- Konu Sahibi BellaGasca
Ya ben senin annen kardeşin arkadaşın olsam şiddet uygular seni zorla ayırırım bu adamdan, o kadar üzücü ki durumun neden kendini bu derece değersin duruma düşürüyorsun anlamıyorum seni neden saklıyorlar 3 sene hiçbir şekilde aynı evde yaşamadılarsa zaten nikah gidiyor git bit avukata sor bu adam zaten yurtdışında o kadar kolay kanıtlar ki aynı evde yaşamadığını, bence seni saklamasında ve boşanmamasında çok başka sebepler var
Cok baska sebepleri yok iste, burda degildi sadece. Adam cok uzun yillardir yurtdisinda. 3 sene sarti icin ilk davanin red edilmis olmasi gerekiyor, red edilmis. Simdi tekrar dava acmasi gerekiyor. Onun icinde hazirlik icindeydik iste kavga etmeden beraber avukata gittik gorustuk falan ama simdi ne yapar bilmiyorum. Su anda davayi actiginda karsi taraf istemese bile hemen bosaniyor. Ki karsi taraf ta problem cikarmiyor su an. Amerika'dakayitlarda evliydi zaten. Ben bosanma sarti kostum ve orada bosandi ve biz oylelikle evlendik orda. Ama burda bosanma islemleri icin burda dava acmasi gerekiyor. Bana zaman vermedin diyor, geleli 3 aya yakin oldu cunku. Ve begendigi avukat pahali, onu toparlamaya calisiyordu en son. Ama inan artik hicbirseyden emin olamiyorum. Belki de bahane ediyor benim soylenmemi. Hastayken kovmusum onu. .E sen neler ettin, birak da biraz ben edeyim.