ikinci evliliğim ve sanırım boşanacağız...

Tubasevi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
42
31
8
merhaba arkadaşlar. kandiliniz mübarek olsun. şuan o kadar kötüyüm ki.. sevdiğim adamla ne zorluklar içinde evlendik. aileler karşı çıktı. biz yine de savaştık vazgeçmedik. benim bir kızım var ilk evliliğimden onunda iki çocuğu var. ama bizim sorunumuz eşimin ailesi. ben çalışan biriyim memurum. ailesi onlara gidip sürekli hizmetçi gibi çalışmamı istiyor. gitmeyince eşimi arayıp annesi bi ton laf ediyor eşimin suratı düşüyorki ben evimde yardımcı çalıştıran inanım. anlamam yemekten ev işinden. onların işi de cok ağır. dün bana iftira attı. eşimin oğlunu almaya gitmiştim kayınvalidemden. bana nereye gidiyorsunuz dedi bende gezmeye dedim. sonra eşimin cocuklarını dövdü vermedi bana. daha sonra gece öğrendimki herkese demişki "bana sanane seni ilgilendirmez dedi" demiş. vee sorun olan olay anlattığım kadarı. başka aramızda birşey geçmedi..eşim sordu böyle bişey dedinmi diye bende eşimin oğluna söyledim böyle bişey söyledimmi diye. çok şükür küçük ama hayır demedi diye söyledi. aramızda geçen konuşmayıda aynen benim anlattığım şekilde anlattı. bugünde sosyal medya hesabımla ilgili eşime birsürü laf saydırmış. eşim yine eve bi karış suratla geldi. halbuki facemde sadece kızımın resimleri var. kendi resmim yada herhangi bir paylaşımım yok. daha neler neler.. eşimi seviyorum oda beni seviyor. ama eşim ailesinin bu laflarını kaldıramıyor. tabiki bende. boşamayı düşünüyorum devam edebilceğimi sanmıyorum. ne büyük hayallerimiz vardı.. tamamen hayal kırıklığı oldu. kızımıda alıp buralardan gitmeyi düşünüyorum. ailem evlenmemi istemediği için boşanırsam eminim beni reddederler. özellikle babam ölürümde evlendirmem diyordu. 3 aydır ömrümden ömür gitti.. lütfen düşüncelerinizi bekliyorum..

Pardon da bu adamın neyini çekiyorsun!!!! İşin gücün var bir de kızın. Kendi evini kurup çevirebilirsin.

Anacı bi kocayla uğraşılmaz. Valla kaybettiğin zamana yaxık.

Bende çok sıkıntı çekiyorum birde ikinci evlilik nedir bu çektiğimiz biz anamıza babamıza böyle degiliz.Bi hizmetçi tutu versinler günah ya herkes bir olamaz nddir bu ataerkil zihniyeti hep erkek hep erkek yazık ya bizlere valla pek bişi diyemiyorum kelin ilacı olsa kendi başına sürer

İkinci evliliği yapanları anlamıyorum kızınız varmış ne güzel anne kız çok rahat kimsenin dırdır ini çekmeden yaşayabilir siniz neden illa bi erkek olmak zorunda ?? Kız çocuğu sonuçta babasından ayrı üvey baba tarafından sorun psikoloji si mahvolucak.

Pardon da bu adamın neyini çekiyorsun!!!! İşin gücün var bir de kızın. Kendi evini kurup çevirebilirsin.

Anacı bi kocayla uğraşılmaz. Valla kaybettiğin zamana yaxık.
kocam çok iyi. ailesiyle sorunum. beni de çok seviyor. bizim yaşadığımız il küçük. ve evlenmeden önce yaşadığımız ilde bilinen bi ilişkimiz vardı. çok mutluyduk. evlendikten sonra aile girince araya böyle oldu. evlenmeden önce kızımla yaşıyordum. mutluyduk ama işte sevdiğim adamla yaşamak istemiştim... böyle olacağını bilemezdim..

Farkında olmanız gerekiyor ki ;
O iyi kocanız ailesi kötü olunca mutlu olunmuyor. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…