sonra. bana hayatım boyunca bu tür şeyler çok vasat gelmiştir, ama eşini kıskanmayan tek hayvarn domuzdur onu da allah bile reddetmişti, konu eş olunca ve başka kadın olunca en masum kadın bile çirkefleşebirlir hiç pişman değilim.

bizimki kesin olarak bitti kızlar. benim için yaptığı fedakarlıklara ve girdiği risklere pişmanmış. daha bugün tekrar eski karısıyla mesajlarını gördüm tesadüfen. tel masada mesaj ekranı açık duruyodu tesadüfen gördüm. oğlunun okuluyla ilgiliymiş. ama artık farketmiyor zaten. daha önce sayamadığım kere ayrılıp barıştık, ve genelde çaba gösteren dönen o oldu, ama bu sefer o da bitirdi kendi hayatlarımıza dönelim dedi. veee bir eski eşin bir hayatı daha mahvedişini tekrar tekrar izlediniz sayın seyirciler.:42: umarım kimsede bir daha seyretmek durumunda kalmayız.

bizimki kesin olarak bitti kızlar. benim için yaptığı fedakarlıklara ve girdiği risklere pişmanmış. daha bugün tekrar eski karısıyla mesajlarını gördüm tesadüfen. tel masada mesaj ekranı açık duruyodu tesadüfen gördüm. oğlunun okuluyla ilgiliymiş. ama artık farketmiyor zaten. daha önce sayamadığım kere ayrılıp barıştık, ve genelde çaba gösteren dönen o oldu, ama bu sefer o da bitirdi kendi hayatlarımıza dönelim dedi. veee bir eski eşin bir hayatı daha mahvedişini tekrar tekrar izlediniz sayın seyirciler.:42: umarım kimsede bir daha seyretmek durumunda kalmayız.

Pes diyorum başka da bir şey diyemiyorum. "kendi hayatlarımız" kelimesi bile çok yersiz. üzüldüm diyemeyeceğim canım üzgünüm. bir seyleri yapmaktan aciz, hayatındaki kadına sahip çıkamayan adamla nereye kadar giderse diye devam etmek gercekten ölüm gibi bir şey olur, ki bu tür beraberliklerin sonu hep buna varıyor. o kadınlara ben sovmekten yoruldum. bir seyleri mahveden kadın ne bulmayı umuyor ki, umduklarını bulamazlar inşallah.

Pes diyorum başka da bir şey diyemiyorum. "kendi hayatlarımız" kelimesi bile çok yersiz. üzüldüm diyemeyeceğim canım üzgünüm. bir seyleri yapmaktan aciz, hayatındaki kadına sahip çıkamayan adamla nereye kadar giderse diye devam etmek gercekten ölüm gibi bir şey olur, ki bu tür beraberliklerin sonu hep buna varıyor. o kadınlara ben sovmekten yoruldum. bir seyleri mahveden kadın ne bulmayı umuyor ki, umduklarını bulamazlar inşallah.

bir de diyorki öğrendiğim iyi oldu senin değmeyen bi insan olduğunu diyo yaa, dün tesadüfen ekran açık kalmış bi de ne göreyim yine mesajlaşmış kadınla. oğlanın okuluyla ilgili falan filan.. benim için yaptıklarına pişmanmış inanabiliyomusun. bir de başıma kalkıyor, ama ben ona beddua etmiycem nefret ediyomuş benden ben ondan etmiyorum. sonuçta çok güzel şeyler de yaşandı, kendi hayatlarımıza dönelim tabiiki, ikimizin hayatı bizim hayatımız olmadan dönelim. o da barışır belki rahatlarlar kadında çocukda bu da. şükür yüzüne bakılır bi bayanım, elim kolum sağlam, iyi bir aileden geliyorum, hiç evlenmedim, işim gücüm de var, ben dönerim eski hayatıma nolacak yani. döndüm bile zaten :12:

annem ve babam boşandı babam evlendi 8 yaşında bir çocuğu var.annem babamla zorunlu olmadığı sürece hiç konuşmadı.konuştuğunda ise en fazla 5 dk sürmüştür ve babam bizi evden alır aşağıda arabada bekler biz ineriz gider yemeğimizi yeriz konuşuruz ve babam bizi geri bırakırdı eve kardeşimi ve beni.yukarı çıkmazdı çıksa da annem ona hiç gel demedi eve davet etmedi .kapıdan giderdi babam.

babamın eşiyle bir kere bile telefonda görüşmemişlerdir.
bir kere rastlantı sonucu markette karşılaştılar eş ve çocukla. annem çocukla konuştu sadece kaça gidiyorsun ismin ne gibi bende bak bu benım annem demiştim çocuğun kafa orada karışmıştı zaten.

ve bu konuşma olurken ne annem ne babamın eşi birbirlerine birşey söylemediler iyi günler dediler birbirlerine ve ayrıldılar bu yani.olması gereken en fazla bu olabilir.

sizinki biraz kıskançlık krizi yaşıyor ve çocuğunu da bal gibi kullanıyor.
eşinizde çocuğuna karşı suçluluk duygusuyla kendini kullandırıyor olabilir.
haklısınız fakat üzülmemeniz gereken bir dönemdesiniz bırakın eşiniz halletsin siz eşinizle aranızı iyi tutmaya bakın...

[COLOR="#FF0000"]tamamen katılıyorum arkadaşa [/COLOR]

bir de diyorki öğrendiğim iyi oldu senin değmeyen bi insan olduğunu diyo yaa, dün tesadüfen ekran açık kalmış bi de ne göreyim yine mesajlaşmış kadınla. oğlanın okuluyla ilgili falan filan.. benim için yaptıklarına pişmanmış inanabiliyomusun. bir de başıma kalkıyor, ama ben ona beddua etmiycem nefret ediyomuş benden ben ondan etmiyorum. sonuçta çok güzel şeyler de yaşandı, kendi hayatlarımıza dönelim tabiiki, ikimizin hayatı bizim hayatımız olmadan dönelim. o da barışır belki rahatlarlar kadında çocukda bu da. şükür yüzüne bakılır bi bayanım, elim kolum sağlam, iyi bir aileden geliyorum, hiç evlenmedim, işim gücüm de var, ben dönerim eski hayatıma nolacak yani. döndüm bile zaten :12:

bu adamlar kendilerini bulunmaz nimet sanıyorlar heralde eski eşleri tarafından birden kıymete binince. küstah, bulunmaz hint kumaşı, tüm kadınların ölüp bittiği erkek taklidi yapmaktan sıkılmadılar mı acaba? çok sinirlendim.
boşanmak çok zor bir iş, kolay alınacak bir karar değil, özellikle ortada bir de çocuk varsa. ona rağmen boşanmış, terkedilmiş ya da terk eden olmuş. gerçekten traji komik buluyorum bu durumları. kim kime demeli acaba değmezmiş diye. sorsan benim için ne yaptın diye. tabi eski eşinin ilişkiyi mahvetmesine izin vermesi haricinde tabi ne yapmışlar acaba büyük merak içindeyim ? ? bunlar iki kadını birden idare etmeyi resmiyete dönüştürmek için aradaki o zavallı çocuğu kullanıyorlar. terbiyesizler. bir taraflarını elletmek, açmak ortada çocuk olunca sorun olmuyor nedense?? hepsi aynı familyadan geliyor bunların. çocuk mu kandırıyorlar. bıraksınlar ya allah aşkına. kim için değmezmiş !

ben ne yapacam eşimin ilk aşkıyım beni çok sevıyor ama beşik kertmesi var dıye onunla evlndi bnden önce o laf ortadan kalksın diye şimdide benmle evlnecek siz olsanız bnm gbi yaparmıydınız evlenir mydiniz bn eşime dedmki git beşik kertmenle evlen çnkü bizim evlnmemze engeldı sonra bnle evln dedm doğrumu yaptım nolur cvp yazınnnnn

ben ne yapacam eşimin ilk aşkıyım beni çok sevıyor ama beşik kertmesi var dıye onunla evlndi bnden önce o laf ortadan kalksın diye şimdide benmle evlnecek siz olsanız bnm gbi yaparmıydınız evlenir mydiniz bn eşime dedmki git beşik kertmenle evlen çnkü bizim evlnmemze engeldı sonra bnle evln dedm doğrumu yaptım nolur cvp yazınnnnn

şaka gibiiiii:53::53::53:
aslaaaaa böle bişiy yapmam yaptırmammm

Niye sevgilinden böyle bişey istedin ki*?
Niye daha doğru önce beşik kertmesi ile evlenmesi:44:

Çok karmaşık geldi bu yazı bana.
1.Eşim demişsiniz ama evli misiniz daha evlenecek misiniz belli değil.
2.Beşik kertmesi gibi saçma bir nedenle ailesine karşı gelemeyip başkasıyla evlenen kişi,ailesini karşısına alıp eşini nasıl boşayacak onu da merak ettim.
3.Boşanılacak kadına yazık değil mi hemcinsinize bunun yapılmasına nasıl göz yumarsınız bu da ayrı bir konu:53::53::53:

Sırf sizinle evlenirken sorun çıkmasın diye bir kadının ülkemiz koşullarında evlenip dul kalmasına göz yummanız çok yanlış bir davranış. Gerçekten birbirinizi çok sevse idiniz, kimsenin günahına girmeden sevginiz için mücadele ederdiniz.

laf ortadan kalksın diye demişsiniz laf ortadan kalksın diye hayatları mahvetmenin ne gibi bir mantığı var? evlendiği beşik kertmesi olan kadın boşanmak için evlendiğini bilse evlenir miydi sizce? hem anlamadım siz seviyorsunuz eşiniz dediğiniz kişi de sizi seviyor madem, nasıl başkasına dokunmasına, evlenmesine vs razı olabiliyorsunuz anlamadım. teorik olarak kıskanman gerekirdi, gerçekten trajik bir durum. alınmayın ama yaptığınız gerçekten çok yanlış.

Son düzenleme:
off kızlar off hepiniz ne kadar haklıymışsınız, ben hiç akıllanmıycam, burda yazdığım zaman bitiricektim ama bitiremedim ve bana aşık olmadığını söyledi, bunu da duydum. o kadar emekten o kadar fedakarlıktan sonra hem de. aşık değilsen niye benle birliktesin çok ağır geldi geceden beri ağlıyorum yemek yemiyorum çok kötüyüm. ben de söledim artık, ben hata yaptım ilk heyecanlarını benimle yaşayacak birisini tercih etmediğim için dedim. çok ağır konuşmuşum. sanki kendi söledikleri yenilir yutulur cinsten. şimdi olsa yapmazmış benim için yaptğıı fedakarlıkları. off kızlar offf aşkı da sevgiyi de yaşayıp tüketmiş ilk eşinde. bana birşey kalmamış ama ben nasıl ona bulunmaz hint kumaşı olmadığını, benim avantajlı durumuma rağmen onu kabullendiğimi anlatabilirim. biliyorum çok bencilce ama çok ağır konuştu :43::43:

off kızlar off hepiniz ne kadar haklıymışsınız, ben hiç akıllanmıycam, burda yazdığım zaman bitiricektim ama bitiremedim ve bana aşık olmadığını söyledi, bunu da duydum. o kadar emekten o kadar fedakarlıktan sonra hem de. aşık değilsen niye benle birliktesin çok ağır geldi geceden beri ağlıyorum yemek yemiyorum çok kötüyüm. ben de söledim artık, ben hata yaptım ilk heyecanlarını benimle yaşayacak birisini tercih etmediğim için dedim. çok ağır konuşmuşum. sanki kendi söledikleri yenilir yutulur cinsten. şimdi olsa yapmazmış benim için yaptğıı fedakarlıkları. off kızlar offf aşkı da sevgiyi de yaşayıp tüketmiş ilk eşinde. bana birşey kalmamış ama ben nasıl ona bulunmaz hint kumaşı olmadığını, benim avantajlı durumuma rağmen onu kabullendiğimi anlatabilirim. biliyorum çok bencilce ama çok ağır konuştu :43::43:

Niye hala birşeyleri anlatma derdindesiniz ki?Yaşınız gençken dönüp arkanızı siz de yeni yollar, yeni hayatlar keşfedin kendinize.

Merhaba

Eşim benimle ikinci evliliğine yaptı. tanıştığımızda, flört ettiğimizde eşimin daha önce evlilik yapması ve çocuğunun olması beni rahatsız etmedi. sırılsıklam aşık olmuştum. çocuğunu kendi çocuğum gibi gördüm, küçük çocuk tabi haliyle enerjik oluyordu, yaramazlık yapıyor bazen de gerçekten sınırlarımı zorluyordu ama sesime bile yükseltmiyordum. kendi doğurduğum çocuk olsa kesin daha farklı davranır, cezalandırırdım. onu çok ama çok seviyorum. yüzünde, dokunuşlarında eşimi görüyor gibiydim sanki ve bu beni daha çok bağlıyordu. ailem hiç ama hiç istemedi. onları bile karşıma aldım ama ne yazık ki umduğum mutluluğun çeyreğini bile bulamadım. eski eşi sürekli arıyor, çocuğu bahane ediyor saatlerce konuşuyordu. eşimi özlediğini söyleyip ağlıyor, duygu sömürüsü yapıyordu. sürekli arıyor, saatlerce konuşuyordu, tabi bu benim bildiklerim. eşim de buna nasıl müsade edip, beni ikinci kadın sınıfına koydu şimdi düşündükçe deliriyorum. biz nişanlıyken tutup bana kadın, çocuğum geçen gün dolapta evlilik fotoğrafımızı bulmuş, daha önce de çocuğum biz yürürken ellerimizi birleştirmeye çalıştı yolda vs vs gibi cümlelerle beni tahrik etmeye çalışıyordu. eşimin kardeşini arayıp siz bizi barıştırmadınız diye sitemler ediyor, görümcem de yaptığı saygısızlığı söyleyemiyordu nedense bir türlü. hatta bir günen sonunda benden ayrılıp onunla barışmasını isteyip ağlamış, etmiş telefonda. eşimin ailesi ise sürekli beni onunla kıyaslıyor, iki de bir eski eşinden bahsediyor. en son ayrıldık, ayrı yaşamaya karar verdik, tamamen bitirmiştim. sonra hamile olduğumu öğrendim 3. ayımda, evliliğimizi devam ettirme kararı aldık, evimizi yeniden kurduk. şimdi 8 aylık hamileyim ama dertler bitmiyor malesef, eski eşi kıskançlığından mıdır başka bir şeyinden midir, çocuğumun psikolojisi bozulacak onunla görüşemezsin çocuğun olunca diyip, bir nevi tehdit etti. son 2 senedir maddi sıkıntılar içinde eşim ve ben, nafakayı ödeyemedi ve bu zamana kadar sorun olmayan nafaka benim hamile olduğum dönemde sorun oluyor ve mahkemeye verilmekle tehdit ediliyoruz. bilmemne kadar hapis cezası varmış bilmemne !

kızlar ayıp değil mi ama yoksa ben mi abartıyorum ? çıldırmak üzereyim. yazabildiklerim bu kadar, daha fazlasını da yaşıyorum yaşadım.

eşinizle evlenerek birçok riski göze almışsınız .Aşkınızın büyüklüğünden kaynaklanıyor tabi.Amam eşinizin de bunu farketmesi lazım.sizin ne kadar fedakar davrandığınızı görüp eski eşiyle ilişkisini ona göre ayarlamalı.İş eşinizde bitiyor.

eşiminde benimde ikinci evliliğimiz çocukları var ama annelerinde kalıyo numarası var onda ama hiç aramıyo çocukları sorarım diye kaydetmiştim dedi sırf bu yüzden bile kaç kere kavga çıkarmıştım ben konuşmadıkları halde

eşiminde benimde ikinci evliliğimiz çocukları var ama annelerinde kalıyo numarası var onda ama hiç aramıyo çocukları sorarım diye kaydetmiştim dedi sırf bu yüzden bile kaç kere kavga çıkarmıştım ben konuşmadıkları halde

sizinde ilk evliliğinizden çocuğunuz
olabilirdi
ilk eşiniz aradığında
hır gür çıkmasının itermiydiniz bence yapmayın
yazık adama arada kalır

Back
X