İkinci eşimden ayrılıyorum evden kovuldum hamile halimle

• Konu Sahibi Konu Sahibi gsb542
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gsb542

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
32
-1
1
34
Merhaba! Arkadaşlar çok büyük bi sorunum var ve çaresizim sizden akıl almak istiyorum belkide teselli ikinci evliliğimi yaptım 9ay önce konuşurken çok ilgili yumuşak çiçekler alan bi insan evlendikten sonra en ufacık kavgada bile beni evden kovan ağza alınmıycak hakaretler eden bir adama döndü sinir hastası bi insanmış ama ben anlamamışım ilk eşimden iki çocuğum var evlenmeden onlarla da konuşturmuştum sizi muhtaç etmem hep arkanızdayım bırakmam diyen adam evlendik evleneli sürekli evinden kovuyor şuan üç aylık hamileyim ve gene evden kovdu hamileliğim zor geçiyor serumlarla duruyorum neymiş güler yüz göstermiyormuşum bu durumda nasıl güleryüzlü olayım kendime hayrım yok hastalığıma zerre saygısı yok sürekli başımda dırdır eden bi adam ve bu çocuğu kendi istedi ilk karısında engelli bi kızı vardı bana baba diyen olmadı hiç diyerek çocuk çok istemişti ama hiçbirşekilde bu hamileliğe saygısı yok ve çocuk sağlıksız olurmu üzülürse diye bile korkmadan çekinmeden defalarca üstüme yürüyüm bana bişeyler atmaya kalktı şimdi kendi annemlerdeyim kendi babası bindirip getirdi bizi köy yerinde duruyorum ikinci evlilik olunca hep laflar olucak bunları nasıl aşıcam ne yapmalıyım

Allah yardımcın olsun boşuna demiyolar acele işe ş*ytan karışır diye haklılarmış. Bu acele neden bilmiyorum.. neyin telaşına kapılıyorsunuz anlayamıyorum .. o insanı tanımadan çocuk yapmak en kötü şeylerden biri zaten. Çocuğu aldırabilirsen aldır dicem ama ne durumdasın kaç aylık.. ve sen bakabilecekmisin..

Evlendiniz evleneli evden kovuyormuş zaten,bir lafıyla hamile kalınacak bir adam mı bu sizce, ayrıca ikinizin de evladı varmış zaten neye koşturdunuz bu kadar, paranız pulunuz var mı bari?
İyiyken okadar acındırdıki kendini ben hiç biter diye evlenmemiştim evet pişmanım ona inanıp çocuk yaptığıma ama olan oldu malesef evden kovarkende üzerimden kilitleyip zorla bilezikleride aldı

Adam engelli kızına bakmıyor buradan belli karakteri
Evlenirken öyle anlatmamıştı kızına nafaka ödediğini onun için üzüldüğünü ama şimdi yaşayınca demekki o kadınada aynı şeyleri yapmışki o kadın da gitmiş

Evlenirken öyle anlatmamıştı kızına nafaka ödediğini onun için üzüldüğünü ama şimdi yaşayınca demekki o kadınada aynı şeyleri yapmışki o kadın da gitmiş
Kaç haftalık kürtaj vs? Çocuğun engeli ne genetik mi paran var mı ne yapacaksın boşanınca bu adamdsn ne diye çocuk yaptın yaaa

Allah yardımcın olsun boşuna demiyolar acele işe ş*ytan karışır diye haklılarmış. Bu acele neden bilmiyorum.. neyin telaşına kapılıyorsunuz anlayamıyorum .. o insanı tanımadan çocuk yapmak en kötü şeylerden biri zaten. Çocuğu aldırabilirsen aldır dicem ama ne durumdasın kaç aylık.. ve sen bakabilecekmisin..
Çocuk aldırılcak durumda değil zaten korkarımda aldırmaya evlenmeden altı ay konuştuk anlaştık ama hiçbişey aynı eve girmeden belli olmuyormuş durumum malesef çalışamıycam çünkü hamileliğim zor geçiyor ama annemlerdeyim onlar destek oluyor şimdilik ilersi için bilemiyorum

Zaten 2çocuğunuz var daha 9aylık evlikte çocuk yapmak nedir allah aşkına ya ne meraklısınız bok gibi hayatlarınıza çocuk yapmaya sinir oluyorum söyle konulara hergğn en az 5tane konu var yeni evlendim hamileyim kocam şöyle kötü böyle kötü diye. Hiçmi aklınız yok. Gelip burada ağlarsınız işte.

Daha 9 ay olmus evleneli ve hemen hamile kalmissiniz adamin ne b** oldugu bastan belli olmusken. Onu geciyorum: su anda iki cocugunuza ne yasattiginizin farkindamisiniz?! Ne mi yapacaksiniz? Ayrilacaksiniz ve cocuklariniza sahip cikacaksiniz. Baska yapacak birsey yok. Ikinci evlilikte daha dikkatli ilerlemeniz gerekirdi. Cocuklariniza üzüldüm

Okadar haklısınki ama inanın herşey öyle gelişiyoki senin elinde olmuyo bazen bişeyler
Bu koca bi bahane ya ben hiç hamile kalmadım mesela kaç haftalık kürtaj vakti var mı senin mesleğin paran var mı ayrılınca ne yapacaksın ki ayrılır mısın yoksa adamın ayaklarına mı kazanırsın çocuğun engelli olursa ne olacak 2 tane daha çocuğun var onları düşün. Gerçi geçmiş artık vakit şimdi gördüm ah be mahvettin hayatını aferin

Daha 9 ay olmus evleneli ve hemen hamile kalmissiniz adamin ne b** oldugu bastan belli olmusken. Onu geciyorum: su anda iki cocugunuza ne yasattiginizin farkindamisiniz?! Ne mi yapacaksiniz? Ayrilacaksiniz ve cocuklariniza sahip cikacaksiniz. Baska yapacak birsey yok. Ikinci evlilikte daha dikkatli ilerlemeniz gerekirdi. Cocuklariniza üzüldüm
Evet bazı planlarım eski evliliğimden olan ev satılınca o parayla ev alıp çocuklarımla yaşamak biraz büyüyüncede çalışmak

Back
X