Arkadaşlar merhaba yardımınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var elimden tutun lütfen ben daha dört ay önce evlendim benim ilk eşimin ikinci evliliği eşimin ilk evlliliğinden bir de kız var ailem eşimin daha önceden evlendiğinden ve kızının olduğundan habersiz keşke haberleri olsaydı ve beni engelleselerdi eşimle çok büyük problemlerimiz yok aslında sevecen ve sakin fakat evliliğimizin ilk haftalarında yaşana şeyler beni resmen çıkmaza soktu evliliğimizin ikinci haftasında eşimin kitaplığını düzleyip kendi kitaplarımı da raflara dizerken bir çok cd buldum bazılarının üstünde eski karısını adı yazılıydı dayanamadım açtım hepsine tek tek baktım ve dünya başıma yıkıldı benim nişan bohçam o kadının artıklarından yapılmıştı o kadının kullanmadığı şeyleri bana yutturmuşlardı nişanda getirile çerez sepeti o kadının evindeki masa süsü olan sepetti kaynanamın evime doldurduğu eşyalarda o kadından kalmaydı bunları görünce dünya başıma yıkıldı eşim işten gelince sordum cd leri unutmuşum dedi ve kırdı eşyaları soruncada annem her şeyden iki tane alır dedi tabiki yalandı ben eşyaları poşetleyip anasına yolladım düğünüm ayrı bir olaydı kaynanamın yüzü hiç gülmedi ananesi bana sahte bilezik taktı ne eşim ne de annesi hiç bir tepki vermedi ve hatalarını telafi etmediler düğünün ertesi günü takılarımı annesinin kasasına koydurdu oysa ilk eşinde öyle yapmamış hatta onbin tl kredi çekip altın alsın diye karısına vermiş birgün eşimin bilgisayarını karıştırırken kızının ve karısının videolarını ve resimlerini gördüm sorduğumda kızım var diye silemedim dedi ve sonra o görüntüleri annesinin bilgisayarına aktardı bu olaydan bir hafta sonrada bana eski eşinin adıyla tam üç kez hitap etti benden çocuk sahibi olmak istemiyor ben ne zaman sen benden çocuk istemiyorsun desem hadi çocuk yapalım diyor sonra hiç tekrarlamıyor ben hap yutuyorum bir kez bile korunma çocuğumuz olsun demedi hatta bir keresinde kızımı gör de çocuk nasıl yetiştirilir öğren senin yeğenlerin gibi değil çok tatlı çok terbiyeli dedi artık ben de çocuk istemiyorum tek hedefim var kpss yi kazanıp atanmak ve arkama bekmadan uzaklar gitmek kursa yazıldım inşallah başarırım artık eşimin söylediği her şey batıyor ve hakaret olarak algılıyorum onun sürekli canını acıtmak istiyorum hakaretler yağdıryorum sizce ne yapmalıyım