- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
bence bız kadınlar nankörüz ve vıcdanlı degılız benceben yaptığım hatanın farkındayım sanki herkes mükemmel insan beni yargılamayın akıl verin yol gösterin tavsiyede bulunun aşşağılamayın[/QUOYapacağınız tek şey var bence.
Çocukları ve onların nafakalarını kabule geçmek, eski eşi düşünmemek, kayınvalidenizle aranıza mesafe koymak, en kısa zamanda ailenize durumu açıklamak.
Bundan sonra sadece evililğinizi düşünün. Olan olmuş. Bunlar tecrübe olmuş size işte.
İstediğiniz birşeyin olmama nedenini her zaman eşinizin geçmişinden gelen ve mecbur hayatınızda olması gerekenlere yıkmayın.
Balayına gitme isteğiniz çok normal.
Ama çocukların nafakasına bişey demiyor derseniz orda sıkıntı olur işte.
Eşiniz de nafakasını yatırsın, ekstralarla çok ilgilenmemeye çalışsın.
Onlarla görüştüğü zamanlarda harcayabilir bu ayrı.
Sakinlikle halledebilirsiniz bu işi.
Mantıklı konuşur mantıklı davranırsanız eşiniz hak verebilir size.
bende degıl eskı esımde olsaydı oglum ya babanne yanında buyurdu baba evlenır ana evlendı sefıl olurdu yada baba evlenır kadın tarafından ıte kaka buyurdu
sıkıyorsa esım vursaya egenın elıne bır tokat onu öldürüp nasıl atıyorum kenara dünya alem görsün
bence ikincili evliliğini bekar bayanlarla yapan erkekler dusunsunler kadınların trıbımı bıter sözümü biter ya
dip not : eski eşimdem bir kuruş oglumun kursagından daha gecmedı 3.5 yasında oglum ne nafaka ısterım ne tazmınat ne bısey hıc bısey olursa bır gun basıma bela olursa gecmıse daır borclu cıkarır onu camılere bagıs yaptırırım ben zaten cocugumu muhtac etmemde etmedımde ıstemem asla parasınıda boyle bu dusuncelerle evlenen kadınların kuafor oje tatıl balayı paralarının cocuklara verılmesı buyuk sevap oh olsun dıyorum
Son düzenleme: