Merhaba
Bu konunun sonunu anlatmak istedim; oraya gittim..en yakin arkadasimla, kapi acikti, annesi ordaydi annesi disari cikti a iste biz tam markete gidiyoduk, yarin da Zaten suraya gidiyoruz gibi aptal aptal konustu, sonra o Adam cikti, hayirdir ne isiniz var burda dedi, Ben biseyler geveledim, onlar bizi iceri buyur etmek yerine kapilarini kitleyip markete gittiler..siz biyerde oturun 1 saate gelirim dedi, domuz gibiydi,2 saat gecti gelmedi.. Ben de gidip evin kapisini caldim, acti, hayirdir dedi..tuvaleti kullanabilirmiyim dedim, iceri sokmayacak cunku farkindayim, iyi hadi gec dedi.. Sonra da esyalarim orda toplayabilirsin dedi, gidip yanina oturdum, yuzunde igrenc bir ifadeyle karsiya otur lutfen dedi..bende bana Neden bu kadar kaba davraniyosun ne gerek var Ben yalvarmaya gelmedim, Boyle hayatim yarim gibi hissediyorum, konsantre olamiyorum yeni hayat kurmaya esyami alicam sadece AMA bu kadar dusmanliga gerek Yok dedim. Ben iyi davraniyorum seni de iyi hatirliycam dedi, Ben seni hic iyi hatirlamiycam, benim sinirlerimi yipratip yardima ihtiyacim varken de arkani donup gittin hayatimda gordugum en merhametsiz insansin dedim..sonra fazla konusmadik, esyalarimi aldim, kagitlari imzalamadi cunku o donuyormus ve dondugunde Zaten halledicekmis Ben burdan dava acamazmisim, neyse..dine de bosanmayi yapmadi, unuttu sanirim..boylelikle bitti..otelde kaldik birgece arkadasimla, bugun de donuyoruz..Ben hayatimda boyle muamele gormedim, bu kadar asagilanmadim..resmen adam domuz gibiydi..bitti, bu da Boyle bitti iste