ikinci eş olmayı hazmedemiyorum daha dört aylık evliyim ama boşanmayı düşünüyorum

jotani

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
117
4
33
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var elimden tutun lütfen ben daha dört ay önce evlendim benim ilk eşimin ikinci evliliği eşimin ilk evlliliğinden bir de kız var ailem eşimin daha önceden evlendiğinden ve kızının olduğundan habersiz keşke haberleri olsaydı ve beni engelleselerdi eşimle çok büyük problemlerimiz yok aslında sevecen ve sakin fakat evliliğimizin ilk haftalarında yaşana şeyler beni resmen çıkmaza soktu evliliğimizin ikinci haftasında eşimin kitaplığını düzleyip kendi kitaplarımı da raflara dizerken bir çok cd buldum bazılarının üstünde eski karısını adı yazılıydı dayanamadım açtım hepsine tek tek baktım ve dünya başıma yıkıldı benim nişan bohçam o kadının artıklarından yapılmıştı o kadının kullanmadığı şeyleri bana yutturmuşlardı nişanda getirile çerez sepeti o kadının evindeki masa süsü olan sepetti kaynanamın evime doldurduğu eşyalarda o kadından kalmaydı bunları görünce dünya başıma yıkıldı eşim işten gelince sordum cd leri unutmuşum dedi ve kırdı eşyaları soruncada annem her şeyden iki tane alır dedi tabiki yalandı ben eşyaları poşetleyip anasına yolladım düğünüm ayrı bir olaydı kaynanamın yüzü hiç gülmedi ananesi bana sahte bilezik taktı ne eşim ne de annesi hiç bir tepki vermedi ve hatalarını telafi etmediler düğünün ertesi günü takılarımı annesinin kasasına koydurdu oysa ilk eşinde öyle yapmamış hatta onbin tl kredi çekip altın alsın diye karısına vermiş birgün eşimin bilgisayarını karıştırırken kızının ve karısının videolarını ve resimlerini gördüm sorduğumda kızım var diye silemedim dedi ve sonra o görüntüleri annesinin bilgisayarına aktardı bu olaydan bir hafta sonrada bana eski eşinin adıyla tam üç kez hitap etti benden çocuk sahibi olmak istemiyor ben ne zaman sen benden çocuk istemiyorsun desem hadi çocuk yapalım diyor sonra hiç tekrarlamıyor ben hap yutuyorum bir kez bile korunma çocuğumuz olsun demedi hatta bir keresinde kızımı gör de çocuk nasıl yetiştirilir öğren senin yeğenlerin gibi değil çok tatlı çok terbiyeli dedi artık ben de çocuk istemiyorum tek hedefim var kpss yi kazanıp atanmak ve arkama bekmadan uzaklar gitmek kursa yazıldım inşallah başarırım artık eşimin söylediği her şey batıyor ve hakaret olarak algılıyorum onun sürekli canını acıtmak istiyorum hakaretler yağdıryorum sizce ne yapmalıyım

ailenden saklamasaydın keşke, ortada çocuk olmasaydı neyse...
kayınvalidene göndermen hoş olmamış bence:34: sonuçta eşinde istemiş o eşyaları ve sana ulaşmış.
zaten bir çocuğu var, hemen çocuk istememesi normal.

sonuçta sen bir çocuğu olduğunu bilerek evlenmişsin
ve herkes kolay kolay yapamaz bunu, çocuk demek eski eşle ara sıra da olsa görüşmek demek.

senın yeğenlerin ne alaka ? onu anlayamadım
illaki kıyas şart mı?
altınlarını al geri, sende kalsın. bir şekilde al altınlarını
madem boşanacaksın, hiç bekleme hemen boşan
bunun zamanı olmaz, yıpranırsın daha fazla.

Son düzenleme:
Eşiniz ilk eşiyle boşanalı ne kadar zaman olmuş merak ettim. Bana sanki daha önceki evliliğin bitişi tamamen kabullenilmeden, ya da üzerine düzgünce sünger çekilmeden evlenmişsiniz gibi geldi.

Eşiniz ilk eşiyle boşanalı ne kadar zaman olmuş merak ettim. Bana sanki daha önceki evliliğin bitişi tamamen kabullenilmeden, ya da üzerine düzgünce sünger çekilmeden evlenmişsiniz gibi geldi.

biz tanıştığımızda boşanalı iki yıl olmuştu nasıl böyle bir kanıya vardınız bende unutamadığından şüpheleniyorum

Canım ben 20 yaşındayım evlı degılım nasıl bır cevap verıcem bılemedım tam ama ,
Eşinizin size dediği seyler hoş şeyler değil ,sonuçta evlisiniz ve senınde çocuk ıstemen en doğal hakkın..
Eşiniz biraz annesinden gaz alıyor gıbıme geldı sankı dolduruluyor gıbı bıraz ben oyle anladım okuyunca ama tabı bılemem ne olduğunu.
Eşinize bence açıkça belli edin onun böyle davranmasından hoşlanmadığınız ,sizi üzen hal ve hareketlerını düzeltmeli oturup güzelce konusun..
Eger konuştuysanız da halen aynıysa sizde onu takmayın dıyicem.
Ama kpss ye kesınlıkle hazırlanın bu durum yüzünden degıl kendınız ıcın ..

Arkadaşların dediği gibi altınlarını al kesınlıkle onlar senın sızın yanı..Kayınvalıdede neden durur kı anlamam :) Kasa var diye mi :)

Son düzenleme:
ailenden saklamasaydın keşke, ortada çocuk olmasaydı neyse...
kayınvalidene göndermen hoş olmamış bence:34: sonuçta eşinde istemiş o eşyaları ve sana ulaşmış.
zaten bir çocuğu var, hemen çocuk istememesi normal.

sonuçta sen bir çocuğu olduğunu bilerek evlenmişsin
ve herkes kolay kolay yapamaz bunu, çocuk demek eski eşle ara sıra da olsa görüşmek demek.

senın yeğenlerin ne alaka ? onu anlayamadım
illaki kıyas şart mı?
altınlarını al geri, sende kalsın. bir şekilde al altınlarını
madem boşanacaksın, hiç bekleme hemen boşan
bunun zamanı olmaz, yıpranırsın daha fazla.
ewet saklamak büyük hata ben kaynanamı da suçlu olarak görüyorum erkekler bu eşya ve bohça işleri konusunda umursamazdırlar eşimin ilk evliliği çok kötü bir şekilde sonuçlanmış o uğursuz eşyaları bana yutturdu beni iyi şeylere layık görmedi ben atanamamış bir öğre
tmenim kpssyi kazanmadan boşanırsam daha çok yara alırım diye korkuyorum

biz tanıştığımızda boşanalı iki yıl olmuştu nasıl böyle bir kanıya vardınız bende unutamadığından şüpheleniyorum

Yani sizi üzmek istemiyorum ama yazdıklarınızın bende uyandırdığı izlenimi kabaca şöyle anlatabilirim, sanki bu bir futbol maçıymış da bu evlilikten eşinizin eski karısı çıkınca yerine hemen yedek kulübesinden siz sokulmuşsunuz gibi davranılmış. Sonuçta evlenmiş boşanmış olabilir, çocuğu da olabilir ama yeni bir evlilik yeni bir ailenin, yuvanın kurulması demektir. Ben birlikte yaşamalarına rağmen nikahtan sonra evlerini baştan badana ettiren, eşyalarını değiştiren insanlar tanıyorum yeni kurulan aile birliğine uygun olması adına. Eski eşten kalan eşyaların size kullandırılması, eski eşten kalan cd'lerin hala sizin evinizde gezinmesi filan hiç hoş değil.

Sonuçta eşiniz boşanmış ve tekrar evleniyor olabilir ama bence eşiniz ve ailesi sizi düşünüp sizi düğünde de sonrasında da her yeni evlenen çiftin yaşadığı güzelliklerden mahrum etmemeliydi. O belki aman ben evlendim bir kere yaşadım bunları zaten diye düşünüyor olabilir ama bence size yapılanlar bencillik ve haksızlık.

ewet saklamak büyük hata ben kaynanamı da suçlu olarak görüyorum erkekler bu eşya ve bohça işleri konusunda umursamazdırlar eşimin ilk evliliği çok kötü bir şekilde sonuçlanmış o uğursuz eşyaları bana yutturdu beni iyi şeylere layık görmedi ben atanamamış bir öğre
tmenim kpssyi kazanmadan boşanırsam daha çok yara alırım diye korkuyorum

ben sana şunu söyleyeyim;
evlilikleri kayınvaliden yüzünden bitmiş
eski eş dayanamamış kocasının sürekli annesine tapmasına, sözlerine fazla önem vermesine, hayatına müdahale ettırmesine.
tek sorun buymuş bence:34:
ve emın ol, eski eş senin eşini sevmiyor, bazı şeyler bitmiş ki ayrılmışlar

Son düzenleme:
Canım ben 20 yaşındayım evlı degılım nasıl bır cevap verıcem bılemedım tam ama ,
Eşinizin size dediği seyler hoş şeyler değil ,sonuçta evlisiniz ve senınde çocuk ıstemen en doğal hakkın..
Eşiniz biraz annesinden gaz alıyor gıbıme geldı sankı dolduruluyor gıbı bıraz ben oyle anladım okuyunca ama tabı bılemem ne olduğunu.
Eşinize bence açıkça belli edin onun böyle davranmasından hoşlanmadığınız ,sizi üzen hal ve hareketlerını düzeltmeli oturup güzelce konusun..
Eger konuştuysanız da halen aynıysa sizde onu takmayın dıyicem.
Ama kpss ye kesınlıkle hazırlanın bu durum yüzünden degıl kendınız ıcın ..

Arkadaşların dediği gibi altınlarını al kesınlıkle onlar senın sızın yanı..Kayınvalıdede neden durur kı anlamam :) Kasa var diye mi :)

canım cevabın için çok teşekkürler ewet kasa var diye aynen tek hedefim kpss inşallah kazanırım

Aileye yalan söylemenin sonucu diye düşünüyorum yaşadıklarınızı.
Kabullenip de ailenize bile söyleyemediğiniz bir gerçekle evlenmişsiniz bu ne kadar mantıklı ? :44:
Yani biraz ateşle oynamışsınız resmen ve şimdi maalesef yanıyorsunuz.
İlk eşin artıklarının size gelmesi üzücü. Ananesi yaşlı kadın boşverin sahte bileziği filan.
Benim annem her şeyden iki tane alır lafı da çok komik :) Ne yani , oğlu ilk evliliğini yaparken çıktığı alışverişte,sepeti görünce,ay bundan iki tane alayım da oğlumun ikinci eşine veririz mi demiş ? :)
Bilemiyorum, hakkınızda hayırlısı olsun. Sakın çocuk yapmayın lütfen.

eski eş dayanamamış kocasının sürekli annesine tapmasına, sözlerine fazla önem vermesine, hayatına müdahale ettırmesine.

Ben de sur'e kayınvaliden ve eski gelin arasındaki mesele konusunda katılıyorum. Hatta ben kayınvalidenin sana eskisine olandan daha fazla baskı uygulayacağını düşünüyorum. Ötekini iyi ezemedik bari bunu baştan sindirelim diye senin altınlarını da baştan elinden alırlar, daha sana neler neler yaparlar...

Ben de sur'e kayınvaliden ve eski gelin arasındaki mesele konusunda katılıyorum. Hatta ben kayınvalidenin sana eskisine olandan daha fazla baskı uygulayacağını düşünüyorum. Ötekini iyi ezemedik bari bunu baştan sindirelim diye senin altınlarını da baştan elinden alırlar, daha sana neler neler yaparlar...

kesinlikle. nasıl olsa evlat izin veriyor
ez ezebıldıgın, doldur doldurabıldığın kadar evladı.

ben dava dilekçelerini gördüm kadın gerekçe olarak kaynanamı göstermiş gerçekten baskın bir karakter perde arkasından yönetiyor ama benim kafamı kurcalayan asıl soru eşim hala eski eşini seviyor mu

ben dava dilekçelerini gördüm kadın gerekçe olarak kaynanamı göstermiş gerçekten baskın bir karakter perde arkasından yönetiyor ama benim kafamı kurcalayan asıl soru eşim hala eski eşini seviyor mu

sevmıyordur. sevseydi annesine izin vermez tavrını koyardı :34:
gitmemesi için elinden geleni yapardı. evliliğini kurtarırdı.
o tek kişiye aşık; annesine

ama ben her şeyin evlendikten sonra farkına vardım ailecek çok cimriler aslında varlıklılar ama çok cimriler altılarımı istiyoruma ma veriyorlar üstüne bir bardak soğuk su içeyim değil mi ailem altınlar bende biliyor off zincirleme hata yapıyorum

ama ben her şeyin evlendikten sonra farkına vardım ailecek çok cimriler aslında varlıklılar ama çok cimriler altılarımı istiyoruma ma veriyorlar üstüne bir bardak soğuk su içeyim değil mi ailem altınlar bende biliyor off zincirleme hata yapıyorum

Bence en büyük hatanız ailenize karşı dürüst olmamanız. Karşınızda sadece eşiniz yok, resmen takım oyunu oynuyorlar. Siz ise ailenize dürüst davranmayıp onlara her şeyi günlük güneşlik göstermeye çalışırken bu takıma karşı tek başınıza mücadele ediyorsunuz. En azından ilk önce annenize durumu açıklayın. Sizin ailenizin eşinizin boşanmasından çocuğundan haberi olmadığını biliyorsa kayınvalide, nasıl olsa bu kız ailesine karşı da mahçup durumda, sahipsiz sayılır diye yüklenir de yüklenir.

Ailenden nasıl gizledin ki hem evliliğini hem de çocuğunu?
Hani bizim adetlerimizde kızın ailesi gider araştırır, soruşturur.
Sana gereken özenin gösterilmediğini düşünüyorum.
Ne bileyim belli ki bir çok şeyi arkana alıp güvenip sevdiğin adama gelmişsin.
Eşyalar falan benim de canımı sıkardı...

asla su falan içme! bu ne saçmalık ya? eşşek gibi verecek altınlarını :47:
sinirlerim zıpladı pardon.

tek hatanı söyleyeyim mi? ailene söylemeyip
arkanda durmalarını sağlamaman. eşinin bu rahatlığı ondan

Son düzenleme:
Back
X